REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Anamaria Prodan s-a dezbrăcat pe plaja din Emirate. Impresara are un trup de milioane

Anamaria Prodan s-a dezbrăcat pe plaja din Emirate. Impresara are un trup de milioane

Replica API 31 decembrie 2021 | 00:00 2216

Anamaria Prodan se află în Dubai, destinaţia ei preferată, unde se răsfaţă din plin. Impresara se bucură şi de soarele şi vremea frumoasă şi Emirate şi a publicat mai multe imagini de la piscină, scrie click.ro.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 49 de ani şi un corp bine tonifiat, lucrat la sală. Impresara nu ratează nicio ocazie de a arătat tuturor cât de mândră e de felul în care arată, aşa că a publicat mai multe imagini cu ea în bikini. Într-un costum alb cu roşu, de la un brand de lux, Anamaria şi-a expus abdomenul extra plat, dar şi tatuajele.

Anamaria Prodan şi-a petrecut ziua de naştere în Dubai

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani pe 18 decembrie, pe care i-a sărbătorit tot în Dubai. Impresara a fost surprinsă de prietenii săi cu o petrecere luxoasă, unde ea şi invitaţii s-au bucurat de şampanie şi tort fine.

"Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, a spus Anamaria, emoţionată că a avut parte de o zi de naştere atât de frumoasă.

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme

În urmă cu câţiva ani, Anamaria Prodan a dat jos 17 kilograme şi a ajuns să cântărească 55 kg, de la 72. Impresa a povestit că a avut un regim alimentar destul de strict, dar a apelat şi la procedure corporale şi a făcut sport. De atunci, ea s-a menţinut la noua greutate.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat.

Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria Prodan, la vremea respectivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai plastic si oepratii!plus rea de musca si scirba comunista.stai singura sau mulge un fraier tinerel de zeama!
13
0
Prodanco esti disperata rau, parasuto. Bine ca scapa reghe de tine. Daa......
22
1
sufera REGHE nici undeva nu-l doare
19
0
e doar razbunare ca sa vada lumea la ce a dat Reghe cu piciorul Sincer il felicit ca se desparte de parvenita aasta
24
0
Cine-i si asta? Este ruda cu Atena lu' Besleaga?
14
1
Atit cu impresara cit si cu fotbaliatorii am cunoscut fotbalisti de renume care nu puteau sa nu urmareasca fuste si sa se dea in stamba.
11
0
m am linistit,pot sa dorm la noapte
19
1
asta s-a dus cu fotografii dupa ea ? daca era din emirate era omorita cu pietre de musulmani .
21
2
cind esti largatura si rea de musca stai cu gunoaie ca tine fa prodanco!
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212