REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ajunsă la 40 de ani, starleta Paris Hilton s-a logodit, chiar de ziua sa

Ajunsă la 40 de ani, starleta Paris Hilton s-a logodit, chiar de ziua sa

Replica API 19 februarie 2021 | 00:00 1357

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier cu acelaşi nume, şi-a anunţat miercuri logodna cu omul de afaceri Carter Reum, chiar în ziua în care starleta americană a împlinit vârsta de 40 de ani şi după o relaţie de un an cu actualul ei partener de viaţă, relatează EFE, scrie stiripesurse.ro.

Paris Hilton

"În timpul anului trecut, coronavirusul a accelerat multe lucruri. Întrucât eram o persoană care călătorea foarte mult, am avut prilejul să stau acasă şi să reevaluez ceea ce este important pentru mine", a declarat ea pentru revista People.

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981, iar în adolescenţă a fost fotomodel şi a colaborat cu agenţia Trump Model Management. În septembrie 2000, a apărut în revista Vanity Fair, într-un pictorial realizat de fotograful David LaChapelle.

A devenit celebră în publicaţiile de tip tabloid la începutul anilor 2000 pentru escapadele sale nocturne şi stilul de viaţă nonconformist. Între decembrie 2003 şi august 2007, Paris Hilton a jucat în serialul de tip reality-show "The Simple Life", alături de Nicole Richie.

Nu este pentru prima dată când Paris Hilton s-a logodit: în urmă cu câţiva ani, starleta americană şi-a anulat planurile de nuntă cu Chris Zylka, iar presa din Statele Unite a reamintit că Paris a mai rupt o logodnă în 2003, cu Jason Shaw, apoi o alta în 2005, cu magnatul grec Paris Latsis.

Noul ei iubit îi cunoaşte familia de mult timp şi a lăudat "etica şi autenticitatea" lui Paris Hilton, după ce a cunoscut-o mai bine. Vestea logodnei vine chiar în ziua în care Paris a împlinit 40 de ani, iar ea se poate lăuda că fost o pionieră în universul "influencer-ilor" de pe reţelele de socializare.

În anii 2000, Paris Hilton a făcut primi paşi în muzică şi în actorie şi a devenit femeie de afaceri, exploatându-şi imaginea de rebelă şi stilul de viaţă nonconformist, fiind nelipsită din paginile tabloidelor. Însă, treptat, popularitatea ei a scăzut şi a fost nevoită să renunţe la acea imagine publică în faţa noii generaţii de "influenceri".

După o perioadă în care popularitatea ei a scăzut, Paris Hilton, supranumită "prima celebritate pentru simplul fapt de a fi celebră", şi-a reînnoit "brandul" personal, lăsând în spate frivolitatea şi luându-şi adio de la "personajul" pe care îl interpreta în public, preferând să se orienteze de acum înainte spre cauzele sociale.

În septembrie anul trecut, ea a prezentat documentarul "This Is Paris", un film de aproape două ore, care a oferit spectatorilor o faţetă mai puţin cunoscută a starletei americane.

În documentar, Paris Hilton dezvăluie că a fost internată când avea 16 ani într-un centru din statul Utah pentru tineri cu probleme, unde a fost victima unor abuzuri verbale şi fizice alături de alţi rezidenţi.

În urmă cu câteva săptămâni, ea a depus mărturie în Congresul statului Utah înainte de promulgarea unei legi ce prevede eradicarea abuzurilor din astfel de centre.

Prin această intervenţie, vedeta a dorit să se adapteze noilor vremuri şi să profite de o perioadă în care publicul priveşte cu alţi ochi celebrităţi din anii trecuţi, precum Britney Spears şi Lindsay Lohan, fostele sale prietene, care trec la rândul lor printr-un proces de reînnoire a imaginii personale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Starleta e ma ta!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212