REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ANCHETĂ! Un individ şi-a 'deschis punct de vânzare' droguri în zona parcului de la gară!

ANCHETĂ! Un individ şi-a 'deschis punct de vânzare' droguri în zona parcului de la gară!

Replica API 7 februarie 2019 | 23:29 552

Când 'ăştia mici' sunt săltaţi, ies la iveală detalii importante!

Când 'ăştia mici' sunt săltaţi, ies la iveală detalii importante!

Atât jandarmii cât și polițiștii au descoperit, de mai multe ori, în timp ce patrulau pe străzile din municipiu, tineri care, la vederea echipajelor, încep să aibă un comportament suspect. Asupra lor, mai mereu, au fost găsite droguri. În timpul acestor anchete, chiar dacă mulți sunt de părere: "bine că îi luați pe ăștia mici, iar dealerii scapă", detalii importante ies la iveală, care, în timp, conduc la alte cazuri de amploare, în care sunt destructurate grupări speciliazate în trafic de droguri.

Mai multe astfel de cazuri au fost înregistrate la malul mării, fiind vorba de tineri depistați pe stradă cu droguri asupra lor, pentru consum propriu. În timpul audierilor, aceștia sunt întrebați și de unde le-au procurat, iar de aici ancheta se ramifică. Așa s-a întâmplat și în cazul unei persoane care a fost zărită de către oamenii legii, aproape de miezul nopții, într-o zonă din municipiu. Când a văzut echipajul, a devenit agitată și a încercat să plece cât mai repede de acolo.

A fost somată să se oprească, a fost legitimată, iar la controlul corporal, în buzunarul gecii, jandarmii au găsit o folie de plastic ce conținea doi muguri de culoare verde, persoana în cauză susținând că este marijuana. Aceasta a declarat că a cumpărat-o, potrivit rolii.ro, din parcul din zona gării din Constanța, de la o persoană de etnie romă, pe care o găsește între orele 16.00-17.00 lângă fântâna arteziană.

De asemenea, a menționat că este consumatoare de aproximativ 10 ani. Din analiza efectuată prin intermediul raportului de constatare al Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor, a rezultat că proba este constituită din 0,5 grame canabis. În continuare, persoana în cauză a fost audiată în cursul urmăririi penale în calitate de inculpat, în prezența apărătorului ales, aceasta susținând că a procurat substanțele prin cumpărare în scopul consumului propriu si le-a deținut până la momentul depistării de către echipa de jandarmi.

Prin aceeași declarație, a recunoscut comiterea faptei și a acceptat încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală, după care a încheiat cu procurorii un acord de recunoaștere a vinovăției, care a fost acceptat de judecători, alegându-se astfel cu o amendă penală. Menționăm că nu este singurul caz de acest gen. Din contră, au fost situații în care anchetatorii au destructurat mari grupări specializate în trafic de droguri de mare risc, totul pornind de la un tânăr prins că voia să fumeze un joint.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
0
0
Legalizati tot Lasati-ne sa ne drogam
4
1
pastia de la bcco i-as lua cu k-baru la beregata
0
3
pacat de voi oamenii din generatiile batrane, ati trait numai in ura si frica nu stiti nimic a face cu vietile voastre si cu ce se intampla in jurul vostru, distrugeti defapt e distrusa deja societatea din cauza rautatii din voi, sper sa dispara generatiile voastre ca rautatea voastra e asociata cu cel mai mare pacat al vietii voastre. hai salut
2
6
Cu etnobotanicele se duce Tariceanu si Nicolaescu plus ala de la sanatate Vasile Ciurchea pentru HG 349 pe 2007 si n au interes,ba chiar au ordin sa i lase,de ce sa se vindece cand se pot curata cu otrava?doar nu vrei sa i desptepti cand poti sa i adormi...de tot
2
0
Bcco nu pastreza anonimatul personei care face denuntul
1
1
Salut este bidy din km4-5 El vinde .. toata zona km5 . Si 4-5 , pe asta nu il mai ridica nimeni ..? Nu sa ii dea puscarie sa il sperie sa nu o mai faca ..
5
1
Ce va mira atat ?sunt copii de 10 12 14 ani care se drogheaza .ei locuiesc pe bulevardul IC bratianu Nr 12A intrun imobil galben ei trag la cui sau chiar la seringa ca sa isi procure doza zilnica de heroina da in cap oamenilor ei isi fac veacul prin zona gari CFR umbla in grup si talharesc la drumul mare apoi ei isi fac veacul pe platoul gari sau in parc la gara noaptea la talhareala si cerseala foarte multi trimisi chear de parinti lor care iau ajutoare sociale . Ei talharesc si ziua oameniiii
0
2
Stai linistit, fapta e mai veche, a fost saltat de ceva vreme!
1
0
Ar trebui modificat din "se gaseste intre orele 16:00_17:00 " in "se gasea" pt ca dupa ce ati scris in articol date despre ceea ce a declarat martorul cu siguranta dilerul nu v_a mai vinde droguri in acel loc
3
2
inrebare : cei de la BCCO pastreaza anonimatul persoaneai care face denuntul ?
5
0
nu se gaseste nici un partid politic sa dezincrimineze iarba? Vor sa faca legala hotia, parandaratu, mafia, spaga dar un lucru bun nu ar face.
4
2
Normal ca asa se ajunge la cei care vand , de la consumatori . Iar cei care cunosc cazuri de vanzatori sau dealeri sa mearga la BCCO sa reclame nu doar sa scrie aici : La Mangalia cand veniti ? La Mangalia , unde , pe partea dreapta cum intri sau pe stanga ? Sau vorbiti sa nu adormiti .
9
0
De ce aveti paza in parcul acela de la gara, ce rol are?
9
2
Cand se face curatenie?
6
4
aud si vad numai capturi de canabis iarba dar de etnobotanice nu se aude nimica nu prinde nimeni pe nimeni cum face sunt mult mai periculuase etnobotanicele decit iarba cum facem
10
2
Eu cred ca erau doi muguri de culoare maro din wc ul urat mirositor al lui Nicusor Constantinescu
3
4
de ce nu sunt luate masuri si impotriva "studentilor" din caminul C2 de la Ovidius?acolo este un trafic infloritor sub aripa doamnei Laura Batranu si a conducerii Universitatii Ovidius.
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367