REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ANCHETĂ: Adjunctul Poliţiei Năvodari, la ŞPRIŢURI cu Vali Vijelie

ANCHETĂ: Adjunctul Poliţiei Năvodari, la ŞPRIŢURI cu Vali Vijelie

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:46 6397

În urma scandalului iscat pe seama concertului susţinut de Vali Vijelie, acolo unde s-a lăsat şi cu sancţiuni, iată că noi informaţii au ieşit la iveală. Potrivit lui Vali Vijelie, la eveniment s-a aflat şi adjunctul Poliţiei Năvodari, Sandu Coman, care, potrivit informaţiilor noastre, s-ar fi aflat la masă chiar cu solistul, la şpriţuri. În cauză, IPJ Constanţa a demarat verificări.

Vă reamintim că în data de 28 august, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în jurul orei 22.15 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat (restauant Matteo - n.r.) mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul Vali Vijelie a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Acum, iată că și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a declanșat verificări cu privire la prezența adjunctului Poliției Năvodari la fața locului.

V.S., L.I.

Citeşte şi Vali Vijelie, AMENDAT după ce a susținut un CONCERT pe terasa Matteo

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muistii de la Pulitia Navodari. Acum un an seful Pulitiei a prons 3 cur.e si 2 botanisti si de atunci s-a lasat linistea. Metoda PSD functioneaza, nu mai sunt la curent cu procentajul care il iau pulitistii din traficul cu orisice. Mu ie lor. Si primarului din Navodari de asemeni.
1
3
Politia Navodari nici nu are nr de tel afisat pe nicaieri, stau ascunsi in sectie ca potarnichile de frica sa nu ii chemi sa faca ceva
7
2
militieni - infractori - manelisti - interlopi - puneti egal
10
0
Anchetati ca sa dat ordin ca in Navodari sa nu mai fie amendata nici o persoana care parcheaza in statiile de autobuz pana la alegeri
5
0
Eu nu am fost acolo. Nici nu il cunosc pe acest Vali. In seara aceea l am sunat doar sa i spun sa cante mai incet pt ca deranjeaza lumea, insa se pare ca nu m a ascultat. Domnul fie cu voi!
1
3
moarte tiganilor!
5
0
Nimic nu-i face
3
2
Dupa ce ca-i prost,mai si semnalizeaza!Si nu e singurul din MAI!
6
1
Ajuns sef de politie...uite asa a fentat toata viata lui munca...
15
1
daca ar fi numai atat,dar lucrurile stau mult mai rau.facetiva datoria d-lor ca de asta merg treburile asa de bine in constanta.
7
1
Atat ii duce mintea pe militieni sant onorati sa stea la masa cu manelisti jegosi si cu interlopii
20
2
Toti patronii de terase din Tabara si Mamaia Nord nu mai scapa de Coman asta ! Mai vine si cu tot familionul dupa el ... la moca ! Iar tiganii vand droguri vis-a vis de sediul politiei Navodari la Eros .
19
0
Jegul asta inca nu e la pensie sau puscarie?
18
1
Toata lumea stie ca este sageata lui penalu de fost primar
11
1
Ce va mirati? Suntem in RROMania
9
1
ba pula! iti plac manelele? du te draq in pula mea!
4
5
sa vorbeasca redau doua cuvinte...partea cealanta...
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367