REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alexandra Stan iubește din nou? Cine este bărbatul care a cucerit-o

Alexandra Stan iubește din nou? Cine este bărbatul care a cucerit-o

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 1071

Alexandra Stan s-a căsătorit, în secret, cu Emanuel Necatu, în primăvara anului 2021, dar a divorțat de el câteva luni mai târziu. Apoi a trăit o scurtă aventură alături de Alex Parker. Iată că cei doi sunt de domeniul trecutului, iar în prezent un tânăr care cochetează cu moda ar fi cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste.

În ultima perioadă, Alexandra Stan s-a fotografiat din ce în ce mai des și în ipostaze foarte provocatoare alături de un bărbat pe nume Daniel Bobovnikov, care lucrează în industria modei, judecând după imaginile pe care le distribuie acesta pe contul personal de Instagram. Solista și Daniel sunt de nedespărțit.

Cei doi au fost împreună la Neversea, acolo unde Danial a susținut-o pe Alexandra cât timp artista a interpretat pe scenă cele mai îndrăgite melodii ale sale. În plus, cântăreața și noua cucerire au bifat și o vizită la muzeu!

Momentan, nici Alexandra Stan, nici Daniel, nu au confirmat oficial legătura dintre ei, iar informațiile anterioare rămân la stadiul de speculații. Rămâne de văzut dacă modelul chiar este cel care a reușit să-i intre în grații dive sau dacă între ei nu este nimic altceva decât o amiciție.

Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a căsătorit cu Emanuel Necatu. La doar câteva luni de la ceremonia de poveste din Câmpulung Muscel, Alexandra și Emanuel au decis să pornească pe drumuri separate.

După ce și-a vindecat rănile, solista a vorbit public despre motivul care a condus la despărțirea lor și a recunoscut că s-au grăbit să-și unească destinele fără să se cunoască prea bine în prealabil, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te iubeste
0
0
de aceasta tarfa prostanaca?
0
0
la mai multi, iubiti, fara numar, fara numar!
0
0
ne intereseaza viata individei ?
1
0
mai bine puneati poza cu ea fardata de la loviturile primite de la impresarul quasimodo...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272