REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ANAF cere falimentul firmei care a construit localul Maritimo din Portul Mangalia

ANAF cere falimentul firmei care a construit localul Maritimo din Portul Mangalia

Andreea CONDURACHE 22 aprilie 2024 | 00:00 4088

O cunoscută firmă din Limanu a ajuns în atenția Direcției Generale Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța. Instituția de control a înregistrat la Tribunalul Constanța, în cursul zilei de joi, 18 aprilie a.c., un dosar prin care îi cere falimentul. Este vorba despre societatea LGV Invest Quality SRL, deținută de afaceristul Ștefan Ștefan, din Capitală. Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 22 aprilie a.c.. Firma are o poveste veche în spate... în trecut a deținut localul Maritimo din Portul Turistic Mangalia însă, ulterior, l-a ”pasat„ altei societăți, controlată de consilierul Dan Moldovan.

 

ANAF cere falimentul firmei care a construit localul Maritimo din Portul Mangaliacererea de intrare în faliment

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a înregistrat la Tribunalul Constanța, în cursul zilei de joi, 18 aprilie a.c., un dosar prin care cere, în calitate de debitor, falimentul societății LGV Invest Quality SRL, din comuna Limanu. Instanța a stabilit un prim termen de judecată în cursul zilei de luni, 22 aprilie a.c.

 

ANAF cere falimentul firmei care a construit localul Maritimo din Portul MangaliaRestaurantul Maritimo

LGV Invest Quality SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul în satul Limanu, pe strada Pichetului, numărul 11. Unic administrator și asociat este Ștefan Ștefan. În prezent, firma nu este inclusă în selecțiile de firme active, având activitatea întreruptă. În 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 0 lei, fără profit, și datorii de 739.336 de lei

Firma a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia

Precizm că LGV Invest Quality SRL a obținut, prin concesiune, în anul 2009, în mandatul lui Claudiu Tusac, pe o perioadă de 10 ani, un teren în Portul Turistic Mangalia, unde a construit Maritimo Lounge. Cu toate că acest contract de concesiune a expirat în 2019, LGV Invest Quality a vândut, în același an, restaurantul unei alte societăți, Naby Estival Maritimo, administrată de doi foşti consilieri locali în mandatul aceluiaşi Tusac. La câteva zile după această tranzacție, cu toate că situația terenului era încă nereglementată, contractul de închiriere a fost ”transferat” către o altă firmă, luându-se, totodată, act de intervenirea contractului de vânzare cumpărare din 16.12.2019 încheiat între SC LGV Invest Quality SRL şi Naby Estival Maritimo SRL.

ANAF cere falimentul firmei care a construit localul Maritimo din Portul MangaliaMaritimo Lounge & Bar Mangalia

Tranzacţia a fost pusă sub semnul legalităţii de un consilier local PSD, considerând că trebuia reglementată mai întâi situația terenului, apoi votat proiectul. Așa că a contestat hotărârea de consiliu în instanță și a câștigat, judecătorii din Constanța dispunând anularea acesteia, fiind considerată nelegală. ”Admite cererea formulată doar de reclamantul Ciobănel Marius în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Mangalia. Anulează HCL 327/18.12.2019 privind reglementarea situației juridice a imobilului – teren în suprafață de 800 mp situat în Mangalia, str. Portului, nr 84 (incinta port ”, se arăta în decizia instanței.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le-ar fi rușine nesimțiților, de unde au avut ei teren pe malul marii sa facă tranzactii? Niște golani care s-au îmbogățit numai prin furat, și acum se declara în faliment, sa le fie confiscat tot, dacă se vrea dreptate. Mangalia parca este blestemata, doar de niște golani a avut parte, ca primari.
0
0
Hahaha … auzi CIOBANEL MARIUS .. un escroc un analfabet un combinator și locul lui este la închisoare . Să vedem pe când parchetele se vor sesiza cu escrocul de ciobanul matius
3
0
Directia Regionala este la Galati?! De ce nu este la Constanta? E mai tare Galatiul decat Constanta? Cine a fost luminatul care a decis asta?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212