REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ANAF cere falimentul firmei fostei primărițe din Comana

ANAF cere falimentul firmei fostei primărițe din Comana

Replica API 26 octombrie 2018 | 00:00 460

Au ajuns-o blestemele după ce a devalizat comuna

Au ajuns-o blestemele după ce a devalizat comuna

Fiscul cere în instanță falimentul unei firme deținute de fiica fostei primărițe din Comana, Antoaneta Mândrescu. Societatea înregistrează pierderi și datorii de sute de mii de lei. Fosta primăriță a devenit celebră prin apetența ei deosebită pentru banii publici, edilul PSD stârnind până-n într-atât furia locuitorilor din Comana, încât aceștia au cerut referendum pentru demiterea ei, la doar un de la instalarea în funcție. La terminarea mandatului, primărița social-democrată a lăsat găuri de zeci de mii de lei, bani devalizați inclusiv pentru firma căreia ANAF îi cere acum falimentul.

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța, a înregistrat pe 24 octombrie 2018 un dosar la Tribunalul Constanțaprin care solicită falimentul debitoarei Magi Cons Construct SRL. Instanța nu a stabilit încă un termen de judecată. Magi Cons Construct SRL are sediul în Constanța și se ocupă de fabricarea construcțiilor metalice. Firma nu a mai depus bilanț contabil din 2015, an în care raporta o cifră de afaceri 0, pierderi de 2.370 lei și datorii totale de 663.951 lei, cu un un singur angajat.

Dezmăț în familie pe banii primăriei

Magi Cons Construct SRL este deținută de Gianina Mândrescu, fiica Antoanetei Mândrescu, fosta primăriță PSD a comunei Comana. Firma a făcut obiectul unui dosar penal, după ce inspectorii Fiscului au descoperit, în anul 2005, că primărița a cumpărat de la fiica ei, din banii primăriei, var, vopsea, diluant, glet și pensule în valoare de 19.000 lei. Mai mult, Fiscul constata la acea dată că primărița Mândrescu a scos din conturile comunei circa 50.000 lei. În plus, edilul PSD a cumpărat din banii primăriei mai multe telefoane, două din abonamente fiind oferite chiar fiicei sale. Ulterior, primărița a consumat pe abonamente peste 3.700 de lei, din banii comunei, în interes personal. Vorbitul la telefon i-a plăcut atât de mult Antoanetei Mândrescu, încât, la un moment dat, s-a trezit executată silit de operatorul său de telefonie mobilă pentru facturi neachitate de 10.000 lei, pe propriul abonament.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mumoasa esti , si desteapta , oare si devreme acasa!!!!!!
0
0
PSDdisti astia toti sunt hoti,infractori si tampiti de asta avem guvernul pe care-l avem ca nu gasesti un individ calumea in tot partidul.Bazinul de selectie puscarile Rahova,Poarta Alba,Periprava si rudele lui Dragnea puscarie
5
0
Asteptam cu interes si alte primarite care fac ce vor cu visteria comunelor pe care le pastoresc. Dar cum psd-ul este ca o manta de ploaie unde toti se adapostesc, toti care fac marrapazlicuri, cred ca asteptam de geaba. Mai grav este ca aceste personaje sunt traseisti politici care se adapostesc cand le este rau!
2
0
a venit si vremea decontului, acum sa vedem!
3
0
Ce frumoasa este
2
0
Ganditoarea de la Comana.Ce-o fi in mintea ei? Gandeste de bine, cum sa mai fure niste lovele, daca tot nu e la Poarta Alba.
4
1
Mufarina ei reclama palme
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108