REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ANCHETATORII au FINALIZAT cercetările în dosarul ATACULUI din Dunăreni!

ANCHETATORII au FINALIZAT cercetările în dosarul ATACULUI din Dunăreni!

Replica API 16 aprilie 2021 | 14:40 2290

Oamenii legii au finalizat cercetările în speța legată de un scandal izbucnit într-o localitate constănțeană. Mai exact, de la o ceartă într-un bar s-a ajuns la lovituri de topor și persoane lăsate late pe asfalt. Astfel, Nelu Nedelcu, Gabriel Tiberiu Bucur și Avram Ionuț Bucur au fost trimiși în judecată pentru omor, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 14.04.2021. După ce va trece de camera preliminară, urmează să se stabilească primul termen în dosar.

Cum s-au petrecut faptele

Amintim că totul a pornit în barul din localitatea Dunăreni, în seara de 17 ianuarie, în jurul orei 21.00. Nelu Nedelcu, Gabriel Tiberiu Bucur și Avram Ionuț Bucur s-au luat la harță cu un localnic, pe care l-au agresat. Victima a plecat spre casă, anunțându-și fiul despre cele întâmplate. Însă, scandalagiii l-au urmat, iar în fața locuinței persoanei vătămate a izbucnit un nou scandal. Cei trei l-au agresat din nou pe localnic, dar și pe fiul acestuia, lovindu-l cu toporul în zona capului (are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului SML). Tânărul a rămas inconștient, pe asfalt. Agresată a fost și o femeie.

Cei trei au avut bâte si topoare

Potrivit procurorilor, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data de 17.01.2021, în jurul orelor 20:00, cei trei inculpaţi au amenințat și agresat mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată M.J., în incinta unui bar din satul Dunăreni, judeţul Constanța, producând tulburarea ordinii și liniștii publice, acţiunea lor ilicită determinându-i pe clienții localului public să părăsească barul și impunând intervenția organelor de poliție. După o scurtă perioadă, dar în același context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. și C.F. Astfel, inculpaţii Gabriel Tiberiu Bucur și Avram Ionuș Bucur l-au lovit cu bâtele în cap și pe corp pe M.A., care a căzut inconștient la pământ, iar după câteva momente, dar în același context, Nelu Nedelcu i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. și C.F. şi i-a doborât la sol. În urma loviturilor recepţionate, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale şi care i-au pus viața în primejdie. Prin manifestările de violenţă ale celor trei inculpaţi au fost tulburate ordinea şi liniştea publică în localitatea de la malul Dunării. În cauză urmează să înceapă procesul penal.

Citește și ATAC SÂNGEROS, în plină STRADĂ!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gunoi oameni
0
0
Bgati-i frate la inchisoare si sa stea acolo pana la sfantul asteapta.
4
0
si pana la urma unde i omorul ?
6
0
Da, niste tzaranoi boratzi si imputzitzi.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920