REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ar putea fi reintroduse anumite restricţii pentru funcţionarea teraselor

Ar putea fi reintroduse anumite restricţii pentru funcţionarea teraselor

Replica API 20 iulie 2020 | 01:03 1989

Ministrul Sănătății a declarat, duminică, la Iaşi, că măsurile de relaxare introduse după starea de urgenţă au fost agreate şi de patronatele din sectorul HoReCa, iar proprietarii teraselor ar trebui să le respecte.

Nelu Tătaru

„În funcţie de evoluţie, vor fi şi anumite restricţii. Noi nu vrem să fie restricţii. Noi vrem ca toată lumea să conştientizeze şi să respecte acele norme. Când am făcut acele măsuri de relaxare, le-am făcut însoţite şi de un ordon de ministru, comun cu ministrul de resort, care prevedeau şi acele norme de funcţionare şi desfăşurare. Toată lumea şi le-a asumat, inclusiv acei agenţi economici care deschid în acel sens afacerile, dar rămâne să le şi respecte. În condiţiile în care nu vor fi respectate, vor fi şi controale mai înteţite în următoarea perioadă”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit Mediafax, citat de digi24.ro.

Pentru Centrul Vechi al Capitalei, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat deja reguli noi pentru terase.

De asemenea, ministrul Economiei a spus zilele trecute, la Digi24, că nu este optimist cu privire la deschiderea restaurantelor, deoarece evoluția cazurilor de infectare este una îngrijorătoare. „Nu are logică să deschidem restaurantele în interior, în condițiile în care nu se respectă regulile în exterior, unde riscul de transmitere e mai greu de făcut”, a spus Virgil Popescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagati-i si un pumn in gura ''cezarei'' poate isi revine in simtiri!
1
1
cimpanezul: daca nu stati cuminti va bat la cur. Romanica- planeta maimutelor unde oamenii sunt tinuti in cusca si li se da libertate cu portia.
0
2
bagati starea de urgenta si lasati terasele si horeca, cel putin deocamdata
3
5
Zi zi sa moara mata si sa crapi tu.Altfel nu crede nimeni nimicuta.
3
2
Suntem guvernati de niste incapabili
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272