REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ALO, PSD CONSTANŢA?! Primăriţa din Ion Corvin: ‘Cei care ies în stradă sunt mai handicapaţi decât toţi handicapaţii’

ALO, PSD CONSTANŢA?! Primăriţa din Ion Corvin: ‘Cei care ies în stradă sunt mai handicapaţi decât toţi handicapaţii’

Replica API 1 septembrie 2018 | 17:37 2099

Protestatarii au aşteptat-o pe Dăncilă în Mamaia!

Protestatarii au aşteptat-o pe Dăncilă în Mamaia!

Marcela Rădulescu

Aflat la Școala de Vară a femeilor social-democrate organizată pe litoralul românesc vineri, 31 august, primarul comunei Ion Corvin din județul Constanța, Marcela Rădulescu, s-a declarat revoltată de prezența și injuriile protestatarilor vis-à-vis de partidul din care face parte, dar și referitoare la președintele PSD. Facem precizarea că aproximativ 10 persoane au venit pregătite cu pancarte împotriva partidului ce se află a guvernare, dar în special împotriva premierului României, Viorica Dăncilă. Aceasta, dar și toate doamnele PSD au fost primite și conduse la plecare de către protestatarii prezenți, cu huiduieli și injurii.

“Acesta este un lucru constatat de mine de foarte mult timp. Noi suntem un popor foarte bolnav, stăm foarte prost cu capul. Din lumea asta bolnavă majoritatea ne-am regimentat în partide, majoritari la PSD. Cei care protestează să se regimenteze și ei într-un partid să facă campanie, să își spună părerile și ce proiecte au, să atragă lumea și să îi voteze. Să conducă ei cu eleganță.

Dacă noi, din tot poporul ăsta handicapat, majoritatea a votat PSD, să îi lase să ducă mandatul la bun sfârșit. Dacă sunt alții, vor deveni majoritari cu ideile lor mai bune, să vină ei la conducere. Până atunci, cei care ies în stradă sunt mai handicapați decât toți handicapații.

Deci și cei aproape 3 inși care sunt afară sunt niște oameni bolnavi mintal. Noi ne-am întâlnit aici la Școala de Vară a femeilor social-democrate să ne spunem problemele, să spunem ce am făcut, ce vom face și ce n-am reușit să facem. Iar ei, ce să zic, sunt niște bolnavi”, a declarat, pentru Replica, primarul comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu.

Cuvintele primarului comunei Ion Corvin au venit și în urma protestului din 10 august, atunci când „frontul de război” s-a mutat chiar în Piața Victoriei din Capitală.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu votez cu ea mie frica de bataie
3
0
Domnul Mishu unii dontre noi suntem ofuscati pentru ca am fost adusi la rang de handicapati fara voia noastra si asta doar pentru ca avem alta opinie politica decat a dumneavoastra sau a doamnei primar de Ion Corvin! Asa este aspectul fizic nu are nici o relevanta dar cand jignesti aproximativ 5 mil de romani doar pentru ca isi duc traiul in afara Romaniei mi se pare absolut inimaginabil si sfidator! Eu nu am auzit niciodata un politician din opozitia care jigneste cetateni votanti PSD! Aici e diferenta stimabilule!
2
0
Nu va suparati dar are si ion virvin centura???
3
1
@ europeanu,ai aparut dulce minune din cacat sa mai ragai pe aici ,chiar esti banal,cu IQ ca ala cu lauzele care avorteaza ,deh cine se seamana se aduna .Nici macar celebra mwie doar noapte buna!
4
4
mishule,manca-ne-ai cacatul la astia multi si urati. Chipul omului e oglinda sufletului. Asa urat cum sunt eu,dau muie cu cacat la toti pesedeii. Si schimonosit sufleteste iti dau si tie mishule putina muie fecala. Muie dragnea,muie pesede !!!
4
4
labe triste si ofuscati de pe aici urmasi ai lui Adonis si ai Afroditei in mintea voastra slaba, sa va vedem muianele pe retelele de socializare daca aveti ce arata.Credeti ca timpul o sa va ierte ,veti muri frumosi si liberi? Culmea va fi ca la voi uratenia fizica va fi amplificata de schimonoseala sufleteasca .Urla vantul in tigvele voastre goale ,va curg bale din gura cocalarilor Cine v-ar cere eleganta,bun simt,buna crestere este nebun,ramaneti prinsi in materia fecaloida din care v-ati nascut si in care cu voluptate va tavaliti cacatilor ce tot v legati de aspectele fizice ale oamenilor
3
6
Redusa asta ar trebui sa se stearga mai intai la gura de cacat....este o nulitate promovata de alte nulitati
7
2
Ar trebui data an judecata pentru calomnie de cei care au esit an strada la proteste sa plateasca daune morale oare tara asta e o tara de handicapati
10
3
Urata cu spume, proasta ca noaptea Fix pe tiparul PSD.Am ajuns jos de tot in special din cauza prostovanilor care tot voteaza acest infect partid politic.
13
2
Pai daca e o tara libera si doamna primar ne a facut handicapati lt ca e o tara libera corect?! Asa imi spun si eu pararea ca doar e o tara libera si parerea mea ca primarita ta e o rabla infecta cu comportament de maimuta si parerea mea e ca tu esti un sclav vandut pe o bere si cativa mici! E doar parerea mea ca e o tara libera si avem voie sa ne slunem parerea nu ia sa sclavule?
13
1
simpla intrebare: cate clase ai mataluta, sau mai nou- cate licente ti-ai cumparat? Voi sunteti sanatosi la cap, puscariasul dragnea este mai daunator decat acel virus adus de nu stiu ce tip de tantari. Indicat ar fi, ca voi sa realizati dezastrul; pe care l-ati facut in mai putin de doi ani, dar personal aveti realizari financiare la care nici nu visati. Va veti dezmeticii in puscarie, sa nu va indoiti
12
2
ati gresit articolul. Poza cucoanei asta , trebuia pus la Tentatia zilei , in dreapta !!
14
1
Asta e un travestit, nu e primarita
15
4
mare atentie ca aceasta primarita inainte de toate a adus ofense celor cu handicap. Cei care au un handicap au neaparat insuficineta psihica? de ce jigniti doamna primar? cei cu handicap au deficinete, una sau mai multe, deficiente care le numim handicapuri, dumneata nu ai nici o deficienta? esti perfecta? numai zeii sunt perfecti, si zeita in mod sigur nu esti
13
4
daca se poate, intr-un fel, ar trebui taiata legatura dintre primari si partide. un primar trebuie judecat dupa calitatile de gospodar si dupa ceea ce face pentru comunitate. atat!
15
0
Helooo, cei care tot comentati la aspectul primaritei, voi v-ati uitat in oglinda????? Ce treaba are aspectul unui om cu ceea ce face pt comunitate? Voi o cunoasteti pe primarita???? Stiti voi ca pute???? Sau ca nu se spala???? Chiar este un OM curat, inteligent si respectabil...asa pt cei care vb fara sa isi conecteze creierul la gura! Ganditi inaiinte de a da drumul la gura...si apropo, dumneaei nu a jignit pe cei cu probleme, handicapatii, ci pe cei care vb fara sa gandeasca...suntem o tara libera si avem dreptul sa sustinem ce partid vrem...asa ca duceti-va in p..a USR-isti, PNL-isti...
6
18
Ce-i aratarea asta fratilor??? Imaginea psd????
16
2
viitor ministru jandarm !
10
2
Moamaaaa , ce de complimente a primit personajul din foto! ce sa-i dac daca a iesit ca paduchele-n frunte ! Acum sa vedem daca cei din Ion Corvin sunt de acord cu ceeace a debitat personajul. Apropo, asta si barbat era urat !
13
5
@ europeanu daca si tu si ceilati sunteti cu IQ la nivelul celui care spune ca lauzele avorteaza ce sa va mai cer sau sa va raspund!Constat doar prosti prosti dar multi !
12
4
Asta-i urata si ca barbat. Sa n-o lasati prin preajma maternitatilor ca sperie lauzele, fac avort spontan.
17
5
dupa fato mulgatoare de la tara 4 clase dar are 3 trandafiri ofiliti in creierul fff mic ,ne dezvoltat.
16
4
Pai unii dijtre noi avem mai multa scoala decat toti locuitorii satului tau jegos! Ma pis pe tine si pe primarita ta infectule si vezi ca lumea nu s a luat pur si simplu de urangutanul asta ci pt ca a insultat si a facut handicapati niste oameni care muncesc cu greu pt a aduce bani in Romania si pt a avea Romania piata de consum bai boschetarule !
21
4
In timp ce voi mancati cacat, primarita munceste ptr noi toti ca sa ne construiasca scoli gradinite sosele canalizare.....etc. uitati-va in oglinda si vedeti cine sunteti voi si cate examene ati dat la viata voastra si cate ati luat!! M.c.de cacat este ieftin!
3
22
Cand era la scoala generala facea atletism, aruncarea greutatii.
15
5
O hoata ordinara la fel ca si varul ei primar la Baneasa. Si o analfabeta ca Dancila. Fost cadru didactic care a luat numai 1 si 2 la titularizare. Rusineeeee! Aaaa era sa uit : fina lui Stroe. Muie PSD!!!
28
4
Pacat de mentalitatea de oameni maturi , forta ion corvin!
9
16
Doamne dupa fata se vede cat de penala e femeia !!! Mi-e sila de asa lepre !
24
8
Hai mishule,mai zi ceva...zi ca postacii sunt ai dracu...si au ceva cu pesedeul. Muie marcelusa,cu toate ca e greu si mi-e cam sila, muie infractorul dragnea,muie hotii pesedisti !!!
26
6
Sigur este femeie???
31
6
aia e femeie?!
31
7
Ce gunoi de om.mui3 psd.
31
6
Doamna Marcela e f buna la Primarie, ca ii sperie pe tziganii care vor sa se stabileasca in comuna si ei fug. Votati PSD, ca altfel va da tanti Marcela un cap in gura si un scuipat intre ochi! Daca mai scapa si o beshina va gazeaza mai dihai ca jandarmii!
32
6
Din ce subspecie face parte animala asta?
33
9
Asta trebuie pusa sa faca reclame la prezervative si data ca exemplu antiviol ! Daca te intalnesti cu ea , iti moare la intrare instant! In alta ordine de idei , sa intelegem ca toti corvinenii sunt asa cum i-a descris bazmuta asta ? Nu va e rusine? Sunt curios sa ii vad traseul politic. Sigur a trecut pe la toate partidele si acum si-a facut loc in partidul lui daddy ! Pesemne ca are ceva dosare ! Veorica e fericita cand vede ca are colege boccii! Stii ce zic ?
29
10
Atentie protestatari, aveti grija ca va mananca capcauna asta.
38
9
Esti tare ma ce mai !Am ras de era sa ma intalnesc cu pesta !
26
6
Asta a adus pesta Uite -te la ea.
32
7
sa va fwt in gura cocalarilor de mai jos jigodii umane, scursuri de ghertoi ,bine va descris handicapatii handicapatilor ,vad ca va simtiti in sfarsit,ca va arde la lingurica ,umilitior ,hai mai postati pe net filmulete facute de Dide cap de pwula si cum se dadea smardoi la pavilionul expozitional si ce bunaciuni pesedisteerau pe acolo ,bai labe triste fuga la una mica dupa bloc ca la ce femei aveti d-na este super ok.
12
32
acvila din BEILIC ori vaca din CORVIN
34
12
Aoleu, asta-i buna de sperietoare de ciori, sa pazeasca bostana,... Ce ai femeie cu persoanele handicapate? Aveti voi astia din psd in vocabular acest cuvant care va sta mereu pe buze.Iesi cat mai repede si cereti scuze ca altfel sa te feresca d'zeu de bataia ciungului.
35
9
Sunt ei... Au distrus tara de prosti de sunt. Nu au pic de personalitate. Va lasati calcati in picioare, prostilor.
32
6
Sa votam toti PSD,ca altfel ne taie banditii pensiile!A zis si dna Olguta!
12
28
la astia in pesede toate sunt boccii ? la cum a rata par a fi si nef...
33
8
toti handicapatii , prostii ,bolnavii, dupa spusele acestei mumui, au votat, si sint inregimentati in partidul lui muianol. corect, foarte corect.
45
9
NU POT CREDE ASA CEVA. CUM SI-A PERMIS SA II FACA HANDICAPATI? CE URAT DIN PARTE EI . EI CAND DAU LA M.. SI CAND ITI IA TOATA FAMILIA IN P..A ESTE O OPINIE POLITICA , DAR CAND II FACI HANDICAPATI,, II JULESTI''
40
11
Am impresia ca astia cred ca cu cat mananca mai mult kkt sunt mai psd-isti si primesc bonus un loc in fata la urmatoarele alegeri
37
11
E buna la INTERNE. Ati imbulinat-o!Asta nu umbla cu delicatese.
38
6
sunteti nulitati cu totii....voi sunteti statul paralel.paraleli.nu aveti nicio legatura cu romanii.
40
10
Bai, sigur e femeie sau e barbat cu peruca? Serios acum!
43
8
Uita-te faaaa cum arati !!Ridici ratu' de scroafa la popor!!Popa stie fa,ca umbli dezgropata?
53
8
sa nu ne lasam manipulati de userei dar nici de pesedei. Clar usr e un partid al serviciilor, iar psd un partid al moscovei. Au cantat 2 ani cu meritocratia in sus, dar nu prea se vede. Bulai nu a muncit o secunda in norvegia si a ajuns senator.Mare Minune! Barna a avut firma cu fonduri europene deci contracte cu statul. Si lista e lunga. La Cta conduce din umbra Caragheorghe director de la Cardinal motors, firma care repara ambulantele spitalului judetean, contract dat prin atribuire directa. Hai sa lasam ipocrizia romani si sa judecam la rece orice partid daca ne dorim.schimbarea.
26
15
Protestatarii sunt una,derbedeii cu totul altceva. Astia cu ragetele din ficati si spume de ura la raturile nespalate se dau protestatari dar de fapt sunt doar niste cioflingari scandalagii,cu capetele seci. Partidele gen PNL si USR se raliaza acestor scarnavii si tocmai asta le va aduce pierderea voturilor,ca si datile trecute,pe langa lipsa evidenta de oameni de calitate din acele gasti cu nume de partide.Doar o opozitie inteligenta si bine intentionata fata de tara poate schimba balanta voturilor. Cu interlopi si derbedei nu castigi. Asa ca,injurati cat vreti,PSD va castiga din nou.
16
46
ce hidosenie. Asta a castigat alegerile cu poza lu' Udrea.
54
8
asta este femela , sau urangutanul satului ??
59
11
Ce "femeie" urata. N-am mai vazut asa uratenie.
53
10
Domnule primar....pardon doamna primar...ati practicat boxul in tinerete? Aveti asa o aura de persoana foarte inteligenta...tipic ptr psd...daca castigati la dumneavoatra in ograda pe 2 mici si o sticla de bere...credeti ca puteti cumpara absolut totul? Coborati din copac si veti vedea de ce este lumea suparata pe psd...ati promovat prostia la rang de arta...nastase si ponta pe langa dragnea si dancila sunt savanti...
72
13
Are dreptate ,,,toti sunt puturosi si rai de gura,,,,hoti,,betivi,,nespalati ,,jigodii.
14
51
E femeie sau e baiata
55
11
Uite cine vorbeste,femeie-barbat,o betiva boschetars,cred CA pute a vaca,o nespalata,nici macar nu s-a pieptanat,cred CA paduchii stau ascunsi in parul ala nespalat,uite cine-i ,,handicapati,, PE niste oameni ,spalati,care isi cer si ei ,drepturile.oricum,Marcelo,cred CA ai iesit din canalizare,de la ,,aurolaci,,uita-te in oglinda,si spalate,dezinfecteaza,-te,si abia dupa aceea,poti sa iesi in lume,CA tie,la cum arati,nici Muie nu Iti da vacarul de la vaci,nespalato,imputito
57
13
suntem condusi de niste inculti
65
11
Unde e Ion Corvin? Bai taranca basita mars in satul tau obscur, noroc cu partidul mai iesi si tu din lanul de porumb! Spre deosebire de tine proasto si coclito, oamenii cu handicap nu merita sa fie insultatati de o buhaita inculta de genul tau! Indubitabil esti o rabla!
74
16
Seamana cu Beldis din medgidia
46
12
Fa marcelo,programul psd de guvernare cu ministra carmencita e facut ca sa va trimita infractorii ghitza,udrea,mazare fotografii??Handicapato,fa marcelo, adu tu hotii si baga-i la puscarie ptr ca au mandate.Carmen dan inca se screme microfoane.
53
10
Marcela e o muye cu sorici
44
10
Dar e mai greu ca nu e din videle. Totusi, marcela impunge???? Sau doar ii place sa dea cu capu' ???
48
10
Da nu va suparati cei de la Ion Corvin cum ati putut alege asa fiinta cu fata aia de Godzila
56
12
Marcelo,pe fata ta vad situatia din Siria!
61
10
Ptrrrrrrrru marcelaaaa! Ptrrrrrrru baltzata! Ho marcela! Frumos nume marcela si pentru femele bovine dar si ptr primarite
52
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218