REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ANCHETĂ în cazul GRAVIDEI de 17 ani, preluată cu ȘENILATA!

ANCHETĂ în cazul GRAVIDEI de 17 ani, preluată cu ȘENILATA!

Replica API 8 februarie 2020 | 23:23 282

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a autosesizat în cazul tinerei de 17 ani, însărcinată în șapte luni. Tânăra este deja la a doua sarcină iar reprezentanții direcției au deschis o anchetă în acest caz.

O tânără de 17 ani, însărcinată în șapte luni, din localitatea Esechioi, a fost transportată în cursul zilei de joi, 6 ianuarie, printre nămeți, la spital, acuzând dureri prenatale. În cazul acesteia, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a autosesizat, fiind deschisă o anchetă în colaborare cu Primăria Ostrov. Pe lângă aceasta, reprezentanții direcției au transmis faptul că tânăra va fi contactată cât mai curând pentru a vedea dacă aceasta poate fi ajutată.

Vă amintim faptul că joi, 6 februarie, Constanța a fost sub cod portocaliu de ninsori și viscol. În acest context, mai multe drumuri naționale și județene au fost blocate, iar altele au fost închise. Din cauza stratului consistent de zăpadă, o grăvidă în 7 luni a fost preluată cu șenilata de la Esechioi, fiind transportată la spitalul din Chiciu, Călărași. Aceasta a fost însoțită de doi paramedici cu experiență. Gravida are 17 ani și se află la a doua naștere.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine o luam eu la fabrica de sapun...
1
0
asta-i..ROMANIA..panaramele societatii...ca sa faca acasa???de muncit...nu..ca munca-i grea...dau din...KUR...si fac..sosoi...aloatiile cresc..iar noi toti ce mincim,sa-i suportam pe acesti...trantori...
5
0
s-a futut la 16 ani
2
0
Dra ziarist,esti neinformata!Nu v-au invatat la facultate cum sa verificati sursele?Gravida a fost insotita de un asistent medical-da,cel cu trei ani de scoala postliceala,-nu de paramedicii cu trei saptamani de cursuri!Spitalul este in Calarasi,nu in Chiciu,iar durerile de nastere se numesc contractii,nu dureri prenatale!Poate tie iti place ce ai scris,dar noua ne zgaraie auzul si ne lacrimeaza ochii cand citim prostii si minciuni!
10
0
nesi aia stiaca vine viscolul.daca tot ii placeranga si toarna plozi,n.ai auzitfa de oral,preze,mina.i sfinta,sa.l golesti pe prst,macar interneaza.te inainte sa feti!
4
0
S ar tufe femeile dar plua e la noi.
2
3
Mai, asistenta lui "peste prajit",ce ati facut pentru aceasta tanara minora sa fie insarcinata din nou la doar 17 ani?Tot deschideti anchete costisitoare in loc sa faceti preventie, educatie sexuala, dati-le prezervative, indrumati'le si ajutati-le sa -si puna sterilet.Eu stiu ca natalitatea este in scadere, dar nici asa, se naste oricand, oricum si cu oricine.Ce asistati, finalul unui eveniment care de fapt nu trebuia sa aiba loc??
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272