REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ALCOOLUL LA VOLAN. Dosare penale pentru șoferii beți, surprinși pe șoselele din Constanța!

ALCOOLUL LA VOLAN. Dosare penale pentru șoferii beți, surprinși pe șoselele din Constanța!

Replica API 9 iunie 2019 | 23:18 465

În fiecare sfârșit de săptămână, polițiștii rutieriști constănțeni întocmesc dosare penale pentru șoferii surprinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. În ciuda faptului că fapta este pedepsită de lege, în ciuda faptului că pun în pericol atât viața lor cât și a celorlalți participanți la trafic, numărul șoferilor care conduc autoturisme după ce au băut este considerabil!

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 01.05, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mare din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 03.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
you do realize ca suntem intr-un club foarte exclusivist de tari in numar de 4 la nivle mondial cu exceptia celor islamice fundamentaliste, care nu permit deloc conducerea sub influenta alcoolului?
0
0
Alcoolul nu este la volan,ci scursurile care consuma alcool si se urca la volan. Alcoolul sta linistit in sticle,pana vine cretinul si bea inainte de a conduce. Pentru acesti indivizi cu adevarat periculosi,pedepsele ar trebui sa fie cel putin triplate fata de ce este acum.
1
1
organ la organ nu isi scoate alcoolemia
2
1
Organul ii ia alcoolemia unui alt organ aflat ca sofer intr-un taxi?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272