REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Andreea Marin, dezvăluiri dureroase, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

Andreea Marin, dezvăluiri dureroase, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

Valentina CAMARA 21 noiembrie 2022 | 00:00 748

Andreea Marin a făcut dezvăluiri, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică. Cu toate că vedeta pare mereu într-o stare bună și cu zâmbetul pe buze, deseori își ascunde tristețea și suferința.

Andreea Marin

Andreea Marin a hotărât să spună lucrurilor pe nume și a făcut dezvăluiri neașteptate.

Andreea Marin  are un trecut tumultuos, când vine vorba de dragoste. În trecut, vedeta vorbea destul de des despre experiențele sale sentimentale, fapt ce îi ajuta și pe cei care o urmăreau, însă de când are o relație cu Adrian Brâncoveanu, a fost reținută în a mai da detalii din viața amoroasă trecută.

Despre Andreea Marin se poate spune că este o femeie împlinită. Are o familie minunată și o carieră de succes. Vedeta, împreună cu Adrian Brâncoveanu se bucură de o relație frumoasă, în care se iubesc din ce în ce mai mult. Deși formează un cuplu de 5 ani, nu au permis timpului să-și pună amprenta, iar focul dintre ei arde ca în prima zi.

În prezent, vedeta este cu adevărat fericită și liniștită, cu toate că trecutul amoros nu a fost prea prietenos cu ea și a sfârșit de foarte multe ori suferind.

Andreea Marin  nu a fost atât de norocoasă în ceea ce privesc relațiile sentimentale și a avut parte de mai multe ori de eșec în această privință.

De asemenea, vedeta mărturisește că a fost și înșelată. Deși este o femeie superbă și are nenumărate calități, vedeta a susținut că a fost înșelată de către Ștefan Bănică, în vremea când erau soț și soție.

„ Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin într-un interviu.

„ Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta( n. red. înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a mai adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre problemele din relația cu Adrian Brâncoveanu

După două căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a găsit liniștea sufletească în brațele bărbatului cu care împărtășește o iubire sinceră de mai bine de 5 ani. Vedeta, împreună cu Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au învățat împreună cum să nu pună la suflet orice nemulțumire în relație, ci să discute și să depășească împreună toate problemele.

Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a declarat Andreea Marin la o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care sunt marturiile dureroase cand iesea la tv cu Banica si il tinea de mana sa infirme zvonurile ca se despart ca vorbeste lumea aiurea pt ce dadeau dezmintiri cand dupa putin au divortat , toata viata a vanat banii
0
0
ei ce sa mai spunem o femeie care nu a vrut sa stea in suferinta si tot odata a invatat sa compare sa faca diferenta a capatat EXPERIENTA
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515