REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alexia Eram și-a luat casă nouă. Cum arată apartamentul cumpărat de fiica Andreei Esca

Alexia Eram și-a luat casă nouă. Cum arată apartamentul cumpărat de fiica Andreei Esca

Replica API 30 decembrie 2020 | 00:00 3162

Sfârșitul anului vine cu vești bune de la Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a reușit să-și cumpere primul ei apartament, la vârsta de numai 20 de ani. Tânăra face bani frumoși din activitatea ei susținută pe rețelele sociale, iar acum a considerat că a venit timpul pentru prima ei investiție majoră.

Alexia Eram

Alexia Eram a dat vestea, așa cum era de așteptat, pe contul personal de Instagram și a filmat deja primul vlog cu noul apartament. ”Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, a scris Alexia pe Instagram, potrivit click.ro.

Cum arată apartamentul achiziționat de Alexia Eram

Apartamentul are două dormitoare și un living și se întinde pe două etaje. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică jos.

Pentru amenajare, frumoasa brunetă a dezvăluit că a ales un stil care îmbină elementele moderne cu cele retro. Pentru că vedeta recunoaște că are ”o obsesie legată de obiectele deco roz”, nuanțele care vor domina în apartamentul Alexiei vor fi gri și roz.

Apartamentul este în șantier în acest moment, dar Alexia le-a dat o idee fanilor despre imaginea finală, cu multe locuri de depozitare, un dressing generos, la parterul apartamentului, în care vor fi multe dulapuri și neapărat o insulă în mijloc. Dressingul va fi amenajat în ceea ce era inițial un dormitor mai mic.

foto: captură YouTube

Dormitorul adevărat este foarte spațios, cu un perete de geamuri care dau în terasa apartamentului și prin care se vede orașul. Alexia a optat pentru o amenajare dinamică a dormitorului, cu televizor și birou, astfel încât acesta nu va fi, cel mai probabil, doar un loc de odihnă.

Terasa de la etaj este foarte spectaculoasă

La etaj, în partea stângă, se află livingul, de asemenea cu un perete de geamuri care dau în terasă. Aici Alexia va aduce o canapea cu fotolii și o bibliotecă. În partea dreaptă se află bucătăria, deschisă spre living și continuată cu o zonă de luat masa.

foto: captură YouTube

Detaliul cu adevărat spectaculos al apartamentului este terasa de la etaj, în formă de L, pe care Alexia visează să instaleze un glob protector în care să poată mânca atunci când e vreme urâtă afară. Fiica Andreei Esca vrea să tapeteze peretele care desparte terasa ei de terasa vecinilor cu licheni și, pentru că îi plac foarte mult cactușii, va planta foarte mulți în jardinierele de pe margine.

foto: captură YouTube

Alexia Eram se va muta în noua casă la sfârșitul lunii ianuarie

Alexia lucrează deja intens la amenajarea noului apartament cu un arhitect care o ajută să-și transpună în realitate toate visurile și speră să se poată muta în noul ei apartament la sfârșitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie.

Alexia nu a uitat să le mulțumească fanilor ei, care au ajutat-o, indirect, să facă această primă achiziție importantă din viața ei. Vedeta are o activitate foarte profitabilă pe rețelele sociale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma fut in cur ieftin !
0
0
adica o sa-si cumpere mai multe daca asta e primul .la 20 de ani .Norocul pishatei din cluburile de figuri e ca ii baga masa si tasu bani in cur .
3
0
de ce trebuie sa stim ce face neica nimeni asta parasuta de club fututa de mario fresh si jadore haha papitoi pensati si cu glezne goale .?daca nu era fiica lui esca si a jidanului cu bani proasta asta de club era vai de capul ei .Si asa i-a cintat salam la ziua de nastere .Ei de altfel se dau intelectuali .
6
0
Pai asa mai spala si ma-sa din banii luati cu nemiluita de la PROTV, pe degeaba. Alti copii de varsta ei , cu doua facultati si doua servicii chiar, muncesc de se rup si de abia reusesc sa traiasca decent , intr-un apartament inchiriat. Proasta asta nu are nici o meserie si doar sta prin cluburile tiganesti, la manele si chiolhanuri.
16
1
daca cumparai vreun hotel prin miami mai credeam dar astea sunt basini de 2 lei
15
1
daca nu era masa si excrocul jidan de tasu ,proasta asta drogata si pishata de pe mesele din cluburile de figuri era rupta in cur .
16
1
de proaspatu ??? L-a schimbat cu unu mai proaspat ???
10
0
cica a facut economii, nu spune k tasu e un mare jaf,care sta in tara sfanta, si face numai magarii
14
1
Doar doua lucruri sunt infinite:Universul si prostia umana. Insa, despre primul, nu sunt foarte sigur !
16
0
da ,si eu mi am luat un ap ,si vecinul de la 5 si tanti Florica de la 4 ,si care i faza ?cine i asta ,ce face ?canta ,danseaza ,joaca tzurca in batatura ?nu mai putem noi ,ca si a luat fata ESCAI ,un ap ..cum spunea un confrate ,e de cacat sa ti etalezi bogatia . l ai vazut pe Tiriac ,ca si face selfie in vila sau langa masina ?nu..pai ....alta educatie.
22
0
cat de prost si incult poti fi sa te lauzi cu un apartament !!!! asta da nota de prost educata numai banii au valoare , daca auzeam de fata lui esca ca este eminenta la scoala ca este un inventator ,este super dar ce sa-ti spun ai ajuns sa-ti etalezi averea cu un apartament ,asta isi face reclama ca poate o lua un bogat din top 500 ,
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212