REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Anca Serea, vacanță în Franța cu peripeții!

Anca Serea, vacanță în Franța cu peripeții!

Replica API 31 mai 2022 | 22:35 931

Anca Serea a decis să le facă o surpriză micuților ei, programând din timp o vacanță în Franța, alături de aceștia. Pe drum însă, vedeta a întâmpinat câteva probleme în privința transportului, aceasta alegând să meargă cu trenul. Iată ce a povestit!

Anca Serea și patru dintre cei șase copii ai săi au pornit într-o adevărată aventură, cu destinația Franța. În loc de varianta cu avionul, vedeta TV a optat să călătorească cu trenul, întâmpinând câteva probleme în acest sens.

Deși totul a fost planificat din timp, iar Anca Serea a cumpărat bilete la clasa 1, ea și copiii ei s-au trezit că nu aveau scaune în tren, motiv pentru care au stat pe jos sau în picioare, alături de bagaje.

„Deși am plătit la clasa 1, noi nu avem rezervarea locurilor și nu am știut de ea. Acum stăm așa..”, a scris Anca Serea pe Instagram, revenind ulterior cu detalii. Până să ajungă în Franța, familia a trecut prin Austria și Germania, având posibilitatea de a admira peisajele. Micuții ei au fost înțelegători cu situația, iar Anca este extrem de mândră de modul în care au reacționat. Drept răsplată, cei mici se bucură acum de un sejur la Disneyland!

„Ultima noastră zi a fost plină de peripeții cauzate de diverse probleme neașteptate cu transportul (deși totul a fost rezervat și organizat cu mult timp înainte). După un drum extrem de lung cu trenul prin Austria și Germania și schimbat 5 trenuri am ajuns într-un final în Franța.

Sarah, Noah, Ava și Moise mi-au demonstrat că sunt extrem de răbdători, înțelegători și perseverenți, buni și cu inimile pline de magie! Și nu este prima dată când sunt surprinsă în mod plăcut de atitudinea și de reacțiile lor.

Ce am aflat ieri este că, copiii în general sunt mai puternici și mai înțelepți decât ne imaginăm și reușesc întotdeauna să ne demonstreze că ii subestimăm. Recunosc că sunt tare mândră de ai mei și mă simt binecuvântată că m-au ales să le fiu cea mai bună versiune a mea. Au știut să facă din acesta zi o zi memorabilă. (..) Revin pe seară cu alte impresii din călătorie. Am ajuns la Disney și suntem foarte fericiți.”, a mai scris Anca Serea pe rețeaua de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din 2015 și au împreună 4 copii. Familia lor este mult mai numeroasă însă, având în vedere că Anca mai are alți doi copii, mai mari, din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce 3,14zda ma-sii o tot bagati in seama pe iepuroaica a***?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272