REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Anna Lesko, goală pușcă în curte. A pus fotografia pe Instagram

Anna Lesko, goală pușcă în curte. A pus fotografia pe Instagram

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 2560

Anna Lesko a confirmat două lucruri despre ea însăși în timpul carantinei impuse de pandemia de coronavirus. Solista arată perfect la 41 de ani și nu are niciun fel de inhibiții în... bucătărie. Contul de Instagram al Annei a fost, în aceste două luni de distanțare socială, locul de întâlnire al imaginilor super sexy cu rețetele delicioase.

Anna Lesko

foto: arhiva proprie/Instagram

Greu de spus cine a câștigat sau dacă chiar a fost un război al nurilor contra gastronomiei, dar Anna Lesko are, fără îndoială, toate datele pentru a fi considerată fie cea mai sexy bucătăreasă din lumea showbiz-ului autohton, fie cea mai talentată artistă din lumea bucătăreselor de la noi. Mititei, limbă de porc cu legume, plăcintă cu cozi de ceapă, fasole cu cârnați, ciorbă de varză, sarmale din varză prospătă cu costiță, solista cu origini ruso-ucrainene nu se teme de rețetele grele și a asimilat perfect gastronomia românească.

foto: arhiva proprie/Instagram

Cea mai recentă postare a Annei de pe Instagram vorbește însă mai puțin despre gastronomie, și mai mult despre corpul ei perfect sculptat. Profitând de temperaturile de vară, solista a ieșit în curte și s-a întins pe șezlong goală goluță. Și cum un corp frumos pare să nu valoreze mare lucru fără admiratori, Anna a urcat o imagine cu ea în această ipostază pe contul personal de Instagram, cu un comentariu scurt: ”Fotosinteză. Astăzi nu mă ridic de aici”.

foto: arhiva proprie/Instagram

Ca să nu încalce politica Instagram privind nuditatea, Anna și-a acoperit sfârcurile cu doi fluturași virtuali, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRIETENE,HOTUL STRIGA HOTIIIII,O ZI BUNA.
1
3
Prea multa reclama comparativ cu persoana, ce vreti sa promovati cu individele astea, mai incet cu ele. Ne este lehamite de ele.
4
1
Spion rus cu haina de moldovean ca foarte foarte multi "oameni de bine" de peste Prut!Pana nu pleaca spionii si nu INCHIDEM GRANITA CU MOLDOVA,nici nu o sa avem vize de USA vreodata!
5
1
Arata foarte bine si ne place sa vedem asemenea poze!! Moralistii sa se abtina!
6
1
Ca femeia arata chiar bine. Eu o felicit si ii urez mult succes in viata !
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212