REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alegerile pentru funcţia de RECTOR al Universităţii Ovidius au fost AMÂNATE

Alegerile pentru funcţia de RECTOR al Universităţii Ovidius au fost AMÂNATE

Replica API 19 martie 2020 | 15:59 3000

Comitetul de Urgenţă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa a decis, luni, amânarea alegerilor pentru pentru funcţia de rector al Universităţii Ovidius Constanţa, urmând ca Senatul Universităţii să voteze electronic propunerea comitetului. Iniţial, alegerile au fost stabilite pentru data de 25 de martie.

"Comitetul de urgenţă a decis luni amânarea alegerilor, Senatul urmează să aprobe. Este firesc, în baza decretului de instituire a stării de urgenţă. Este suspendată inclusiv campania electorală. Mâine vom avea votul electronic al Senatului", a declarat, pentru Replica, rectorul Sorin Rugină. "Alegerile amânate până la o dată stabilită ulterior, se sistează procesul electoral şi campania celor 3 candidaţi, urmând a fi reluată campania cu cei trei candidaţi avizaţi când va trece această situaţie", a conchis Rugină

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
REPEDE SI DEFINITIV! Sa nu uite si de Gartos
1
0
Mistouri de oameni care stau acasa. Rugina nici nu citeste fiind la spital in lupta cu coronavirusul. De aia trebuie infiintat UMF sa nu se mai amestece cu restul care nu au nicio legatura. Fiecare sa stea la scara lui sa ia bani cat produc in functie de cati studenti au. V-ati speriat? Asa ar fi normal ca va duce medicina in carca din 1991. Si in loc sa spuneti sarumana de pomana voi sunteti si ai dracu.
2
12
Veti plati in fata legii pentru toate mizeriile pe care le-ati facut.
3
2
Mihai Girtu ales in Consiliul National al Cercetarii Stiintifice. de asa profesori are nevoie universitatea. nu prosti ca bobe, vancea, tuta, iliescu si condrea. INCA ODATA FELICITARI MIHAI GIRTU. ALATURI DE PROFESORUL RUGINA SI DOAMNA PRORECTOR MELAT O SA ADUCETI UNIVERSITATEA OVIDIUS IN TOP 10 UNIVERSITATI CURATE.
21
10
in toti acesti ani, bobe a avut o atitudine deplorabila fata de Rugina. Vin vremuri grele pe care doar profesorul rugina le poate depasi ca universitatea sa iasa bine din aceste momente dificile. Votati Rugina.
8
3
Fratilor, Bobita-cal mai slab lectoras din universitate e sansa UOC! E singurul care poate ingropa complet UOC! Si doar asa poate sa mai renasca universitatea asta vreodata, din cenusa! Deci retineti, grasul si listele lui!
30
0
este singurul care poate fi ordonator de credite in continuare. este singurul care stie sa gestioneze finantele universitatii. restul sunt o adunatura de incompetenti. alaturi de dna. Melat si Dl. Girtu puteti razbi domnule profesor rugina.
22
8
profesorul rugina este singurul care stie ce inseamna bugetul consolidat. restul sunt praf. vancea e o proasta ca degeaba e economista. bobe e habarnist, iar tuta e cu spitalul ei. Melat si Girtu sunt ingineri de profesie. au habar de asa ceva.
21
8
ati votat toti prostii. la senat merita ca presedinte sa fie domnul profesor rugina. iliescu e un nimeni. iliescu e un neica nimeni
7
3
spor in toate alaturi de Melat si Girtu
24
7
poate face mult mai mult daca nu e inconjurat de japite ca vancea, bobe si tuta. jigodiile naibii. acum a mai venit si iliescu cu condrea. greu domnule profesor rugina, greu. va doresc multa putere si sa rezistati in fata jighimelelor. aveti grija ca si la fac de drept aveti impotriva niste jighimele. nimiciti-o pe caraiane. e o scarba. multa putere de munca va doresc dle Rugina
12
3
singurul care poate redresa universitatea este Girtu. cinste lui!
4
12
daca ii votati pe cei doi o sa duceti uoc in groapa. unica sansa este profesorul rugina.
6
6
Dle profesor Rugina, pentru urmatorii ani va trebui sa va schimbati echipa. Dl. Girtu si dna. Melat sunt doi profesionisti. sa aveti incredere in deciziile lor
25
6
acordati inca un mandat de 4 ani acestui om vertical si cerebral
8
9
muie bobe, muie vancea, muie tuta, muie iliescu, muie condrea. cei mai buni prorectori, melat si girtu.
30
5
sa-l votati ca merita! a fost cel mai bun rector. senatul actual e un rahat. are o conducere proasta
30
6
Asa tarziu...mizerabililor
7
1
Amanati alegerile cu un an, d-le prof Rugina, e nevoie de o personalitate ca dvs la conducere, in aceste vremuri de mari incercari. Mai ales ca sunteti specialist epidemiolog. Lasati-i pe medicii de medicina de joaca, adica sportiva, pot sa mai astepte !
5
10
Si ce s-a mai bucurat Oxidul de fier...
8
5
De 30 de ani nu s a facut nici un spital
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212