REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan, și-a sărbătorit prima aniversare

Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan, și-a sărbătorit prima aniversare

Replica API 8 mai 2020 | 00:00 1334

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis miercuri urări celui de-al optulea strănepot, Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan, duci de Sussex, cu prilejul aniversării de un an, informează DPA, citată de Agerpres.

Sursa foto: (c) The Royal Family / Twitter

''La mulţi ani lui Archie Mountbatten-Windsor, care îşi sărbătoreşte prima aniversare'', a scris pe Twitter Palatul Buckingham, publicând totodată o fotografie înfăţişând momentul când regina l-a cunoscut anul trecut pe Archie, în prezenţa lui Harry, Meghan şi a mamei lui Meghan, Doria Ragland.

Fratele mai mare al lui Harry, Prinţul William, şi tatăl acestora, prinţul Charles, au scris de asemenea pe Twitter mesaje aniversare dedicate lui Archie.

Biroul de presă al prinţului de Wales, Clarence House, a publicat o fotografie cu Charles şi Archie, realizată după botezul nepotului său, în luna iulie anul trecut.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după Charles, William, cei trei copii ai lui William şi Harry.

Harry, în vârstă de 35 de ani, şi soţia sa, Meghan, de 38 de ani, o fostă actriţă născută la Los Angeles, au anunţat în ianuarie că intenţionează să ''se retragă'' de la îndatoririle regale începând cu luna următoare şi să ducă o viaţă mai independentă, ferită de ochii presei, pe care să o petreacă în cea mai mare parte în America de Nord.

Aceştia şi-au stabilit de curând reşedinţa principală în Los Angeles.

Harry şi Meghan au dezvăluit luna trecută planurile de a lansa o organizaţie caritabilă, denumită Archewell, de la cuvântul grecesc ''arche'', care înseamnă ''început''.

Acelaşi cuvânt grecesc a reprezentat şi inspiraţia pentru alegerea numelui fiului lor, potrivit presei britanice.

Ducii de Sussex au anunţat luna trecută că plănuiesc să încheie orice contact media cu cele mai importante tabloide britanice după ce avocaţii cuplului au avertizat în luna ianuarie presa din Marea Britanie în legătură cu hărţuirea celor doi.

Harry şi Meghan denunţaseră anterior relatări intruzive, inexacte şi hostile în cadrul ştirilor sau pe reţelele de socializare, inclusiv atitudini rasiste împotriva lui Meghan, a cărei mamă este o persoană de culoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macar de erau doar atat,dar au facut mai multe rele cu "magia" si "curtoazia" lor ieftina si macabra,Donald Trump si a batut joc pe fata de cand i a luat o inainte in fata Garzii de Onoare,si ne a aratat ca el e cu NOI si ca,NO RESPECT,NO DEALS,NO ESCAPES!Ca si atunci cand a sorbit din apa FIJI o sa aflam ce legatura are FIJI in cel mai mare scandal politico-mediatic mondial,curand!
2
0
Oameni care nu au muncit in viata lor, parveniti si paraziti.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212