REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ANCHETĂ! Vârstnică din Valu, TERORIZATĂ de vecinii care-i sunt și RUDE: 'Au zis că aduc MAFIOȚI să mă OMOARE!'

ANCHETĂ! Vârstnică din Valu, TERORIZATĂ de vecinii care-i sunt și RUDE: 'Au zis că aduc MAFIOȚI să mă OMOARE!'

Replica API 20 august 2019 | 00:00 575

O femeie din Valu lui Traian susține că trăiește clipe de groază și că a ajuns să-i fie frică să stea în propria casă. Cei ce contribuie la starea de temere a sa sunt vecinii din stânga și din dreapta, care-i sunt și rude și care, după cum susține vârstnica, și-ar dori să pună mâna pe locuință. ”Scandaluri, amenințări, îmi aruncă în casă, pe geam, cu apă murdară. Au spus că aduc mafioți să mă omoare..”, a declarat ea. Oamenii legii au declanșat o anchetă în cauză.

Felindan Bectemir are 63 de ani, locuiește în Valu lui Traian cu soțul, copilul fiind plecat în Suedia. Casa pe care o deține este flancată, în stânga și în dreapta, de alte două locuințe, care aparțin unor rude, fiind vorba despre nepotul soțului și sora soțului. ”Conflictul este unul mai vechi, dar acum s-a ajuns prea departe. Casa în care locuiesc eu și soțul a fost a socrului, dar noi am cumpărat-o și am stat aici cu el, am avut grijă de el până a decedat. Și atunci am fost acuzată că din cauza mea a murit și toate cele. Apoi a urmat calvarul. Cred că vor să facă în așa fel încât să plecăm. Aș vinde, credeți-mă, dar nu am cadastru și nici bani acum..”, a declarat, pentru"Replica", Felindan.

Aceasta susține că, în luna iulie, unul dintre vecini a făcut o groapă chiar lângă camera de baie din curte, iar totul se scurgea la ea în curte. ”Dar aceasta e cea mai mică problemă. Nu pot sta în curte, cum mă văd, mă jignesc, urlă, mă amenință, mă fac în toate felurile. Au spus că ei au mafia de partea lor și că vor aduce mafioții să mă elimine. Seara trântesc porțile, îmi țipă la geamuri, că eu am una dintre ferestre care dă în curte unuia dintre ei. Îmi bagă mizerii pe geam în casă.. Au spus că vor arunca și foc și că vom arde ca șobolanii”, a mai spus ea. Cel mai recent episod ar fi avut loc în seara de duminică, 18 august, când, soțul acesteia se afla în grădină și uda grădina, moment în care nepotul, care locuiește în partea dreaptă, a început să-i adreseze injurii și să facă gesturi care exprimau că urmau actede violență. Atunci femeia a cerut ajutor, iar la fața locului a ajuns Poliția Locală. A doua zi, adică pe 19 august, a mers la sediu și a depus sesizare. ”Am făcut plângere, în trecut și la Poliția din Valu lui Traian. Nu știu ce au mai făcut. Însă, chiar dacă nu mi-au dat în cap la propriu, efectiv îmi e frică să stau în casă. Soțul e și mai bolnav ca mine și nu a putut dormi toată noaptea. Spre exemplu, aseară (duminică, 18 august – n.r.) după ce a plecat Poliția Locală, m-am trezit că mi-au băgat în bucătărie, pe acel geam, apă murdară..”, a mai adăugat vârstnica.

Potrivit informațiilor noastre, în urma sesizărilor din trecut, oamenii legii au declanșat o anchetă, iar dosarul a ajuns deja la Parchet. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatul ei sta la soacra sa. Cand a plecat in Suedia, a venit cu politia la parinti sa isi ia actele
5
0
potoliti-va cu asa zisa mafie ca nu exista, avem si noi vreo 4 clan uri in ct si cativa smecheri pe la navodari si cernavoda atat
2
0
Daca o luati pe fir o sa vedeti cate sesizari a depus .
3
0
Nu mai minciuni are probleme cu capul
3
1
trebuia sa mearga la politie sa -i sperie BAU. hahaha reclamangioaica de femeie si stire mai ceva ca la caracal.vad ca unii confunda politia cu angajatii proprii....de ce nu s-a adresat judecatoriei daca vrea dreptate si liniste...mai ieftin la politie
4
5
E plin de ciori in Valu si mai ales in politia locala care este mana cu ciorile borate cu cefe late.Heil Hitler si Antonescu!
7
1
Nu-i mai satura Dumnezeu pe lacomi si nemernicii care le curg balele la bunurile altora.
7
3
ea poate sa probeze si faptul ca a fost amenintata cu moartea?ca asa oricine poate inventa dovezi care sa-i incrimineze pe cei cu care se afla in conflict.Cei cu care se afla ea in conflict au fost privati de moatenire si acum reactioneaza brutal, dar nici ea nu se lasa si alege sa-i faca de kkat in mod public prin ziare,acuzele care le aduce ea,cum ca a fost amenintata cu moartea,ca pun mafiotii pe ea,daca nu are cum sa le probeze si daca nu-s adevarate are incadrare penala la calomnie.
5
5
jurnalisto trebuia sa intervievezi si partea opusa sa vedem ce spune.Pararea mea este ca baboaica asta nu e chiar nevinovata desi pozeaza in victima,dusmanii ei de acum nu sareau la beregata fara un motiv,ceva este la mijloc,caci orice in lumea asta se intampla cu un motiv,si motivul se pare ca este faptul ca ea a pus mana pe casa socrului si alora nu le-a mai ramas nimic din mostenire si s-au rasculat,ea spune ca a cumparat casa?de obicei asa fac cei care pun mana,ingrijesc varstnicul si fac acte de vanzare-cumparare ca sa nu mai poata fi dati in judecata de catre ceilalti mosternitori
7
6
Politia nu rezolva nimic,asteptati degeaba.Politistul roman intervine dupa ce ai murit,daca intervine.El numara doar mortii si intocmeste dosare.Vai de mama lor !
12
1
scapare. Sora mea are o situatie identica cu un vecin si nu a rezolvat nimic cu politia. I-au aplicat cateva amenzi simbolice, ca nu are saracu bani, iar sora mea tot cu teroarea pe cap sta. Asa ca .......in tara asta nu ai solutii, politia te lasa sa mori.
15
1
o sal violez pe acest nepot care se da la batrani
12
5
Mafia de la valu este condusa de Mitroi, Il are pe cartac sa i faca jocurile murdare .
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367