REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Agent de pază dintr-un cunoscut magazin, ATITUDINE de MAHALA: `Închide uşa, vaco! Du-te DRACULUI de aici' VIDEO

Agent de pază dintr-un cunoscut magazin, ATITUDINE de MAHALA: `Închide uşa, vaco! Du-te DRACULUI de aici' VIDEO

Replica API 13 februarie 2019 | 00:00 1251

Două femei din Constanța susțin că au trecut printr-o experiență care le-a lăsat un gust amar! Acestea au mers la un magazin din municipiu și, de cum au intrat, agentul de pază le-a vorbit foarte urât, după care le-a bruscat pentru a le da afară din unitatea comercială. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care au aplanat conflictul.

Totul s-a petrecut în seara de vineri, 8 februarie, când două femei, mamă și fiică, au mers la magazinul Grand de pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța. Era în jur de ora 22.30.

”Ușa era deschisă. Nici nu am intrat bine că am și auzit: Închide ușa după tine, vaco! Era agentul de pază care i se adresa mamei mele. Ea a încercat să-i spună că ușa era deschisă când noi am ajuns și nu suntem obligate s-o închidem, mai ales când ni s-a vorbit la acest mod.

Dar circul a continuat, m-a făcut în toate felurile etc. În momentul în care am scos telefonul să-l filmez și i-am atras atenția că are un limbaj inadecvat, a pus mâna pe mine, m-a smucit și m-a împins, spunându-mi să ies dracului afară. În condițiile în care suntem oameni normali, decenți, care am mers să cumpărăm ceva”, a declarat tânăra pentru Replica.

Atitudinea grosolană a agentului de pază poate fi observată și pe filmare, înspre final putându-se vedea și faptul că fata a fost împinsă. Aceasta a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de Poliție, care a aplanat conflictul.

”Am rămas cu un gust amar întrucât nu i s-a aplicat nici o sancțiune bărbatului care a avut acel comportament”, au mai spus femeile. Însă, oamenii legii au precizat că tot conflictul a rămas la nivel de ”verbal”, că a fost aplanat, iar agentului de pază i s-a atras atenția să nu-și depășească atribuțiile de serviciu și să păstreze un limbaj decent. Apelul prin 112 a fost înregistrat în jurul orei 22.36.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice Bebe nu mai injura ca taranul prost de la vaci si muie prostule sai zici lui PDL SAU PNL nu la PSD sa-i lasi in pace ca-ti ciuruiesc capul
1
0
am patit in august anul trecut cand am mers la Kauflland constanta cel din zona icil cand am intrat in Kaufland sau tinut niste indivizi dubiosi dupa mine pana in magazin. ,Apoi au sarit pe mine sa ma atace sa imi ia sacosele si eu mam dus catre agent ul de paza sai spun ce sa intamplat si paznicul a chemat intariri dar tot eu am fost incriminat ca fiind infractorul nu indivizii care ma urmareau., paznici tineau cu acei indivizi pe care nici nu-i cunosteam eu.,cum e posibil asa ceva?
1
0
asta e genisa ilmi din eforie nord..mare bodyguard..atata poate
1
0
Agentii de paza sunt mosi prea lenesi sa se angajeze la Polaris sa dea cu matura ar trebui scuipati intre ochi
3
1
Mai era un prost parlit din Navodari tot agent de paza. Parca Costel si era la PMP. Toti prostii de paza la usi
6
2
Asta crede ca daca lucreaza pentru fosta secretara de partid de la Alimentara, madam Barbu,isi poate permite asemenea atitudini.La fel se poarta cel e la paza de la magazinul chinezesc de pe Stefan cel Mare.Cine ii selecteaza pe astia?
8
2
"Toata Dobrogea cumpara intr-un an carti cat orasul Iasi in doua luni." zice unul mai devreme. da moldovenii din dobrogea de ce nu cumpara carti, vorbeste si tu cu ei.
8
0
Nu s-a luat degeaba de astea...sigur au dat cu labeshu prin magazin...dupa ce sunt prinsi fac pe discriminatii Astia care comenteaza aiurea si le tineti partea...de ce nu le luati la voi acasa ca la lasa in pula goala
5
5
La o comparatie a cazierelor judiciare intre paznic si ciori veti avea surprize ca sunt d'alea de baga sticla la wiskey la brau si platesc la casa o guma de mestecat.
6
2
Faaa educate ,ca tu ai gresit sunt destui care iti cunosc caracterul de o clasa mai mult ca trenul.
3
4
Nu faceti gresala sa judecati dupa filmare ,depinde si atitudinea doamnei inaite de inregistrare,sunt de acord ca agentul de paza a gresit a se exprima agresiv dar fiecare om are o limita.
8
7
Plangere penala pt prevederile art. 193,al. 1 cod penal, clipul pus pe un cd si anexat plangerii.se intocmeste dosar de cercetare penala.cine spune ca nu sunt valabile inregistrarile cu tel.mobil ori e intr-o grava eroare ori e ametit si nu stie pe ce lume se afla. Am 5 dosare penale-3 din ele cu politisti-in care am calitatea de pers. VATAMATA si parte civila si la toate se afla inregistrari facute de mine cu telefonul personal.doar s.r.i poate inregistra politisti insa mai este si interesul nostru legitim.am si actiuni civile tot cu probe video,administrate su acceptate de judecatori.
5
8
in tarile civillizate clientul este luat de la usa si poftit sa cheltuie cat mai mult, ca dupa urma clientilor va castigati salariul. Si acel agent de paza ce treaba avea? ca nu face nimic toata ziua, putea sa stea chiar la usa si sa deschida usa clientilor si sa o inchida dupa ei.
9
5
Vorbim de un agent de paza perfect adaptat nivelului actual de civilizatie. Ar putea fi nu doar un bun hastagist,dar si un excelent liberal. Brutalitatea si agresivitatea fac parte din viitorul acestei tari si cine nu se adapteaza,sa se cam care de aici. Romania e a celor cu manele-n suflet,a celor ce urasc cartile si sapunul,a oamenilor ,,cool''. Vreti civilizatie,plecati naibii unde e asa ceva,lasati majoritatea sa decida!Traiasca Iohannis si USR,muie PSD,traiasca Kovesi ,afara cu cei ce au peste zece clase,afara cu medicii,asistentele,afara cu profesorii si cu politicosii,adica prostii .
13
12
Ce vrei fa sa il amendez a fost doar un conflict verbal adica tia zis vaca tia mai tras si cateva injuraturi asta e omul lucreaza intrun mediu stresant trebuie sa suporte toate figurantele si figuranti.
8
6
Auzi fa cioara jegoasa ....da spune cum a fost toata faza ...ca mi-e greu sa cred faptul ca s-a luat paznicul de tine degeaba. Spune cum ai lasat usa deschisa ca vaca si i-ai spus paznicului " inchide ma tu usa ca d-aia esti paznic" , si acum vaaai ti-a zis paznicul 3 vrbe de ocara si hop reportaj . Futu-va in gura de ciori infecte.
13
3
Ciorile au invatat sa filmeze!
11
4
poti avea de la o sluga care s-a vazut mare stapan?
7
1
Pai daca suntem o tara de paznici, ce sa.i ceri lu nea gica "stapanu de la grand"
11
2
Patroana mag Grand este condamnata definitiv Paraschiva Barbu, in dosarul retrocedarilor ilegale, prietena cea mai buna a mamicii lui Mazare. Si atunci ce vrei de la un amarat de bodyguard?!?
17
2
Magazinul asta merita falimentat prin lipsa clientilor. Derbedeul ce-si zice paznic si muta aia de vanzatoare buna de nimic isi doresc probabil sa-si piarda joburile cat mai curand. Prost sa fii sa te duci sa cumperi ceva de la un astfel de magazin.
17
2
Sunt tare curios ce va spune patronul acestui magazin care estw si patronul firmei de distributie ralverti.... probabil asta ii invata sau asa sunt trainuti sa se comporte cu clientii. Acest animal trasneste a alcool de la 2 poste. Sunt un client fidel si atitudinea lui nu este de iwri de azi asa. Este un paznic zelos cu atitudine de bodyguard de sef de partid care considera ca are lumea la picioare daca e paznic la grand. Nu mai vorbim de atitudinea personalului de servire care este una delasatore si necomforme cu jobul. De fiecare data ai impresia ca le-ai cerut de bodaproste ceva.
16
4
Subiect de articol ! Doua ciori care au filmat un paznic beat ! Ce a ajuns Constanta !...
20
6
daca venea eu cu ceafa lata te capaceam de pazeai usa si o si inchideai nebunule
13
10
Drept pe animalele alea de la maramures le-ai gasit exemplu, bine ca nu te-au decapitat cu drujba. Adevarul e ca smecheria adevarata a disparut de vreo 15-20 de ani din Constanta. N-are nicio treaba Prahova, iar Bucurestiu-i Bucuresti.
7
11
Toata Dobrogea cumpara intr-un an carti cat orasul Iasi in doua luni. Mai usor cu moldovenii prosti. Un proprietar de pensiune din Maramures mi-a spus ca turistii cei mai badarani sunt din Constanta, Prahova si Bucuresti. Adevarul doare. Si ce sa vezi, nu e Dragnea de vina, ci noi.
42
6
Asta inseamna un oras fara industrie si locuri de productie cu personal calificat si ceva scoala. Jumatate din locuitori daca nu chiar mai bine sunt paznici si vanzatoare , pesti si prostituate in bordelurile de afara trantori de Vivo si City Mall , acelasi comportament il intalnim si in trafic , in viata de zi cu zi . .Orasul Ct oricine ar fi primar ca pe asta nu il pot numi primar ,daca cetateni nu isi schimba comportamentu si mentalitatea nu va ramane decat un oras mizer o mahala imputita.Turismul si asta este varza si din turism nu castiga constantenii ci o mana de parveniti a lui Mazare
43
5
Pai ce va mirati?!?! In oraselul asta fara industrie s au aciuat toti moldovenii adusi de comunisti la munca in port ....oraselul asta e plin de agenti de paza si taximetristi repetenti cu fete de garoi si plini de cacat
46
8
Va place sefia sunteti bolnavi de smecherie!
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218