REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ANCHETĂ într-un DOSAR de DELAPIDARE și ÎNȘELĂCIUNE, cu plecare din Portul Constanța

ANCHETĂ într-un DOSAR de DELAPIDARE și ÎNȘELĂCIUNE, cu plecare din Portul Constanța

Replica API 26 martie 2021 | 23:48 4195

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpaților: - D.E.R., în vârstă de 35 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă la înșelăciune și delapidare, P.A., în vârstă de 26 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și complicitate la delapidare și P.C., în vârstă de 35 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă la înșelăciune și complicitate la delapidare.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate D.E.R. se rețin următoarele: La data de 18.03.2021 a falsificat un bon de însoțire a mărfurilor prin copierea unui bon anterior legal întocmit, pe care inculpatul P.A. l-a folosit în jurul orelor 13:00 pentru a-l determina pe dispecerul de serviciu să dispună încărcarea a 40 de saci cu îngrășământ tip NPK în autotrenul marca Volvo, pe care urma să-i valorifice împreună cu inculpatul P.C. Totodată, la data de 16.02.2021, în timp ce era de serviciu ca dispecer la societatea (...), societate din cadrul companiei (...), și-a însușit un număr de 48 de saci cu uree a câte 500 kg fiecare, din gestiunea acestei din urmă societăți, pe care i-a încărcat în autotrenul format din cap tractor și o semiremorcă, condus de către inculpatul P.A., care se afa împreună cu inculpatul P.C., care a și facilitat ulterior valorificarea îngrășământului sustras de la agricultori din județul Constanța.

În sarcina persoanei anchetate P.A. se rețin următoarele: La data de 18.03.2021 a folosit un bon de însoțire a mărfurilor fals, cu scopul de a induce în eroare angajații (...), urmând ca aceștia să-și dea acordul pentru încărcarea a 40 de saci cu îngrășământ tip NPK, fiecare cu greutatea de 600 kg, pe ansamblul auto.Totodată, la data de 16.02.2021, împreună cu inculpatul P.C., a introdus în incinta societății (...) din Portul Constanța, autocamionul în care a fost încărcată, fără drept, cantitatea de 48 de saci cu uree a câte 500kg fiecare, din dispoziția inculpatului D.E.R., marfă ce a fost valorificată prin intermediul inculpatului P.C. către agricultori, pe raza județului Constanța.

De asemenea, în sarcina persoanei anchetate P.C. se rețin următoarele: La data de 18.03.2021 a condus ansamblul auto și a intrat în incinta (...), cu scopul de a încărca 40 de saci cu îngrășământ tip NPK, fiecare cu greutatea de 600 kg,după ce la intrare inculpatul P.A. a prezentat un bon de însoțire a mărfurilor fals. Totodată, la data de 16.02.2021, cu intenție, l-a ajutat pe inculpatul D.E.R. să-și însușească un număr de 48 de saci cu uree a câte 500 kg fiecare, din incinta (...), din Portul Constanța, prin încărcarea acestora în autotrenul și semiremorca proprietate a inculpatului P.A., și ulterior a ajutat la valorificarea ureei sustrase prin vânzarea acesteia către agricultori din județul Constanța.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluție în cauză față de inculpații D.E.R., P.A., și P.C..

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI PENTRU CEL DE DEASUPRA MEA...SA IMI SUGETI PULA SI COAIELE
0
4
poza publicata in articol e istorie fratilor !!! Anii 60 !!! Cel mult.
2
0
Esti un ghei care vinde Intr un magazin de haine, nu mai vorbi
0
6
Asta se intampla cand angajatorul se zgarceste la bani si angajeata toti taranii de prin Ovidiu, Tuzla, Navodari si desigur Tomis Nord. Fac cloaca de furat si delapidat.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272