REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ALERTĂ! O ia la VALE orașul TECHIRGHIOL din cauza LUCRĂRILOR

ALERTĂ! O ia la VALE orașul TECHIRGHIOL din cauza LUCRĂRILOR

Replica API 10 decembrie 2021 | 00:57 6312

Situație alarmantă în Techirghiol. Tot mai multe străzi încep să cedeze sub lucrările efectuate de mântuială?! și de o calitate îndoielnică. Spre exemplu, cel mai nou crater a răsărit pe strada Eremia Movilă, unde, conform locuitorilor, recent au fost efectuate lucrări de înlocuire a unor conducte de scurgere, iar acum, în contextul ploilor, s-a infiltrat apa, și pământul se surpă. Vă reamintim că, o astfel de situație s-a petrecut și în cursul lunii noiembrie, unde în urma ploilor abundente abătute peste oraș, străzile au început să se surpe, iar mașinile au rămas blocate în șanț. Astfel, localnicii se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii în mai multe zone ale localității.

Ploile abundente în combinație cu lucrările de mântuială efectuate de drumari au condus la ravagii pe străzile din orașul Techirghiol. Drumurile par să devină un adevărat coșmar pentru șoferii care sunt nevoiți să facă slalom cu mașinile, după ce asfaltul cedează după fiecare ploaie mai serioasă.

Ultima pagubă a fost înregistrată pe strada Eremia Movilă, unde conform locuitorilor, recent au fost efectuate lucrări de înlocuire a unor conducte de scurgere. Vă reamintim că, și în luna noiembrie, mai multe străzi s-au surpat, iar mai multe autoturisme au rămas blocate în șanț, spre supărarea și dezamăgirea cetățenilor. (Florin Zisu, viceprimarul orașului Techirghiol)

Ce spune viceprimarul despre aceste situații!

Situația este cunoscută și de către autoritățile locale. Contactat de către reporterii Replica, viceprimarul orașului Techirghiol, Florin Zisu, a ținut să sublinieze faptul că zonele afectate sunt monitorizate în permanență. ,,Avem în prezent un proiect, pe programul POIM, ce prevede execuția lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă și canalizare. Avem și noi fotografiile și știm despre situația de pe strada Eremia Movilă. Noi suntem în permanentă colaborare cu și discuții cu constructorii. Tot orașul este într-un șantier. Sunt locuri pe unele străzi unde după ce s-a săpat și s-a înlocuit conducta, s-a surpat terenul în urma ploilor abundente. Sunt lucruri care se întâmplă și care sunt remediate de îndată de constructori. Ieri ( 8 decembrie a.c.) a plouat toată ziua și probabil de aici și aceste probleme. Pot să vă spun că se lucrează la aceste lucruri și vor fi remediate.

Noi le explicăm în fiecare zi și le trasăm ceea ce au de făcut, monitorizăm zilnic toate străzile. ”, a declarat pentru Replica, viceprimarul Florin Zisu.

Citește și: MAȘINI căzute în ȘANȚ după ce o STRADĂ din TECHIRGHIOL s-a SURPAT

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eh bine ca la Cta nu se intampla
2
1
Gunoiu sacii d frunze care nu se ridica cu saptamanile iluminatu stradal oprit noaptea si pornit ziua gropi si santuri in tot orasul de iti rupi masina si picioarele da se stie la primarie da
8
1
Da clar ca stiti
5
1
De la lucrarea asta nu iti iese parandaratul cum esti tu invatat de la zilele orasului sa iei paraindarat ca sa faci turul Europei, nu-i asa?
21
1
e de fapt alt mod de a zice ca te doare in p...la?
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468