REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Arafat, primele concluzii după tragedia de la Ferma Dacilor: trebuia închisă din 2019

Arafat, primele concluzii după tragedia de la Ferma Dacilor: trebuia închisă din 2019

Mirela PASCAL 29 decembrie 2023 | 11:38 1784

Raed Arafat, primele concluzii în urma controlului făcut de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova după  tragedia de la Ferma Dacilor. Șeful DSU spune că Ferma Dacilor trebuia închisă încă din anul 2019.

Arafat, primele concluzii dupa tragedia de la Ferma Dacilor: trebuia inchisa din 2019

De la ora 11:30, la sediul Ministerului Afacerilor Interne au avut loc declarații de presă pentru prezentarea primele concluzii în urma controlului făcut după tragedia de la Ferma Dacilor.

Cu toții știm ce s-a întâmplat și, din nefericire, s-au pierdut 8 vieți. Acest lucru putea fi prevenit sau minimizat. Avem indicii că unele aspecte nu au funcționat așa cum ar fi trebuit în ceea ce privește prevenirea, dar și din partea administratorului, pentru că nu putem avea un inspector de prevenire la fiecare ușă la fiecare minut. Din informațiile noastre, centrala de alarmare pentru fum și incendiu nu era funcțională, deci clar, dacă centrala funcționa, poate nu eram aici, dar totuși trebuie să spunem că în 2019, în cadrul unui control, acest amplasament putea să fie închis, având baza legală pentru închidere. Vreau să subliniez că partea de prevenire la nivelul situației de urgență este una dintre cele mai importante.”, a spus Raed Arafat.

Amintim că șapte oameni - trei copii și patru adulți - au murit în incendiul care a cuprins marți pensiunea din satul Tohani, județul Prahova, iar o a opta persoană este căutătă în continuare de echipele de intervenție, iar pensiunea a functionat timp de un deceniu fără autorizații de construcție, de securitate de incendiu și de funcționare ca unitate de cazare.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S au distrus continente, au murit oameni la colectiv, s au terminat casnicii. au murit oameni la crevedia, au plecat berzele, au murit oameni la pensiunea dacilor... Arafat alogenul este cel care a apasat pe tragaci
3
0
Eu ma intreb daca alogenul asta venit din arabia stie cati romani vor sa l bage la beci
3
0
Cand un avion se prabuseste, se fac anchete pentru a depista problema, in 2012, o femeie a murit intr un incendiu din Mamaia, in somn, fiul, prostavan de fel, a incercat sa aduca in atentia publica detectorul de fum, daca ar fi exista in magazin, nu ar mai fi murit, de atunci zeci de oameni au murit in somn, pentru ca fumul nu face zgomot si iti ia viata cat ai clipi. Din p***t, idiot, paranoic nu l a facut lumea pe bietul om.... A facut si pagina pentru a spune oamenilor cum se poate evita o tragedie gen, degeaba... E asa de greu sa obligi toate firmele sa isi puna detector de fum? Nu se vrea, de ce? este 200lei un detector , in Uk atle tari civilizate, si populatia are asa ceva in casa
2
0
sa fii dat afara demuult!
5
0
Daca era inchisa in 2019 nu mai avea nevoie de alarme de fum,foc si alte elemente.E ca atunci cand tu mergi beat cu masina,omori pietonul si militia,pardon,politia spune ca e si vina mortului,ca nu s-a asigurat,dar un judecator cu coaye,nu din Romania,ca astia nu au nici macar clytorys,va spune ca tu nu aveai ce cauta in acel loc pt ca erai baut si atunci nu murea nici pietonul.Asa ca,domnu RaPila,nu mai conteaza ce avea si ce nu avea,faptul ca voi nu v-ati facut treaba a dus la aceasta tragedie.Conducatorii isu prahova,inspectorii si cu cine a mai luat spaga sa mearga la parnaie pt omor calificat!
3
0
Si daca trebuia, ce p l mea ai facut sa o inchizi si n-ai facut? Trebuia pe (|) ma-tii. Trebuia....mereu trebuia...
5
0
Mi-am recăpătat soțul cu ajutorul doctorului Ogaga Kunta cu vraja sa magică. Soțul meu înapoi implorându-mi iertare. îl contactați la această adresă de e-mail: (ogagakunta@gmail.com) Dacă doriți să vă recuperați fostul sau soțul înșelat.
1
2
Il mai crede si pe fripturistu asta perves? Dupa buleala pe care a dato cu vacinul coco, ar trebui sa fie el cel care este , pe viata, dar nu e problema, nota de plata vine, mai devreme sau mai tarziu. Dzeu e sus!
3
1
e pe baza de aspecte
1
0
nu are aviz isu inchideti-o sunt zeci de mii de cladiri scoli, biserici, etc fara avize isu de ce nu pot fi obligate sa intre in legalitate de 30 de ani ? daca sunt legile gresite schimbati-le etc sa vedem niste rezultate si situatii grave solutionate cat de cat dar nimic de 30 de ani ptr ca costa foarte scump si statul tocmai ne-a anuntat ca a ajuns la fundul sacului si am intrat in austeritate problema este ca noi suntem intr-o catastrofa economica si austeritate de 34 de ani si nu se mai termina
6
0
Cum să se închidă , și unde mai chefuia Horia Constantinescu și bunul său prieten Diniciu , paznic care se credea patron , arab borat ?
7
0
Dupa ce ca infuleca salarii grase cu sporuri si pensii, sunt si mafioti imbarligati cu interlopii. Asta e caz de puscarie grea cu copii morti de tineri. Un minim de atentie, sa ai o scara de incendiu... Auzi pentru mancare si spaga nici macar nu controlau o ditai pensiune de sute de oamani... Hapsan pana in maduva oaselor.
7
0
Știi melodia...iabada badu ia o in gura și te du borfasule care ne obligai să stăm cu mata in casa oligofrenule arabitoi cretin
6
2
E vraishte in institutziile statului Roman in special in M.A.I.min Aparari,min justiziei,securitate sau poliricieni care fac trafic de Influenza la nivel central sau local sau ofera protectzie politica prietenilor mari oameni de afaceri pentru care nu exista lege in tzara asta caci il au ei pe X sau Y care le acopera spatele si culmea tocmai angajatzi instituziilor astea au pensii de serviciu si grupa unu de munca la fel ca mineri din subteran,ei spun despre cei care ii critica ca sunt ofticatzi pentru ca au ei salarii mari,pensii speciale si o groaza de alte beneficii,nu mai borfashilor,romani nu va sufera pentru ca nu va facetzi treaba ci umblazi numai dupa spagi sau alte favoruri incurajand infractori din Romania sau daca ashtia ajung in instantza ii fac judecatori scapatzi.
6
0
Degeaba mai vorbeste acum, trebuia el personal sa o inchida sau Institutia Statului care se ocupa cu asa ceva... Acum arunca doar cu vorbe in vant...In cateva zile baga si cazul acesta in vitrina si uita toti de el, doar familiile celor decedati raman cu ele... Dumnezeu sa ii ierte ca au trait in Romanica... Multumim Romania, Stat Mafiot.
5
0
Dl Arafat sa ne scuteasca...are atatea esecuri majore la activ incat ar trebui sa aiba decenta sa taca ...de plecat din funcție nu se pune problema...ca e numit pe viata
11
2
Asta nu e ala care ne ameninta la tv sa sram in casa cand a fost gripa aia ?
14
2
Trebuia, dar nu au închis-o. Nu aveau cum că era hogeacul lor. Sunt sute de ferme ale dacilor în r*mânia unde merg șmecherii, nomenclaturiștii, poliția, ISU primarii...e.t.c. Ca pe vremea lui Ceaușescu că doar de aia au dat lovitura de stat să îi ia ciolanul
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468