REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Anchetă penală: a blocat abuziv drumul public

Anchetă penală: a blocat abuziv drumul public

Replica API 27 noiembrie 2018 | 21:07 1128

Conducătorul unei autoutilitare-pompă pentru turnat beton s-a ales cu dosar penal după ce a blocat, vineri, 23 noiembrie 2018, drumul public pe ambele sensuri de mers de pe strada Constantin Hurmuzache din municipiul Constanța. Polițiștii locali s-au autosesizat, s-au deplasat la faţa locului pentru a dispune măsurile legale care se impun. “Persoana care conducea utilajul trebuia să deţină autorizaţie pentru blocarea drumului public.

Aceasta a fost luată la întrebări de oamenii legii, dacă deţine sau nu o autorizaţie, în acest caz fiind deschisă o anchetă penală”, a declarat luni, 26 noiembrie a.c., purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, Valentina Chiriţă. “Pedeapsa prevăzută de lege în asemenea situații este închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă”, potrivit comunicatului de presă al Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Lucrătorii DGPL au demarat procedura sesizării instituției abilitate, conform articolului 293 din Codul de Procedura Penal, întrucât fapta aducea atingere siguranței rutiere și întrunea elementele constitutive ale infracțiunii “Împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, aşa cum este prevazută în dispozițiile articolului 339 din Codul Penal.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot Dorel care toarna ciment 20 de minute pe o strada parasita e problema. Astia au paralizat tot orasul, inclusiv varianta, prin lucrari facute cu curu si e ok, au avut avize. Dorel pe salariu minim, la puscarie !!!
7
0
Pentru Politia Locala, astazi pe bd.Tomis directia MACUL ROSU spre Tomis 3, astazi o betoniera a blocat atat trotuarul cat si prima banda de mers indicata, scopul fiind turnarea betonului in fata unui apartament situat la parterul blocului distrugand spatiul verde. Va solicitam sa verificati legalitatea acestei actiuni.
5
8
Oare trebuie cercetat si cel care a blocat in vara strada Ion Ratiu ca sa poata dansa nuntasii? Aviz organelor care cerceteaza blocarea strazii de o betoniera!
8
0
Ii vede chioara de mata
1
0
Mortii in pul4 celor care au dat aviz pt blocarea benzii 1 de la Maritimo !
17
1
Daca reclami la politie atunci au obligatia sa constate. Daca nu reclami ei nu se autosesizeaza. Legea spune clar ca nu ai voie sa blochezi un drum fara autorizare! Din pacate fiecare face ce l duce capul sau ce vrea muschii lui. Scuze ca nu stiu cine sau nu stiu ce nu ar trebui sa fie acceptate. Ce i aia imi fac casa si poate sa opreasca utilajul oriunde si oricum. Asa cum pt constructie iti iei mai intai autorizatie, la fel inainte sa torni beton te duci la administratorul drumului si ceri voie. Si mai si platesti.
9
3
In afara de zona Vivo mai apar blocaje in zona Pod Butelii de cam multa vreme.Acolo nu cautati un vinovat?
12
0
Acea strada este un rahat de strada lunga de 150 metri cu doua iesiri. Acolo parcheaza ca boii cei de la politia locala ca este fix langa sediul lor. Acolo nu s-a putut turna beton din cauza masinilor institutiei politie locala. Exista fotografii cu logan CT 08 TFA apartine institutiei si care este parcata fix sub cala pompei.
11
2
a turnat omul beton o ora sau doua si gata imbecilii au reclamat . bai sarantocilor ,nu mai poate nimeni sa-si faca o casa ? de ce nu-i blocati pe ticalosii care au distrus spatiile verzi ?
12
9
Daca seful te pune sa il bati pe unul, o faci? Raspunderea o are cel care savarseste fapta. Seful poate raspubde ptr instigare
12
5
Si pe strada achile sary acum 1 luna am sesizat locala a venit si a pupat pompaciu in cur nu ia facut nimic ca a blocat strada era 20 seara
2
7
alo, autoritatile, faceti ceva la vivo acolo ca imbatranim stand la coada, se poate?
28
1
Dar langa Vivo unde este blocat un sens si nimeni nu lucreaza exista autorizatie?
35
2
Bah voi sinteti sanatosi la cap ?? Pai ala saracu daca nu facea cum i s-a spus, zbura de nu se vedea. De ce nu-i luati la intrebari pe aia de la firma ?? Dar hai sa mai zic una: pe ciorile care blocheaza frecvent strazile ca au nunti sau botezuri, ii amendati ? Le faceti dosare penale ?
27
3
pai sarcu sofer daca nu face ce zice seful il dadea afara daca a balocat doasar penal . cum o dadea tot cu curul in p...a cadea . Ca si asa locuri de munca nu prea sunt in Ct . Aici e vina sefului care trebuoa sa isi ia actele necesare sau a proprietarului . Dar la noi cel mai prost plateste . Dar linga Omv ul de la oxford unde se construieste un bloc cei de acolo au blocat tot trotuarul si studentii merg pe sosea la universitate nu ii mai vede nimeni
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272