REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai!

Anamaria Prodan, chef pe lux și opulență, de 1 Mai!

Replica API 3 mai 2022 | 00:05 1618

A fost iar mega chef de 1 Mai pe pontonul vilei de la Snagov, a sexy-impresarei Anamaria Prodan! Aceasta o ține tot într-o petrecere și pare că divorțul de Laurențiu Reghecampf o lasă cam rece! Impresara se distrează de minune cu rudele și cu apropiații. A încins grătarul pe ponton și lăutarii i-au cântat la ureche, de dor și de jale.

Anamaria Prodan a mai încins un chef de 1 Mai, chiar la ea acasă, la vila situată pe malul lacului Snagov. De când este în plin divorț, Anamaria Prodan dansează și chefuiește și pare că nu este deloc afectată de întâlnirile de la tribunal cu Laurențiu Reghecampf.

După ce și-a serbat fina, pe Andreea Lege, la ea acasă, printr-o petrecere de pomină cu lăutari, acum impresara a repetat figura. De data aceasta, a organizat un mega grătar de 1 Mai pe pontonul imensei sale vile cu 11 camere, de pe malul lacului Snagov.

Vreo 40 de prieteni, rude și apropiați, au venit să chefuiască alături de impresară. Grătarele cu mici au sfârâit la greu și au împânzit cu mirosul îmbietor tot Snagovul. Taraful lui Viorel Bogățeanu, finul Aneimaria Prodan, a întreținut atomosfera, lăutarii făcând declarații răsplătite cu euroi. Click! a pus mâna pe primele imagini de la petrecerea de pe ponton, de la impresară de acasă.

Tot duminică, de 1 Mai, Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu bebelușul lui și al Corinei Caciuc. Impresara însă nu pare a fi afectată și i-a urat copilului lui Reghecampf numai bine.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic.

Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul“, a declarat sexy-impresara, pentru Click!

Nu au reușit să divorțeze la notar

Deși impresara a cerut o negociere înainte de Paște, pentru a divorța la notar, acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, Laurențiu Reghecampf i-a trimis, recent, impresarei și autoritarea tutelară pe cap, cerând ca fiul său să-l poată vizita și la Craiova, unde locuiește împreună cu actuala sa parteneră. Până una alta, divorțul se va soluționa în instanță, următorul termen fiind programat pe 16 mai, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Anamaria! Barosanca de BAROSANKA!! O arde pa BAROSANEALA!!!
0
0
s-o strimteze cu un set motor de miniscuter !
1
0
Prodanco, ne-am saturat de circul tau, de "arogantele" si mahalagismele tale.
1
0
caut o solutie sa imi strimtez mingeacu
1
0
Auzi, "Parasuta lui reghe se distreaza" ! E DISPPERATA rau boschetara asta. Daaa......
1
0
Asta nu mai este normala la cap ...
1
0
boschetara largareta e disperata ca n.o baga nimeni in seama cu toti banii si plasticul ei.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272