REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

AMENINŢAŢI cu DEBRANŞAREA de la căldură, în plină iarnă!

AMENINŢAŢI cu DEBRANŞAREA de la căldură, în plină iarnă!

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:00 345

În plină iarnă, mai multe asociații de proprietari din Constanța riscă să rămână fără căldură în calorifere, pentru că nu și-au achitat facturile la energie termică în termenul scadent. Reprezentanții RADET au anunțat că au trimis somații către respectivele asociații luni, 3 decembrie a.c.

În vreme ce unele asociații de proprietari reclamă faptul că întâmpină dificultăți în demersurile de debranșare de la RADET pentru a se racorda la rețeaua de gaze, alte asociații riscă să rămână fără energie termică în calorifere, în plină iarnă, pentru că nu își plătesc facturile.

RADET Constanța anunță că a trimis notificări, luni, 3 decembrie a.c., către nouă asociații de proprietari din municipiul Constanța, prin care le somează să își achite facturile restante, în caz contrar riscând sistarea furnizării energiei termice. Este vorba despre asociațiile din lista atașată articolului.

„Pentru a evita sistarea furnizării energiei termice solicităm reprezentanților legali ai asociațiilor de proprietari mai sus menționate să procedeze la achitarea datoriei pe care o înregistrează către furnizorul de energie termică. RADET Constanța apreciază efortul asociațiilor de proprietari care își achită contravaloarea facturilor în termenul scadent și le mulțumește și cu această ocazie”, au transmis reprezentanții RADET.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gaz toxic in oras este de la masinile vechi,,,adica de la rable,,nu de la centrale.
3
2
Ce noroc pe astia ! Debransare gratis, fara sa mai umble cu spaga ...
9
0
Eu cu centrala termica pe gaze cheltui pe caldura, apa calda si aragaz 100 lei pe luna. Asta pe luna de iarna. Vara cam 20 lei pe luna. La RADET dadeam 100 lei numai pe apa calda si 250 lei pe caldura. Butelia cam 35 lei pe luna. Cine sunt hotii? O centrala pe gaz sa iasa pe piata este controlata de UE, ISCIR, ANRE, mediu etc si etc. Mancatorii de kkt sa se stearga la gura ca miros
3
1
postacul de sub mine sigur lucreaza la RADET. Si ameninta astia cu debransarea? de la ei abia daca poti sa te debransezi dupa ce-ti tragi centrala, si acum te debranseaza ei? hai ca-i bine, cei care vreti sa scapati de RADET si nu puteti, nu le mai platiti si va debranseaza ei imediat.Prea v-ati batut joc de oameni, vroiati sa platim si taxa pt ca ne vine caldura din peretele vecinului, ca ne trece nu stiu ce teava prin casa, sa platiti voi chirie ca va treceti tevile prin casele celor care nu mai au treaba cu voi
10
1
E bine ca tot orasul sa colcaie in gaz ars de la miile de tevi ce aruca n aerul respirat TONE de bioxid de carbon ? Muie prostalailor cu centrale cwe arunca n vecini gazele arse pline de noxe
4
15
MUIE RADET
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212