REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Angajata unui centru comercial din Constanţa, TERORIZATĂ de fostul IUBIT: “Mă urmăreşte şi vrea bani!”

Angajata unui centru comercial din Constanţa, TERORIZATĂ de fostul IUBIT: “Mă urmăreşte şi vrea bani!”

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:48 390

O femeie din Constanţa susţine că trece prin clipe teribile de când s-a despărţit de iubit. Se pare că acesta nu a putut accepta despărţirea, iar când femeia a început o nouă relaţie, cu un alt bărbat, efectiv şi-a ieşit din minţi. Cauciucurile maşinii tăiate şi urmăriri în faţa blocului sau la locul de muncă sunt doar câteva din clipele de groază pe care ea le-a relatat în faţa instanţei, atunci când a cerut ordin de protecţie.

Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Constanţa pe 05.11.2018, după ce, pe 3 noiembrie a avut loc un episod neplăcut. Femeia a relatat că a fost cu noul iubit la un botez, iar fostul i-a urmărit, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. A început să facă scandal, la faţa locului intervenind oamenii legii, care i-au aplicat acestuia o sancţiune pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În continuare, reclamanta a arătat că a avut cu părâtul o relaţie şi că, în urmă cu câteva luni, s-au despărţit întrucât el consuma frecvent băuturi alcoolice. Nu au locuit împreună, el stând cu copii săi, iar femeia cu ai ei. Însă, se pare că bărbatul nu a putut accepta despărţirea, spunându-i: Tu vei fi numai a mea! Iar de atunci a teroarea, a spus reclamanta, arătând că o aşteaptă în fiecare seară în faţa blocului, atât pe ea cât şi pe copilul acesteia. Îi agasează, face scandaluri şi le cere bani. Totodată, cum femeia lucrează într-un centru comercial din municipiu, ca lucrător comercial, el vine frecvent şi o stresează, după care îi cere bani. Judecătorii au analizat cererea femeii, în vederea emiterii unui ordin de protecţie şi au decis: “Admite în parte cererea privind emiterea ordinului de protecţie, astfel cum a fost precizată, formulată de reclamanta ***, în contradictoriu cu pârâtul ***. Dispune emiterea ordinului de protecţie a reclamantei *** împotriva pârâtului ***, pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de reclamanta *** ?i fa?ă de fiica acesteia, ***, respectiv faţă de domiciliul reclamantei situat în municipiul *** şi fară de locul de muncă al reclamantei, ***; - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta”, potrivit minutei judecătoreşti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeile se dau pe spate pentru barbati chipurile ,,macho'',cat mai marlani si tupeisti din tembelism. Apoi,se plang ca le bate ,,iubi''. Atfel,militia amendeaza si se tine eventual de capul unora care calca accidental pe bec,fac greseli minore,insa ignora pe cei pe bune periculosi. Femeia asta de exemplu,poate sa se ocupe cu gasirea unui loc de veci,sa-si faca socotelile cu posibilii mostenitori,caci nici o autoritate din Romania nu va prefera sa o apere pe ea,ci va proteja drepturile omuluii celui mai rau pentru societate,ca de obicei. Sau sa plece femeia in strainatate,sa rupa total legatura
2
0
Scrieti si lucruri frumoase nu numai despre dezaxatul x factorial si coarda y.factorial.
1
3
ai dreptate, o tara cu populatie inapoiata, needucata, misogini abuzivi si betivi care isi bat nevestele si copiii, se imbata si au pretentia ca femeile sa ii serveasca la fel ca in evul mediu. Daca au plecat 7 milioane de oameni destepti su ramas taranii astia prosti si inapoiati.
6
4
ce de a misogini nefoututi care la orice articol nu scapa prilejul de a ataca femeile
4
4
Eu ii dadeam voe noaptea,,,e drumu mai liber.
1
1
Bani si natura
1
2
Vai de comentariile tale de doi lei ,schimba meseria ca de ziarista ai demonstrat ce esti in stare .
5
4
Deci ... o stire de interes mondial ! Una si-o trage acum cu altul si fostul iubi e gelos ca nu maj are bani de tigari si aia i-o suge lu' alt lache !...
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108