REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alex Velea vs. Cătălin Măruță. Cum a început conflictul dintre cei doi și ce relație aveau înainte

Alex Velea vs. Cătălin Măruță. Cum a început conflictul dintre cei doi și ce relație aveau înainte

Replica API 28 iunie 2021 | 18:07 890

Vestea șoc din lumea showbiz-ului a venit în urmă cu câteva zile, atunci când Antonia i-a adresat un mesaj usturător lui Cătălin Măruță și l-a numit „îmbârligător”. Ulterior, și iubitul ei, Alex Velea i-a transmis soțului Andrei câteva replici acide, chiar în văzul tuturor, și a lăsat de înțeles că nu s-ar mai pune problema de o împăcare între ei. Iată însă de la ce a pornit conflictul mai exact și ce relație aveau înainte!

Întreg showbiz-ul românesc a fost șocat de vestea că Antonia împreună cu Alex Velea i-au adresat cuvinte dure lui Cătălin Măruță, cu toții gândindu-se că un nou scandal ar fi pe cale să înceapă. Dacă nu știați însă de la ce a pornit totul, o să aflați acum, în cele ce urmează!

Cum a început, de fapt, conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

Ei bine, totul s-a „declanșat”, după ce Antonia a publicat un mesaj dur la adresa soțului Andrei, pe contul său de Instagram. Cântăreața s-a arătat deranjată, susținând că s-a săturat ca numele ei și al lui Alex Velea să fie menționate de către prezentator în cadrul emisiunii sale în privința mai multor provocări.

Ce relație exista înainte între ei

La scurt timp, și Alex Velea a avut o reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță, în urma unei postări de-a lui de pe rețelele de socializare. Cântărețul i-a transmis că e de părere că scuzele prezentatorului ar fi false și că nu ar fi „capabil de sentimente sincere și de empatie reală”, ci că totul ar fi doar „o mască și un rol pe care-l joacă”.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lcururile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Ba mai mult, invitat ulterior la Xtra Night Show, Alex Velea a lăsat de înțeles că nu ar mai dori să se împace cu Cătălin Măruță și să revină la relația lor de prietenie, după ce soțul Andrei ar fi invitat mai multe persoane în emisiunea lui și le-ar fi adresat întrebări despre Antonia, lucru care l-a deranjat.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Antena Stars, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mearga la stabor sa le rezolve problemele .
2
0
Doua BARAGLADINE.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272