REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Anamaria Prodan, CADOU exclusivist din partea lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, CADOU exclusivist din partea lui Laurențiu Reghecampf

Replica API 8 septembrie 2021 | 23:19 1775

Anamaria Prodan, în culmea fericirii pe internet, asta pentru că este pe cât se poate de mândră că a primit un cadou exlusivist din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ei bine, cu siguranță accesoriul pe care l-a primit în dar de la soțul său costă câteva de mii de euro, lux pe care și-ar dori cel mai probabil ca oricine să și-l permită, însă unii doar visează. Iată cum arată cadoul de lux!

Anamaria Prodan este fericita posesoare a unui accesoriu exclusivist pentru că Laurențiu Reghecampf știe cel mai bine cum să-și răsfețe soția și i-a dăruit un cadou de lux. Astfel, sexy-impresara nu putea să nu împărășească cu urmăritorii ei supriza pe care antrenorul i-a făcut-o și a postat rapid o fotografie pe Instagram în care le-a arătat fanilor darul pe care Reghe i l-a făcut.

Fericire mare pentru Anamaria Prodan pentru că soțul său, Laurențiu Reghecampf, i-a făcut un cadou exclusivist frumoasei sale partenere de viață. Antrenorul nu se uită sub nicio formă la bani când este vorba despre Anamaria Prodan și i-a cumpărat unul dintre cele mai luxoase ceasuri.

Impresara nu a putut să nu împărtășească entuziasmul pe care l-a simțit, astfel că a postat pe Instagram o fotografie care surprinde accesoriul pe care deja îl poartă. Vedeta s-a pozat la volanul mașinii de lux pe care o conduce și ceasul se vede în toată splendoarea sa.

Accesoriul de lux ajunge la peste câteva de mii de euro, mai ales că arată pe cât se poate de luxos, având în vedere că este auriu cu un cadran negru. Bineînțeles, imaginea este însoțită de câteva hashtag-uri, respectiv ”soțul perfect”, ”cadou”, „îmi iubesc soțul”, ”Reghecapf”, ”te iubesc”.

Laurențiu Reghecampf, surprins în compania altei femei în vacanță

În ultima perioadă au circulat fel și fel de zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ar divorța, însă un lucru ce i-a șocat pe fanii cuplului a fost atunci când antrenorul a fost surprins în compania altei femei în vacanța din Grecia.

Astfel, reacția Anamariei Prodan nu a întârzit să apară și la momentul respectiv, întrebată de reporterii Spynews.ro dacă știa de escapada soțului său a mărturisit că acesta este plecat chiar cu fiul lor cel mare, Luca, în Grecia. ”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E dusa rau, rau de tot. prodanca. Traieste din amintiri.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212