REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALERTĂ! ROMII se ARUNCĂ în FAȚA MAȘINILOR pentru a FACE ROST de BANI!

ALERTĂ! ROMII se ARUNCĂ în FAȚA MAȘINILOR pentru a FACE ROST de BANI!

Replica API 1 decembrie 2020 | 01:09 15692

Metoda practicată de escroci, Insurance Scam, a revenit la Constanța. Un conducător auto s-a confruntat recent cu o situaţie parcă ruptă din filme. Aflat în trafic, pe Strada Traian, acesta s-a trezit cu o persoană de etnie romă ce a sărit în faţa maşinii, în zona unei treceri de pietoni. Se pare că acesta din urmă a făcut gestul intenţionat doar pentru a putea cere daune materiale şoferului.

S-a aruncat în faţa maşinii pentru a cere, mai apoi, bani

În urmă cu patru zile, un conducător auto care circula regulamentar pe strada Traian s-a trezit la un pas de accident din cauza unui pieton care a sărit în faţa maşinii pe trecerea de pietoni. Norocul a făcut ca bărbatul să vadă totul la timp, putând evita astfel, impactul. Din spusele şoferului, persoana ar fi fost de etnie romă şi ar fi făcut gestul iresponsabil în mod voit pentru a putea cere, mai apoi, daune materiale. “Atenţie şoferi! O nouă metodă de a face bani a început să fie folosită la Constanţa. Zilele trecute, un rom a sărit în faţa maşinii mele, pe trecerea de pietoni. Am evitat impactul la timp, altfel eram bun de plată acum. Am făcut sesizare la poliţie şi acum aştept să văd ce măsuri se vor lua”, a precizat conducătorul auto.

Atenţie la trecerile de pietoni de pe Strada Traian, de la Gară şi de la Cireşica

Această ispravă nu este singura de acest fel. Mai mulţi conducători auto au mărturisit, pentru Replica, faptul că astfel de întâmplări au avut loc în mai multe zone din oraş. Pe lângă Strada Traian, vizate de cei aflaţi în căutare disperată de bani sunt şi zonele de la Gară şi cele de la Cireşica, din Tomis Nord. Un alt şofer a explicat cum un minor a sărit în faţa maşinii pe care o conducea. “Această metodă este relativ nouă. Recent, un copil de etnie romă mi-a sărit în faţa maşinii cu o rangă. Probabil voia să o lovească. Toată treaba s-a petrecut în zona Dioda, înainte de liceu” , a precizat acesta. Iar la Cireşica, o gaşcă de tineri a sărit, joi seară, în faţa unei maşini, chiar pe trecerea de pietoni de lângă piaţă. Nu s-a ales cu bani, dar cert este că s-a ales cu o serie de înjurături zdravene.

Precizăm că metoda nu este deloc una nouă, așa cum cred șoferii. Din contră, a fost practicată și în trecut în Constanța, și nu numai. Se numește Insurance scam.

Detalii AICI: În atenția șoferilor din Mangalia: ESCROCII acționează prin metoda Insurance Scam!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-mi bag pwula in sufletele Copiiilor lu Clanu RAIM...Si sa ma pișh pe mormântul măsii
1
1
asta e MEMET EROL DIN MANGALIA nepotu lu RAYM erol aduce Droguri din germania pentru clanu RAIM
1
0
Cati prosti doamne
2
0
Au o rautate de boraturi de animale in ei. Dosare penale si pedepse maxime de inchisoare, cu bataie la baston
9
0
S-a aruncat un rom si in fata mea cand conduceam un Opel
5
0
Daca vedeti ciori, accelerati. Solutia e simpla
15
0
De vina este PSD-ul
9
5
ciorilor fiti tristi!! mama lui Antonescu e din nou gravida!!
14
0
Camere video peste tot si apoi cine simuleaza accidentul prin aruncare in fata masinii si fie pedepsit pentru tentativa de omor, el incercand sa se omoare singur, sa ia 15 ani de puscarie cu executare sa vedem se mai arunca cineva intentionat in fata masinii ?
21
0
Par tigani, de ce le spuneti romi?
31
0
de aceea e buna o camera de bord mascata in oglinda
30
0
@Mokanes tzigoina 05.54 gitane muye cu caca. Neam de zdrente si secaturi
10
2
Se cunoaste metoda de peste 15 ani! Niste nenorociti!
25
0
Ce aveti voi cu votantii pesedeului? Pesedeu sa traiasca si tiganii sa primeasca! Intrebati la Cobadin, cum au votat tiganii! Sau, cum au fost ajutati sa voteze!
24
6
arunce in fata trenului si multe lucruri rele se vor schimba!
37
0
dane eu tot pe ma-ta vreau sa o votez
5
19
Dupa ce calc cioara pe gat ii mai fut si o mama de bataie!
28
0
Votam Noua Dreapta si se rezolva cu astia. Pe 6 decembrie aveti ocazia sa scapati de ei. Atentie exista si metoda cu masina in care se face ca te lasa desi are el prioritate si intra in tine intentionat atentie la taximetristii de etnie rroma cu masini vechi.
27
7
pai daca nu-s camere de luat vederi peste tot asa va trebuie.Daca erau camere de luat vederi peste tot in oras, va duceati in mod civilizat la politie, faceati plangere, politia lua la puricat camerele de luat vederi si se luau masuri impotriva celor care fac asa intentionat, dar daca nu aveti probe nu aveti cu ce sa dovediti
29
3
TIGANI nu romi
52
2
Acest articol este o tziganie
18
19
am nevoie de ajutor la fabrica mea...
27
2
Paloma Nero ,adica ciorumbel, zboara cam jos.
23
1
Pentru TIGANI exista doar BENZINA si CHIBRIT. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
58
1
problema e ca sunt spijiniti si de anumiti procurori, asazisi experti si bininteles judecatori care dau decizii pe RCA-ul soferului si banii se impart intre romii care se arunca si cei enumerati mai sus !!!
41
1
Traditii tiganesti. Inselatoria, hotia,simularea muncii, disimularea. Politica lor este mimarea discriminarii si vanzarea voturilor catre partidele antiromanesti. Sunt dusmanosi cu poporul roman.
57
0
Replica, ai auzit de discriminare prin generalizarea tampita pe care o practici. Pai un rom reprezinta toata etnia si o practica izolata intr-o zona o extinzi in tot orasul? Rusine replica si sper ca Consiliul National Antidiscriminare sa ia atitudine si sa te sanctioneze macar cu un avertisment scris.
11
71
Problema e veche!! Frecvent se arunca pe bd ferdinand in fata la consulatul turc,dar si jandarmii de acolo nu sesizeaza nimic,stau se uita si atat!!
34
4
Tiganilor, aceasta specie de animale trebuie distrusa !
44
2
Problema e ca imediat dupa ce cioruta se tranteste pe asfalt in fata masinii tale pe zebra, apar de dupa colt, doi-trei zmerdoi negri tatuati care se dau martori si e greu de crezut ca mai scapi fara sa le dai cateva sute de euroi sau lantul de aur de lagat ,daca le ai,,,altfel te pot lua la kafteala pana sa ajunga politia care zic ei ca a fost chemata dar de fapt nu, pt ca ei au alte intentii !
41
0
ce asteptari sa ai de la niste ciori imputite. Au lenea inscrisa in ADN
52
1
ATENTIE ! tigani nu rromi ! Tigani borati! La Constanta mai e o specie de maimute. Tiganii tatari si tiganii turci. Astia sunt cei mai imputiti nimeni nu ii suporta. Cand le vad femeile cu halate de baie si papuci cu blanita imi vine sa borasc pe ele.
69
2
Problema nu e noua. Astfel de probleme se intimplau si pe timpul impuscatului in zona cartierului Palas.
36
1
SPURCACIUNILE ASTEA DE BORATI . TIGANI BORATI . FAC TOT FELU DE CHESTII . VAND DROGURI SE PROSTITUEAZA , TOT FELU DE FURTURI . ESTE RAIU PE PAMANT PENTRU SPUCACIUNILE ASTEA . SI TOT EI SE VICTIMIZEAZA CA SUNT DISCRIMINATI . PAI CUM SA NU II DISCRIMINEZI CAND NU SUNT BUNI DE NIMIC . AU O GROAZA DE FACILITIATI , FACILITATI PE CARE UN CETATEAN OARECARE NU LE ARE SI TOT NU SE TIN DE TREABA . ASTA PENTRU CA POLITICIENI ASA IAU INVATAT . PSD-isti , ciumati ia adunat de a uplut orasu de tigani . Pe unde te uiti nuai tigani .
63
0
Ataturk i a expulzat din tara acum cativa zeci de ani. Eh noi suntem in UE, drepturile omului etc
37
2
Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba Romani
12
25
Moarte t iganilor!
39
1
egrea munca la tigani!iti da pesedeaua bani sa stai acasa,torni plozi,vinzi tigari de contrabanda,terorizezi vecinii!daca aveti tigani in bloc,fugiti!un tigan bun e ala mort,ma unge la inima cind ii vad in pomi,crapati!
46
1
Daca e cioara borata, ai voie sa o strivesti. Asa poate scapam de ei. Moarte ciorilor
42
0
romi? corect era tigan,cioara borata,brunegrii,
58
0
HEIL HITLER.HEIL MARESALUL ION ANTONESCU.
49
2
Se practica in zona bisericii de pe mircea colt cu karatzali,str jupiter,in jurul pietei grivitei unde sunt strazi infundate si trebuie sa iesi cu spatele
35
0
Cel mai bun tigan este tiganul mort!Politia e bara bara cu infractorii,cand faci o sesizare prima grija a lor este sa-ti divulge identitatea!
61
3
Asta mai lipsea.Pe langa mizeriile pe care le inghitim de la militienii de la rutiera care practica si ei ceva asemanator pt. a lua permisele.Ex: pieton la trecere,incetinesti crezand ca traverseaza, pietonul sta si se scarpina in c...r ,opresti ,astepti.nu vrea sa treaca.Apoi te gandesti , ok plec mai departe .Demarezi si in drept cu tine pune piciorul dincolo de bordura.100 m mai incolo iti sare garcea in fata,si pa carnetul ,amenda si tot tacamul.Ii explici lui garcea si el zice;nu iti convine faci contestatie. TRAIASCA ROMANIA!!!
53
1
BRAVO un comentariu inteligent . nu sunt cu religia dar teodosie e un om cu cohones frate care incearca sa trezeasca tampitii din somn si se pisa pe oculta curului si pe soros si pe prosti si legile pizdii facute de orban un betiv de tataru care numelei i spune tot de robotul de iohanis si de jegul de arafat libanezu pulii care la colectiv cara oamenii cu paleti, si acum cand au murit arsi la neamt nu a mai macanit nimeni nimic .astia vb de vaccin si nus in stare sa puna un cablu sa nu ia foc...prima data cand apreciez acest individ teodosie.singurul om public care are coaie
19
35
Ptr cipanezul de la 1.05...la ora aia ar fi trebuit sa dormi sa-ti mai linistesti mintea aia plina de kkt,nu sa te uiti pe google translate sa te dai tu mare elevat....ramai asa cum esti machidoane,adica retardat...
23
6
Bai frai ere , mai treci si pe la scoala lasa tu rromi ca nu ii faci tu oameni si nici vreun stalin nu esti , si mai spalate pe dinti nu vezi ce fel vb .
2
53
Tziganii care incearca astfel de escrocherii invatate de pe real hustler probabil ca nu stiu ca bataia bine aplicata doare. Aviz amatorilor care in speranta ca pot prosti pe careva slab de inger sa nu dea in schimb de altcineva care sa le aplice o corectie pe masura incercarii obtinerii de foloase materiale necuvenite in acest fel.
35
1
asa ?si politia ce face ?nu e noua chestia asta in cta si in Ro.sa dai peste ea de cioara borata sa i sara penele de pe ea .mortii lor de ciori borate .calcate pe cioc.scarboasa natie .
49
1
Sper sa imi sara si mie in fata ca sa trec peste ei!! In ce zone, sar in fata masinilor, mai exact!? In felul asta curatam orasul de ciori!!!!!
47
0
Care politie? Noi nu avem politie de 30 de ani.Ce avem acum se numeste imitatie.Pe vremea lui Ceausescu politia patrula pe strazi,facea curatenie aduna hotii,cersetorii.Azi avem atatea politii si nu fac nimic.Hotii dau in cap.Daca te fura si reclami iti spun sa-i gasesti tu. Caz concret. Au angajat incompetenti,uitati-va la la ei ce aiere de superiori au cand merg,vorbesc zeflemitor. Ai primariei sunt tot timpul in concedii maternale la ce salarii au.Se plimba toti prin magazine isi iau mancare,la patiserii,ldl si stau in masini.Toti in masini la caldurica taietori de frunze,leafa sa mearga.
72
2
Diana , englezoaica de CTA , Insurance Scam, dar pe romaneste ... Frauda la asigurare auto. Sunt si secaturi romanes care fac asa.
32
7
Sunt unii si pe strada Viforului, care stau cu chirie la Raedpp si fac acelasi lucru de ani de zile si nu ii deranjeaza nimeni
50
0
Si politia ce face?
61
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108