REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ANTRENOR DE ARTE MARŢIALE, REŢINUT PENTRU VIOL! ELEVELE SUNT MINORE DE 7 ŞI 8 ANI!

ANTRENOR DE ARTE MARŢIALE, REŢINUT PENTRU VIOL! ELEVELE SUNT MINORE DE 7 ŞI 8 ANI!

Replica API 31 martie 2018 | 01:02 1273

Ore de sport, ţinute acasă la “profesor”

Ore de sport, ţinute acasă la “profesor”

foto: Facebook

Mai multe minore, cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani, au fost agresate în timpul desfășurării unor ore de sport, desfăşurate la domiciliul unui bărbat, antrenor de arte marţiale!

Urmare a sesizării acestor fapte, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au reţinut pe individ, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 31 martie a.c., să fie prezent Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul reţinut are 40 de ani şi se numeşte Vioreanu George. Din câte se pare, agresarea minorelor (3 la număr) ar fi avut loc în mai multe rânduri, până când una sau mai multe dintre ele au decis să povestească acasă ce se petrece la orele de antrenament!

Conform oamenilor legii, agresiunile ar fi avut loc în perioade distincte, cu fiecare fată în parte: în toamna 2015-vara 2016, iunie-iulie 2017, respectiv martie 2018.

UPDATE:

În urma probatoriului, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de corupere sexuală a minorilor.

Surse din Poliţie susţin că o mămică a depus plângere, anul acesta, iar ca urmare a cercetărilor s-a descoperit că bărbatul ar fi abuzat şi alte două fetiţe, în perioada 2015-2017.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai are deja 8 luni de cand este la puscarie...oare este nevinovat?????sa o bage si pe nevasta sa..
0
0
Totul este foarte adevarat!!!!Nimeni nu poate cunoaste un om cu adevarat!!este un pedofil nenorocit
0
0
Nu pot sa cred asa ceva!
0
0
georgica am inceput sa te uibesc deja.vino repede te asteptam pe a2a sintem mai multi aici nu cred sa fie o prblema pt tine.deci cerete pe a 2a si iti va fi suuuuper bine dagostea mea.
5
1
Cei care ii luati partea si nu credeti ce a facut profilul mai bine i trebati-va copii acasa daca nu le-a facut ceva si lor.TOTUL ESTE FOARTE ADEVARAT ESTE UN PEDOFIL NENOROCIT.
5
1
pai altfel nu se explica ceea ce a facut.Daca avea intraadevar scula se duce la curve ,dar el avand o prea mica si sa nu se faca de rusine s a folosit de niste fetite .RUSINE P.S.: MA TA I A SUPT O NU EU
2
2
E o facatura de iti este lehamite , popor de nenorociti ce suntem !!!
4
4
de unde stii tu sigur ca o are mica. i-ai supt-o cumva?
6
2
Auzi, cumva te-a futut si pe tine si ti-a placut, nu? Cum, ba, inscenare politica? E cineva asta? A auzit cineva de el pana acum? Du-te, ba, in plm de poponar, ce esti!
4
2
Nu pot sa cred asa ceva....e vecin....rusine daca e adevarat...
5
3
a vazut ca nu ii merge cu femei ca o are mica si ce a zis dobitocul in gandul lui "hai ca astea s mici si nu o sa rada de marimea meaa f mica.HALAL ANTRENOR .Esti un nenorocit
10
4
NU CRED ASA CEVA, un om care are la antrenament multi copii, care EDUCA copii prietenilor lui, care are o etica, nu este capabil de ce se scrie, ramane sa vedem continuarea povestii dar mai mult ca sigur este vorba de un parinte cu exces de nebunie sau ceva politic. sunt ani de zile de cand lucreaza cu copiii din aceasta comunitate mica, nu are logica. de ce dupa 3 ani au afirmat ca a abuzat de copii lor, daca ar fi patit ceva copilul meu din sec 2 as fi luat o masura in nici un caz dupa 3 ani. mai mult ca sigur dupa ce l-au discreditat vor zice ca parintii au retras plangerea sau altceva
6
4
MUISTUL asta nu poate avae copii ca are fata de POPONAR SI MUIST sa vezi ce o sa l futa puscariasii in rozeta sa i se invarta ochii in cap ca la jocurille MCANICE
13
2
sa mi bag pula in el de pedofil ordinar.Lui i ar place sa pateasca copii lui asa ceva baga mi as pula in el de jegos Si a batut joc de niste copile baga mu as pula in tot neamu lui de la maimuta incoace
17
2
le rupe gaozul. Fete, baieti, fara discriminare, c-asa e la arte martiale, tragi prafuri si te futi in cur.
10
0
George Vioreanu
2
1
psd a zis ca nu vor catuse si imagini, asa ca votati i bai !
3
0
Replica .... dati-ne numele lui ! Nu-l mai protejati ! S-ar putea sa fi comis mai multe violuri , sa fie mai multe copile abuzate ! De ce nu-i publicati fotografia ?!?!?
9
4
numele individului va rog.........
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369