REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Antena 1 nu va mai difuza emisiunea „Acces direct”. Ce se întâmplă cu Mirela Vaida

Antena 1 nu va mai difuza emisiunea „Acces direct”. Ce se întâmplă cu Mirela Vaida

Replica API 23 februarie 2022 | 00:03 2808

Începând din 28 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, unul dintre cele mai puternice formate ale după-amiezii, Acces Direct, se vede exclusiv la Antena Stars. Astfel, show-ul după-amiezii de la Antena 1 iese din grila postului, dar se mută la „fratele” mai mic, scrie national.ro.

Mirela Vaida

Conducerea Antena Stars a dezvăluit că emisiunea prezentată de Mirela Vaida nu va doar subiecte din sfera mondenului, ci și aspecte care țin de viața socială și de problemele cu care ne confruntăm zi se zi. Emisiunea va fi difuzată zilnic, între 16 și 19, iar telespectatorii o vor putea urmări exclusiv pe Antena Stars.

De ce s-a mutat „Acces direct”?

„Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional.

Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars.

Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor.

Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor”, a declarat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars.

Este afectată şi emisiunea „Mireasa”

„Acces Direct” nu este singura emisiune care suferă modificări. Show-ul matrimonial „Mireasa”, prezentat, în condiţii normale, de Simona Gherghe va fi difuzat la o altă ore decât până în prezent.

Începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial „Mireasa” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1. Momentan cea care prezintă emisiunea matrimonială este Gabriela Cristea pentru că Simona Gherghe a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..mireasa ne trebuie..in rest..avem de toate..
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272