REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Apel umanitar pentru o familie cu şapte copii!

Apel umanitar pentru o familie cu şapte copii!

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:00 564

O familie din municipiul Constanţa are nevoie de ajutorul nostru. Munteanu Sorin Laurenţiu, în vârstă de 43 de ani, tată a şapte copii, se află într-o situaţie disperată. Este pensionat pe caz de boală, având gradul trei de invaliditate şi o pensie de 640 de lei, din care nu-şi permite să achite nici chiria dacă nu ar fi în preajma sa oameni de bună credinţă.

Soţia sa (41 de ani) este bolnavă de cancer, afecţiunea a avansat la stadiul patru. Situaţia lor este cu adevărat disperată: au împreună şapte copii - doi copii de clasa a VIII-a, doi în clasa a IV-a, unul la grupa 0, şi un altul în primul an la liceu, precum şi un nepoţel de 11 luni, născut anul trecut de una dintre fete, pe când se afla în clasa a VII-a. Trăiesc cu chirie într-un imobil pentru care achită lunar 700 de lei, iar banii avuţi sunt alocaţiile copiilor, indemnizaţia bebeluşului în cuantum de 1.250 lei şi pensia de invaliditate a tătălui.

Speră ca Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat să le pună la dispoziţie o locuinţă socială cu trei camere, care ar însemna o chirie mai mică pentru familie. Până de curând, tatăl a lucrat la un centru comercial, la un program de 4 ore, cât îi permite legea din cauza invalidităţii (a suferit o intervenţie chirurgicală şi nu are un plămân). De când a rămas fără loc de muncă, se descurcă cum poate – pune gresie şi faianţă cu ziua pe unde este solicitat pentru a-şi ajuta familia.

Au nevoie de sprijinul nostru pentru a reuşi să depăşească această situaţie. Toţi cei care vor să fie alături de familie oricând, cu orice sprijin, îl pot contacta pe tată la numărul de telefon 0768/413.999.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni acest individ e un alcolist nu stiti pe cine ajutati bani dv se duc pe bautura lui esten coma alcolica zilnic mergeti in cartier sal vedeti in ce hal e si cate scandaluri face
2
0
Pe cine ajutati domnule, pe acesta care consuma alcool zi de zi, mergeti si cereti amanunte la sectia 2 politie CTA. sau in cartierul in care locuieste . Ca este beat zi de zi , din ajutoarele primite!
3
0
Wow, Cata rautate in doar cateva comentarii! Mai lasati-l si pe Dumnezeu sa judece nu sariti cu totii sa ii faceti treaba. Anuntul de mai sus e unul umanitar in care sunteti rugati sa ajutati nu sa judecati! Macar oamenii astia au avut curajul sa aduca pe Pamant opt suflete care sa traiasca aceasta experienta si sa devina mai bune. V-ati gandit ca poate pe aceste suflete, care au ales sa traiasca o experienta atat de grea ,in loc sa se nasca in puf ca unii din voi at trebui sa le ajutati? Nu judecati copii prin prisma ''greselilor'' facute de parinti. Fiti buni daca vreti sa fiti!
3
1
Nu contesta nimeni saracia da cand tu iei bere in loc de paine pentru copii, da acolo e o problema
2
0
Au facut copii si n-ar fi o problema dar batranii, parintii, fiind needucati si necivilizati copiii nu au avut de unde primi educatie si la randul lor au facut copii. Copiii sunt o binecuvantare dar parintii trebuia sa fi avut bun simt, cumpatare si sa le ofere educatie. O astfel de familie ar trebui sa locuiasca la tara, sa fie gospodari, sa - si ingrijeasca si sa-si educe copiii frumos.
4
1
Fereasca Dumnezeu... Copil cu copil!! Cum este posibil ca la 13 ani sa aiba copil?!? Iar acest individ, la grad 3 de invalid, poate munci cu maxim 4 ore pe zi. Dar nu, el se apuca s-o f..a pe nevasta bolnava, care face copii pe banda rulanta!! Dupa ce ca sunt vai de capul lor, mai toarna si o gramada de copii. Copiii aceia cu ce au gresit, cu ce sunt ei vinovati de au fost cobdamnati sa traiasca in suferinta provocata de 2 parinti inconstienti?!? Nu doresc raul nimanui, dar omul asta chiar poate munci la invalid. grd 3. Nici macar nu a zis ce are, doar atat: ca are pensie de inv. 3! Rusine
2
0
Eu am doar un copil..si am un salariu foarte foarte bun.. Dar nu am de gand sa mai am inca sase pe langa el
2
1
Adica eu care nu imi permit sa fac copii sa il ajut pe altul sa si mareasca stirpea . inainte la 14 ani se ducea cu magarul la carat carbuni din mina nu se freca prin cluburi sa ramana gravida.
7
2
judecati aspru omul.daca era ...balaur si se ducea la primarie sa si smulga parul din cap avea locuinta sociala
1
2
Acum sa nu va suparati pe mine dar sa fii vai mama ta si sa torni copii pe banda rulanta si apoi sa ceri mila...
10
1
harry . . . mare dreptate ai frate . . . Da biserica indeamna faceti copiii . . . avem nevoie de sclavi hahaha
6
1
Sa faci nu stiu cati copii si copii tai sa nu aiba majoratul dar sa faca la randul lor alti copii ..TE AS FI SPANZURAT DE PRIMARIE, si pe tine si pe nevasta ta..ca a ti nenorocit alte 7 vieti aiurea, ca v a placut sa va fteti fara sa va ganditi la consecinte, si alte vieti sufera cumplit in mortii matii de nenorocit..si vrei mila.. te as fi omorat daca erai in fata mea acum fara absolut nici un regret.
8
2
mai omule ,,la munca mai mergi,,cred ca nu ,,7 copii trebue sa fortezi zi si noapte.
5
4
Mareano,eu si ceilalti consilieri care luam niste remuneratii nesimtite sa donam acestiu om oropsit ,ce zici te bagi?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272