REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mașini scoase la licitație de ANAF

Mașini scoase la licitație de ANAF

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 2814

ANAF scoate la licitație mai multe autoturisme la ptețuri scandalos de mici! Autoturismele confiscate sau obținute în urma unor executări silite pot fi vizionate la depozitele unde sunt păstrate și chiar cumpărate, dacă licitați cât trebuie.

Mașini la prețuri mici în depozitele din Constanța

Printre cele mai ieftine mașini scoase în acest an la licitație se numără un Opel Zafira din 2001. Prețul de pornire pentru această mașină este de 3500 de lei, are capacitate cilindrică de 1796 cmc, 270.632 km la bord, carte și talon și cheia. Acest automobil se poate vizualiza la locul de depozitare de pe bulevardul Aurel Vlaicu, doar pe bază de programare, între orele 11.00-12.00. Un alt autoturism ceva mai scump este Suzuki Grand Vitara din anul 2004, capacitate cilindrică 1997 cmc, motorină, 220.325 km la bord la ultimul ITP se licitează începând de la suma de 9929 lei. La fel ca și în cazul mașinii din Constanța, și aceasta poate fi vizionată la locul de depozitare, exact între aceleași ore, tot pe bază de programare.

Documente necesare pentru pariciparea la licitație

Evident că fără un dosar cu șină și fără documentele aferente, nu putem să ne înscriem la licitație. Iată de ce este nevoie pentru a participa la licitația ANAF-ului: cerere de înscriere la licitație (formular care trebuie atașat la anunțul disponibil), dovada plății garanției de participare la licitație, care să reprezinte cel puțin 10% din valoarea de pornire a licitației, copie după cartea de identitate în cazul persoanelor fizice române, copie pașaport sau carte de identitate pentru persoanele străine, pentru persoanele juridice de naționalitate română copie a certificatului unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerțului, act de înmatriculare tradus în română legalizat, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant (dacă este cazul) și copie după cartea de identitate a împuternicitului, dovada emisă de creditorii fiscali, pentru alte persoane fizice, copie a actului de identitate. Lipsa oricărui document duce la neacceptarea ofertantului la licitație.

Așadar, înarmați-vă cu dosarul cu șină, cu niște răbdare pentru stat la cozi și puteți să vă cumpărați o mașină confiscată de la vreun dealer sau vreun patron de hotel care nu a mai plătit lumina, asta bineînțeles dacă reușiți să câștigați licitația.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu daca ai 30 sau mata 65 de ani esti mai praf decat un retard de 10 ani care stie injuraturi mai multe ca tine? iati electrica ca si asa fac astia pene de curent toata ziua. intrun an de la UE m**E o sa avem curent zilnic cu portia sa vad atunci cu ce mergi. una pe combustie si daca n am petrol bag spirt sau ma basesc in rezervor si tot plec daca am nevoie urgenta .bagati electrice cu cat mai mult GPS daca se poate si conectat non stop la net.daca nu mai da china litiu o sa iti pui panou solar in cap si o sai bagi limba pe unde se incarca...
0
0
Doar un cretin ar putea cumpara asa ceva. Nici gratis n-as primi tinichelele alea, cu o asemenea capacitate cilindrica, in vremurile astea...
0
0
Trecand peste subiectul de doi bani, din punct de vedere gramatical si al limbii romane, minunatul articol este praf.
0
0
carute nu se scot ?
0
0
Le au luat angajatii anafului.alea nu apuci sa vezi anuntul ca s luate de ei.tu va n gura
0
0
tigai de 20 de ani cu km in marsarier ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614