REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BOMBĂ! Mircea Dobre s-a înscris în partidul lui Victor Ponta

BOMBĂ! Mircea Dobre s-a înscris în partidul lui Victor Ponta

Replica API 24 mai 2018 | 00:20 943

Bombă pe scena politică! Victor Ponta a fost prezent miercuri, 23 mai, la Constanța unde a venit alături de doi noi membri ai noii formațiuni politice pe care o conduce alături de Daniel Constantin, Pro România. Surpriza a fost prezența fostului ministru al turismului, Mircea Dobre, care a părăsit PSD Constanța pentru prietenul său. Alături de cei doi a fost prezentă și Gabriela Podașcă, cea care a lăsat organizația PSD București pentru noul proiect politic.

Cu 10 deputați la activ, Ponta va cere formarea unui grup parlamentar și doresc ca de la primele alegeri să dea peste cap partidele politice care s-au dezis de la "normalitate". "Am discutat de mai multe ori și cu Gabriela Podașcă, deputat de București și cu vechiul meu coleg, Mircea Dobre și i-am convins să mi se alăture într-un proiect care are două scopuri, de care nu mă feresc să vi le spun: o alternativă pentru acei foarte mulți oameni care în 2016 au votat PSD, care s-au gândit că va fi un program de reforme, că mergem să facem lucruri bune în continuare și acum sunt dezamăgiți. În al doilea rând, suntem și noi nemulțumiți de calitatea actului de guvernare. Eu nu am văzut la PNL proiecte concrete și oameni concreți. De acord că doamna Dăncilă nu e bună, dar nu înseamnă că merită să o înlocuiești cu domnul Orban! Nu sunt bune lucrurile care se întâmplă pe zona socială sau antreprenorială, dar trebuie să spui și ce trebuie să faci!”, a spus Ponta. Dobre a fost tranșat in declarații, mai ales la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Nemulțumit de faptul ca partidul nu mai este ce era în 1999, când s-a alăturat, a decis să meargă pe drum cu Victor Ponta pentru a putea sa își facă datoria politică fără a fi cenzurat. „La ora actuală, un singur om din România a confiscat Guvernul și Parlamentul României și realizează proiecte de lege în interes personal. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria democrației de 30 de ani în România ca un singur om să facă acest lucru! Trebuie să ne dea de gândit dacă trebuie să se mai întâmple așa ceva pe viitor! Suntem o democrație tânără, dar în loc să performăm, noi din ce în ce mai mult ne adâncim într-o structură împotriva românilor în acest moment! Poate că unii din colegii din PSD pot să spună că sunt trădător sau traseist politic. Provin dintr-un partid care este la guvernare și merg alături de un om cu care am construit de fiecare dată", a spus Mircea Titus Dobre.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu o sustin pe gabriela podascaa ...pentru ca... are o platforma program buna si ma regasesc in ea
3
1
Oare Dl Stroe o fi strain de aceasta miscare?!
2
1
Asta inseamna sa promovez beizadele retardate prin Psd. Exemple mai exista de beizadele promovate fara nimic in cap si care nu au nicio treaba cu partidul sau cu munca de partid, iar valoarea lor e zero barat, precum Babus Radu, baiatu lu nea Titi, Dumitrache Cristina fata lu nea Ion pusculita lui Stroe Felix, Fagadau Decebal baietasu contabilului lui Mazare, Visan George baiatu lu nea Visan, secatura Tutuianu Horia, ginerele lui Hondoreanu, Teseleanu ginereale lui Dumitrache, ajuns APC SI alte hahalere ce nu fac doi bani. Exemple de beizadele avem si la PeNeLe, precum Boroianu, Bola,Bourceanu
4
1
Pro Ro un partid de scursuri si de lichele ahtiate dupa ciolan! Un handicapat care mai vrea politica Ponta cu gasca si familia de ciorditori !Informati va ca sa vedeti cu ce haimanle va incarligati
7
8
Prin plecarea lui, media IQ-ului in PSD sufera un salt considerabil. E de notorietate faptul ca inteligenta nu este punctul forte al lui Falcutza.
8
4
Jiegosule care esti viorele
8
7
Un gunoi de mic copil
9
7
Mare om, mare caracter! Cum plm sa votezi o asemenea scursura umana? Cum nu-i convine ceva, imediat migreaza. O fi cioara? Oricum, prost e ala care-i va da un vot data viitoare. Pe asemenea lepre nu poti conta niciodata. Cine era limbricul asta pana acum? Nimeni in drum! PSD-ul l-a facut parlamentar, iar el intoarce acum spatele... Jigodie!
9
9
Se regrupeaza gunoaiele! Asta dupa ce a supt cu PSD cu "laptele si cornu" in tot judetul Constanta, acum nu ii mai convine ca a fost dat la o parte.
18
7
Bravo Mircea ! Prin gestul lui demonstreaza ca are cohones si se 3,14pi pe dracnea ! Apropo , nu-l halesc , dar il felicit !
19
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614