REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Andrei Caramitru, despre votanții PSD: Proști de bubuie! Leneși și plini de ură

Andrei Caramitru, despre votanții PSD: Proști de bubuie! Leneși și plini de ură

Replica API 23 noiembrie 2020 | 00:00 2068

Membru al USR, Andrei Caramitru, susține că votanții PSD sunt ”leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. El susține că doar acești oameni votează cu ”demenți populiști”.

Andrei Caramitru

”Cine Votează PSD? Cine votează în celelalte țări cu demenți populiști ?

Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva într-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură că până și familia lor fuge de ei.

Și votează isteric că să pedepsească ocultă, elită condusă de Soros și Bill Gheitz, să pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează în IT, să pedepsească intelectualii. Să pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați că ei. Pentru că sunt convinși că de fapt e o mare conspirație - ocultă îi vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu înțeleg ei - sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt proști de bubuie și nu știu să facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De proști ce sunt. Și atunci evident că acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) sunt leneși. Dacă ar vrea - ar putea să se mute unde sunt job-uri bine plătite. În orașele mari sau în străinătate. Ar putea să învețe o nouă meserie. Dar nu și nu - că e greu domne. Să ni se dea ! Păi de ce să vi se dea? Mergeți la muncă ! De asta îi respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel în străinătate - aia muncesc cinstit - dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD.

Leneși și proști. Dar mulți. De asta trebuie să ieșim toți la vot de fiecare dată că altfel ajungem rău de tot”, scrie Andrei Caramitru, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca taica-tu nu a facut nimic pentru colegii de breasla ca Ministru stim si nu a fost facut prost,ca si daca il faceam tot asa ar fi ramas,dar ca a facut un bou e clar si de necontestat!Nu poti ataca votantii niciunui partid fiindca e dreptul lor sa voteze ce doresc!!Poti ataca,comenta,argumenta despre politicienii in functie sau partide si este altceva !Concluzia mea este ca Bou ai fost, bou ai ramas!
0
0
Conceptie de machidon prost
0
4
Caramitre, proasta a fost ma-ta ca te-a cacat...
4
6
Proasta pula a fost la curul lui masa.. Mai prosti sunt muistii astia carea il popularizeaza...
6
6
Tactu la brat cu Ilici si tu sa spui de unde ai avut bani cu milioanele de euro
4
2
tu ce esti destept de bubuie , te ai trezit si tu, taicatu actor bun dar ca ministru a jucat tot un rol
5
5
Postacul lui ciolacur care intra cu mai multe id uri are mai jos 12 comentarii si 60 de voturi like si dislike,,cam mare interesul pt caramitru prea exagerat regie ieftina
6
2
Votam Noua Dreapta oricum nu pe oligofrenul asta, Iar ala de iti zici Traian Boeru vezi ca era comunist din KGB personajul nu legionar de asta i s a dat drumul sa plece dupa razboi afara cu bani si familie
4
3
Ce urat se exprima fiul unui om de cultura...Nici eu nu agreez PSD-ul, dar mai baiete, fiecare are dreptul sa voteze dupa cum il taie capul, fara sa fie jignit in fel si chip. Urat, familia Caramitru!
16
2
Prostovane!!!
10
2
Un oligofren incult plin de basini USR iste si imbibat de cacat. Astia sunt USR istii si implicit acest vierme al societatii, scursura politica. Caramitrule sa iti luam familia in pola
11
3
Bravo Caramitru de oameni ca tine avem nevoie pesedeul e mort si ingropat
10
15
Domnule Caramitru
9
13
Dupa ce idei ai ,cred ca ai o minte de fascist !
16
7
I-a descris perfect.
8
15
PROST ESTI TU MAI NESIMTITULE!!!
14
5
Intrebati acest jeg caramitros ce realizari are in viata, ca om? Dealtfel "cara-mitra" parca inseamna "mitra neagra"? Pana si natia lui il repugna pe acest pzd-a neagra. Un complexat inutil. Au aparut in cotidian inopinat si tot asa vor dispare. Lada de gunoi mai are loc!
17
6
TAMPIT!!!!
18
5
stimabilul jun a carui parinte juca roluri de inspiratie proletcultiste are in cap o varza de bruxxeles nici macar de varza neaosa.trompeta raspindirii unei ideologii ingrozitoare,totalitare este membru unui grup care "au prea mult succes''in raport cu proportia lor din populatia totala.catalogarea a apoape 50% din votanti in saraci si lenesi este cinica si daca n-am pune-o pe simplul dezinteres fata de realitate sau pe seama unui discurs totalitar am fi siliti sa o punem in sema unui discurs caracterisic unei patologii.altfel asertiunile micutului teoretician al raului provoaca mila.
20
5
eium uniunea scufundati romania
12
4
Trebuie sa ai o bruma de inteligenta ca sa-ti dai seama cat de prost esti!.....
13
6
Mai neica nimeni,sustinut de Soros te poti numi tu roman? Voi cei de la USR cred ca sloganul fara penalii vostrii ,ci cu penalii nostrii vi se potriveste mai bine!Voi sunteti in stare sa calcati pe cadavre pt.a ajunge la guvernare!Sunteti niste nulitati care v-ati VANDUT stainilor!
18
8
om frustat,fara prea multa cultura,lipsa de educatia celor sapte , zece ani deacasa, e parerea lui care l propaga pe inalte culmi politico-ideologice nascute treptat din motivele de mai sus !
18
9
Astfel de oameni fac parte din crema USR. Ti se face sila...
20
9
chiar nu incape alta doctrina politica in mintea ta, prost crescutule. cum sa-ti dai cu parerea asa despre milioane de oameni. minuscula minte, had suflet. stai jos! 2!
19
6
asa este etnia si partidul din care face parte. etnia este asa, fara perdea, omul nu se ascunde. Partidul este cel care a reusit dezbinarea romanilor si ura intre ei. I a impartit in categorii sociale, in partide astfel incat acum nici buna ziua nu mai poti da cuiva!
15
4
Asa e Caramitre! Muie PSD!!!!!!!!!!!!!!!!
13
20
Fascistoid si limitat intelectual la ura. Atat poate. Daca e pe vreo lista nu votati , asa sunt si unii colegi de ai lui de partid.
26
11
Si prostii au parerea lor!
23
5
Este vorba despre un individ crescut in spiritul ideologiei de extrema dreapta din perioada interbelica, trecut la neonazism, un falnic reprezentant al familiei careia ii continua trecutul si mentalitatea.
30
6
Nu am treaba cu nici un partid politic dar baiatul asta are fata de oligrofen venit acum de la oi. Mai machedoane de cand oierii au devenit intelectuali?
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212