REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

AGLOMERAȚIE la Târgul de CRĂCIUN din Parcul ARHEOLOGIC!

AGLOMERAȚIE la Târgul de CRĂCIUN din Parcul ARHEOLOGIC!

Replica API 13 decembrie 2021 | 13:31 2006

Prea mult blamatul și contestatul Târg de Crăciun din Parcul Arheologic din Constanța pare să devină punctul de atracție al municipiului în această perioadă. Constănțenii s-au bucurat de peisaj și de preparatele tradiționale. Așa se face că, în cursul serilor de sâmbătă și duminică, 11 și 12 decembrie a.c., târgul s-a dovedit a fi neîncăpător. De asemenea, și la patinoar abia dacă aveai loc să te miști.

Târgul de Crăciun din Parcul Arheologic, deschis în cursul zilei de 1 Decembrie, a fost un motiv de critică și ură din partea celor mai mulți constănțeni. Dacă la început cei mai mulți oameni spuneau că nu vor călca în acel loc, ei bine, parcul pare să fie neîncăpător pentru mulțimea de oameni.

Așa se facă că și în weekendul ce tocmai a trecut, târgul a fost luat cu asalt atât de cei mari, cât și de cei mici, care au venit să admire frumusețea locului, dar și să se delecteze cu produsele tradiționale. Spre exemplu, sâmbătă, 11 noiembrie a.c., abia dacă mai aveai loc să strecori un ac.

Patinoarul s-a dovedit a fi și aceasta neîncăpător. Dacă cei mici au fost încântați de figurine și căsuța moșului, adulții s-au delectat cu un pahar de vin fiert, dar și cu tradiționalele produse de Crăciun. ,,Este un târg frumos față de ce am avut în anii trecuți. Noi, spre exemplu, am venit și la deschidere, și încercăm să venim cât mai des, cea mică este fascinată de toate luminițele.”, a spus un constănțean.

Târgul de Crăciun, doar pentru vaccinați

Accesul la Târgul de Crăciun din Parcul Arheologic este permis nu doar persoanelor care dețin certificatul verde, ci și celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, efectuat cu maximum 48 de ore înainte. Purtarea măștii de protecție este în continuare obligatorie, la fel ca respectarea distanțării.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atentie la portofele
17
0
Dar mastile unde sunt?
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272