REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
21.5° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Alegerile prezidențiale s-ar putea să nu mai aibă loc în septembrie! Vezi de ce!

Alegerile prezidențiale s-ar putea să nu mai aibă loc în septembrie! Vezi de ce!

Virgil STOIAN 13 iunie 2024 | 13:15 2438

În cadrul coaliției se discută tot mai apăsat despre schimbarea datei alegerilor prezidențiale. Primul care a lansat ipoteza în spațiul public a fost liderul PNL, Nicolae Ciucă, cel care a spus că va exista o discuție pe această temă.

Alegerile prezidentiale s-ar putea sa nu mai aiba loc in septembrie! Vezi de ce!

 

Marcel Ciolacu nu mai este foarte convins de utilitatea organizării alegerilor prezidențiale în 15 și 29 septembrie.

Liderii coaliției se vor întâlni, miercurea viitoare la Guvern, acolo unde va fi tranșată problema alegerilor prezidențiale. Este foarte posibil ca în această ședință a Coaliției să se ia decizia mutării alegerilor prezidențiale în luna decembrie.

Se vor analiza mai multe scenarii, asta pentru că liderii PSD și PNL au înțeles, după alegerile din 9 iunie, ce înseamnă să faci campanie electorală vara. Mai mult, august fiind lună de concedii, nimeni nu va fi preocupat de prezidențiale și riscă o prezență foarte scăzută la vot.

Nicolae Ciucă: urmează să luăm o decizie

Nicolae Ciucă a fost întrebat direct despre scenariul mutării alegerilor prezidențiale.

”Nu avem încă o hotărâre de Guvern. Rămâne să vedem care sunt părțile bune sau mai puțin bune ale unei campanii pe timp de vară sau dacă mutăm alegerile prezidențiale așa cum erau, mai aproape de parlamentare”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai lasati-ma dracu iar PSD? Da-o draca ca bate la ochi.Iar ciuma rosie la butoane?! Nu ne mai miram astia au fost tot timpul prezenti.Odata si odata tot o sa scapam si de ciuma ma.Nu va ajunge ma cat ati furat? Astia setin cu dintii si de p**a si de scaune.De la caldura vad toti rosu in fata ochilor.
7
3
La cati retarzi au votat pcr adica 48% dupa ce pdsnl 4 ani au facut misto de ei, nu au taiat pensii speciale si au crescut taxele nu ma mira sa iasa balbaitul special
10
0
Geoana vs Nicu Shor. Geoana wins.
6
5
Mari nenorociti
12
2
contrele pe prezidentiale cea mai puternica functie in stat cu toate ca nu ar trebui sa fie asa daca ne luam dupa constitutie ar trebui sa fie parlamentul constitutia a fost facuta dupa ambitiile de control ale lui iliescu si asta se vede si azi doar franta si dictaturile mai au pe tot globul o astfel de constitutie gresita de unde tot sirul de scandaluri de 34 de ani sa nu ne mai mintim coldea e doar o etapa intre altele iliescu si psd au abuzat de justitie in primii 15 ani mai mult decat coldea si sunt indicii ca au revenit
9
2
Le e frica de Nicușor Dan '
14
9
DLE. CIUCA...AL NOSTRU... NU TE MAI ZBATE...DEGEABA..SI ASA NU TE VOTEAZA NIMENI...ORI IOHHANIS ORI CIUCA...TOTI O APA SI-UN PAMANT...DOAMNE AJUTA SA SCAPAM DE VOI...
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510