REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ALERTĂ! DUDUIE cazurile de COVID 19 la Constanța

ALERTĂ! DUDUIE cazurile de COVID 19 la Constanța

Replica API 20 iunie 2020 | 01:04 9660

Cu emoţii din cauza creşterii semnificative a numărului de cazuri din ultimele zile, mai primim o lovitură. În spitalele de stat nu se mai fac internări pentru pacienţii cu COVID-19. Deocamdată, nu se pune problema acestei situații la Constanța însă…nici mult nu mai are; gradul de ocupare al paturilor este destul de mare. În județul Constanța au fost înregistrate, în ultimele zile, 24 de infectări. Printre infectaţi se numără şi trei angajate din Primăria Constanţa, dar şi un medic din cadrul Spitalului Judeţean.

Am încercat să aflăm date concrete de la cadrele medicale din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța însă… transparența lasă de dorit.

24 de cazuri de coronavirus, în Constanța, în cinci zile

Luni, aveau 312 de cazuri infectate cu COVID 19, marți, erau înregistrate 316 la nivelul județului Constanța, adică cu 4 cazuri mai mult față de ziua precedentă. Miercuri, 17 iunie, numărul a ajuns la 326 de cazuri confirmate la Constanța, adică cu 10 mai mult, joi, 18 iunie, aveam cu 5 cazuri în plus, adică 331 infectări, iar vineri, 19 iunie, numărul a mai crescut cu încă 5, ajungând la 336. Adică, de luni până vineri, la nivelul județului Constanța, au fost 24 de infectări.

Directorul medical, Claudia Cambrea, și purtătorul de cuvânt, Ana Maria Iancu, spun că nu sunt în măsură să ofere informaţii cu privire la capacitatea de ocupare a paturilor, iar managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Stela Halichidis, nu a putut fi contactat.

Cristina Schipor, șefa DSP Constanța, spune că Spitalul de Boli Infecțioase nu a ajuns, deocamdată, la capacitate maximă, în ceea ce privește gradul de ocupare a paturilor, însă a confirmat că sunt destui pacienți internați cu COVID-19.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Duduie"...ce expresie, habarnu aveti sa dati titlui unui articol. De dat detalii nu sunteti in stare.
0
0
minciuniiiii dece oare nu se fac autopsi,de ce oare nu se mai fac anunturi ce boli aveau cei care au decedat,daca sar face teste mai multi au covit ,da cred ca acum duduie furaciunile achiziti ne justificate,daca a ajuns vedeta in romania vulpita ce pretenti mai avem astea se si vrea prostie , Napoleon a zis destrama si condu
2
1
Si spitalul militar din containere de pe stadionul Portul???N a avut nici un pacient internat.
1
0
Ce titlu alarmist,panicos "duduie' ziarist de kkt
2
2
Dupa cate stiu eu astazi in judetul Constanta sau raportat un numar de 352 de persoane infectate cu, coronavirus, dar aceasta este o informatie numai pe jumatate, au uitat sa spuna ca acesta este numarul de infectari de cand s-a declarat pandemia in judet dar au uitat sa spuna numarul de cazuri insanatosite care au fost externate, si cate sunt actualmente internate in spital cu infectie, asta probabil ca sa ne tina in suspans!!! Eu cred ca internati in spital nu sunt mai mult de 35.
4
2
au venit jegosii,trintorii,badanele de afara si panaramele umplute de virusi pina in git!ramineti dreq unde ati fost!plus bouarii de vaporeni,bombe biologice!
6
7
romania primeste bani din mediul international daca raporteaza multe cazuri covid; asimptomaticii adica cei sanatosi dar cu test fals-pozitiv sunt internati in spital pentru a face simptome medii sau grave!
9
11
se apropie sezonul estival......trebuie stopata economia
7
12
"Cineva" ,iti doresc un furtun gros pe git .Poate atunci ai sa lasi propoganda jegoasa pesedista si ai sa-ti revii
7
3
mare prost esti. nu confunda furtul si marlaniile pe care le fac jegosii astia cu boala in sine care este tot ce zice.
2
2
Minciuniii totii care mor in constanta din din alte cauze decat covid sunt bagati la covid. Manipulare minciunii . Daca o ruda este internata in spital adio nu poti sa dai de ea nu poti sa faci nimic o iei de la morga. Te omoara in spital. Au nevoie de cazurii pe hartie conteaza sa scrie covid.
9
17
Sa ti se indeplineasca dorinta!
5
2
sa mearga la biserici...se vindeca instant
7
6
Furnizati informatii complete. Din toti bolnavii, cati sunt asimptomatici, cati cu forma medie si cati in ATI. Asa se poate oferi o imagine clara a epidemiei si gravitatii acesteia.
17
1
Sa va iau Covitul in pula!
13
16
Lasa ne in.pace cu Covrigul tau si cu tampeniile tale sunt alte.boli grave care trebuiesc luate in seama nu Covrigul tau ia dracu un paracetamol fa un ceai cu lamaie sI lasati.ne in.pace cu cacatu vostru de Covrig
16
24
sa-i trateze PZD-ul lui Ciolacu !
12
10
Acum duduie? Sau bubuie?
14
3
Da ce plm e atata secret in furnizarea de informatii , nu se dau cifre reale altele se umfla , altii merg pe blat
31
5
duduie, mai lasa prostiile pana nu va duduie careva
26
9
Minciuni ne mintiti nu suntem copii sa va bateti joc de noi , am ajuns sclavii europei , muisti de conducatori ne vand ca pe sclavi si cobai minciunile lor aduc litoralul la sapa de lemn hoooooo
23
42

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212