REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII ‘JMECHER’ ȘI SĂ AI TUPEU!

ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII ‘JMECHER’ ȘI SĂ AI TUPEU!

Replica API 29 aprilie 2020 | 13:46 12669

Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Acesta este și cazul unui constănțean, șofer de Lamborghini, care aparent a făcut o obișnuință din a-și parca bolidul pe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

Pe modelul: asta înseamnă să fii ”jmecher”. Da, cu j!

Sursa foto: Parchez ca un bou

În această perioadă se pare că mai mulți șoferi au simțit că au un handicap, motiv pentru care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Sursa foto: Parchez ca un bou

Dintre toate autoturismele parcate pe astfel de locuri, constănțenilor din zona Inel I le-a atras atenția și un bolid marca Lamborghini, al cărui șofer sigur are o problemă gravă. Acesta probabil simte că ar avea un handicap și de aceea pare să fie adeptul locurilor de parcare pentru persoanele defavorizate fiind surprins de mai multe ori, de diferite persoane pe astfel de locuri, ori... se crede prea ”jmecher”.

Sursa foto: Parchez ca un bou

Adevărul este că atunci când ai un astfel de bolid de lux, vrei neapărat să stea într-un loc foarte bine „securizat”, să nu cumva să se apropie cineva de o așa minunăție! Nu contează că s-ar putea ca în acea zonă să locuiască chiar o persoană cu dizabilități care să fie nevoită să parcheze la cucuiata pentru că ești comod, așa-i?

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafte a vandut si la politie o masina . Cand vine vremea Se va numara tot
2
0
Prostul n a vaz ca smecher e in ghilimele pus si s a bucurat cand a citit!!!
5
0
Lucreaza intens ce sa mai minta ce sa mai fure ca sa faca cash sa faca un bloc . Dar tu ai muncit Rafte o zi in viata ta? Cand mergeai cu mata dupa tigari nu e munca prostule analfabet . Am auz ca ai mers la politie cu sotia sa scrie in locul tau
6
0
Bai Rafte sa nu te spanzuri ca nu mai avem de cine rade. Vezi ca mucanca ta de la Buc face blocuri cu unul de al tau cred . Poate te scoate din rahat femeia ce ai reclamat o la politie ca vorbea prea mult si tie nu ti place
6
0
Ce oameni rai! A m parcat corect! Era Aura Rafte la volan, el e prea prost sa conduca chiar si o masina. A parcat legal pe loc de handicapati ca era cu baietelul ei in masina . Ea are un copil handicapat care este chior din nastere sa va uitati atent la el cand il vedeti!
19
0
Hotiiiii la gunoi unde le este locul . S au si inmultit hotii penali . Gunoaie de oameni .
15
0
Pai asa educatie are. Nu ati vaz cum vb ? Nu stie sa vb doar injuraturi si argouri de puscarias . Asa o sa fie si copiii lui ! Oare plange si acum ? Ii zice muierea pe Unde sa mearga in life de gps asa prostan e
17
0
Stai linistit ca in afara de Ramona nu a primit nimeni apartament ! Aia a stiut sa accepte orice si sa I dea vrajeala ce vrea el sa auda
17
1
Dorule nu ti a fost mila de Rafte cand l ai batut cu cureaua si s-a bagat saracutul sub masa la 138 cafe? Nu trebuia sa l bati cu curelusea ca e si el baiat dator prin tot orasul
18
0
Ce invidie pe voi , ba cum sunt romanii asa prosti si invidiosi
2
12
Zdreanta tot zdreanta e chiar daca are bani sau nu! Muie!
11
1
Cunosc si eu pe cineva care chipurile are handicap de vedere, dar ce sa vezi? Are carnet, si mai si conduce... Aaaa, da, handicapul ii serverste la scutirea de la impozit a Q7 ului condus de fii-su... In ce tara traim?!
6
0
Un fometeu....
7
0
Are lamborghini nu are are bani de benzina cred ca are daca era un logan oare comentati aici toti frustratii la munca sa mergeti e greu dar la comentat ca ala parcheaza acolo urmariti daca parcheaza cineva un logan sa vedem daca mai comentati
1
6
Are lambourgini si sta in apartament cu 2 camere cu nevastasa si cu masa
12
1
Sunt strugurii acrii !?
2
10
azi l-am vazut pe cel care conduce masina,nu are nici un handicap....poate doar ca asculta manele si ca merge cu viteza prin oras
9
1
replica de unde stiti voi ca omu nu are un handicap? ziar de cacao
3
12
interesante comentarii , interesanti si comentatorii , probabil fosti proprietari de Moskvich . Pana la urma unde e tragedia ? Ca are ala Lamborghini , ca a parcat aiurea ... mergeti la Posta Mare sa vedeti Loganuri care blocheaza accesul .
2
10
A FACUT SCHIMB ! A DAT NEVASTA LA NEGRII SI A LUAT MASINA ! NU A LUAT IN CALCUL CA VINE CORONA SI RAMANE MASINA FARA BENZINA IN STRADA
6
1
Simplu : se instituie o stare de urgenta , in Constanta , fata de etica , morala si bunu simt in acest oras . Fiindca nesimtitului si aroganatului , nu-i plac legile de bun simt . Atunci il pui sa sape in folosu public si masina confiscata . Nu cu miau miau .
9
3
Un peste rupt in cur, plin de tatuaje, care baga de 50 de lei motorina din peco !
19
2
un muist prost !
12
3
Eu am un vecin cu certificat de handicap ptr nevazatori! Cand merge la comisie isi ia un baston alb,isi pune niste ochelari..,.doar atunci!Nu are nici pe naiba! Merge normal,vede foarte bine etc.;mi e sila!
8
2
Handicapul de a nu fi handicapat. Prea multe drepturi prea mult le suflam in fund unora care au grad usor si beneficiaza de drepturi. Tu care muncesti din greu nu ai unde parca ca trebuie sa ii asiguri loc liber unui asistat care e handicapat dar ... conduce masini. Si de fapt daca mergi la un control mai amanuntit vezi ca esti mai grav bolnav ca el. Amenda trebuie data NUMAI daca nu mai exista vreun loc liber pentru handicapati nu daca parcheaza un om care munceste pe unul dim cele 30 de locuri libere.
10
7
asta te freaca pe tine???.Nu faptul ca e ilegal gestul maimutoiului.Esti mai sarac decat toti ......
15
3
in fata lui dumnezeu suntem toti egali. uitati-va ce a facut Mario.
7
2
Sa ai Lambo si sa stai in Constanta e ca si cum te ai plimba imbracata in Chanel printre oameni simpli de la sate unde nu este asfalt suficient.Parca era una?Sa ai Lambo si sa stai la blocul ala e ca si cum ai manca cu mana din farfurie inghetata in timp ce se scurge pe mana.As intreba soferul ce parere are despre strazi si autostrazi?Dar ce mai conteaza ca si la Movilita daca era cu Lambo era fericit 30 de m pe strada principala pana in pietris.Asta e Romania nu va cacati de foame dar Lambo tot are cineva ca doar mediul de afaceri e mai tare ca in U.S...Frumoasa tara pacat de oameni!
17
6
se vede din comentarii care e nivelul constanteanului mediu, sarac lipit, plin de ura si de frustrare. Nimic nu s-a schimbat de 30 de ani de zile, doar smecherii care-si bat organul de voi se mai schimba. Muriti de oftica zilnic si vedeti cum imbatraniti fara dinti in gura, cum copiii vostri urmeaza destinul vostru de cacat. Cata neputinta, ce jalnici sunteti. Nu meritati nici dreptul la eutanasie
10
33
Alooo, ma pish pe voi fraierilor si saracilor, legea e pentru prosti hahaha
9
22
il lasau politistii fara bani de benzina pentru cel putin treizeci de ani !
11
3
Are dizabilitati,asta sigur,insa din cele care nu i-ar da dreptul sa aiba carnet. Din pacate sunt destul de multi soferi cu probleme mari la dovleac si comportamentul agresiv sau chiar cel ca din cauza de fata creaza probleme. Nu e de gluma. Oamenii astia sunt pericole in traffic,genereaza accidente sau sunt din cei ce sar la bataie de dementi ce sunt.
13
2
cred ca-s masini proaste ptr ca nu prea isi cumpara lumea...
22
3
Alt prostan cu OPEL!
10
2
In zona Tomis 3, la parcarea magazinului LIDL pe locul rezervat persoanei cu handicap a oprit o masina din care au coborat doua persoane perfect sanatoase.
10
3
Prea multe comentarii aiurea,prea mult hate!Un spray cu vaselina siliconica,costa 15 lei.Cine il iubeste pe gagiu,ia spray-ul si i-l da pe discurile de frana.si a rezolvat problema!
11
3
Daca e vreo domnisoara mai destupata care ii zice de 2-3 ori ca il iubeste pe piticu , primeste cadou apartament! Hai fetelor, pe tupeu ! Toate in cor!
12
0
Un cocalar basit nesimtit si infumurat pina o sa-l resolve cineva intr-o buna zi!ce il costa oare savparcheze ca omu'?a,nu era loc acolo.....poate gasea Mai departe,da' ,nu,el vroia acolo so ce a zis.....laso'n plm ca merge si aici...Citi handicapati au masini in CTA si nu o sa vina chiar acum!Plm....
17
1
Parafrazand un taran FARA costum conceput intr-o halta, avortat intr-o balta.
15
3
Ai dreptate,"indiferent ce masina ai la un moment dat tot mori",dar problema este ca astia cu masini dastea sunt si tupeisti pentru care nu exista legea circulatie si pana"sa se duca ei pe pula"asa cum spui tu omoara alti oameni nevinovati fara ca ei sa pateasca nimic,vezi cazurile:Huidu,Iorgulescu,Albu si mai sunt o gramada.
18
2
Si n-a primit nici un ''autograf'' pe caroseria ''bolidului''?
22
2
Autoritatile sa verifice contractele de munca ale acestui animal de Daniel Rafte. Parca pe portiera stanga se vede scris: cumparata din TVA nevirat la stat.
38
3
Automobilul este a lui Rafte nasul Adelinei Pestritu
27
0
El nu s-a nascut handicapat dar probabil de cand se fute in cur cu un unchi de-al lui handicapat o fi luat si el
22
2
Este baiatul meu. Eu ma prostituez fac bani, iar el este mielusel ca sa ii pun cateva sute de euro pe luna. Pentru asta nu am sa ii mai dau bani sper sa nu faca foamea ca nu stie sa faca nimic
23
3
Pai si retardul la cap este un handicap si fratele dl Niculescu prefectul il are. Deci a parcat corect.
14
1
E OPEL ASTRA K
13
3
in romania munca este o rusine si golanii fara munca sunt regi.
26
2
meu nu face discriminare ca e tabla de lamborghini, audi, bmw sau logan.
26
3
prostul ramine prost si taran orice masina si.ar lua.Iar asta e clar,o sa moara mai prost decit la facut masa.
25
2
Sunt proxenet si interlop suntem protejati de politie si justitie pentru ca suntem afiliati intr o asociatie unde lunar contribuim cu mii de euro spagi sa fim protejati.Noi proxenetii si interlopii romaniei traiam ca lorzii si nu suntem deranjati niciodata.Mergeti la orice parchet din tara si verificati cate dosare penale au fraierii care muncesc si cate avem noi ?..In ziua de azi munca este pentru fraieri iar banul si protectia pentru jmecheri.
30
4
Oare ce ii face fetele? Sigur nu are gaz de masina perioada asta ca fetele e carantinate. Hahaha
23
1
cu parfum de cocalar.
24
1
Ce model de opel este?? Ca vreau si eu!!!
16
4
Ce opel frumos
17
5
Intamplator, recunosc masina. Este un barbatcare iese deseori de o doamna care merge cu un cadru metalic. De multe ori o duce in brate, o aseaza pe bancheta....
7
22
O imitatie de smecher masina iese in evidenta si daca este parcata regulamentar... La fel si orice aroganta facuta la timpul ei Nasol ca e cap doar sa o produca nu sa o si caonduca...
22
0
ce ar fi tu sa inghiti niste spermutza de la noi astia fara panarama aia de masina supraevaluata si sa stergi dupa aia in coltul gurii!!!
36
4
Cine credeti ca-i comenteaza lu asta?
5
24
Nu pe asta bai ha ha....ala era al prost cu aere de machidon...ha ha
22
6
Pe asta l au incatusat aia de la locala in urma cu cateva luni in urma ha ha tot nu sa invatat minte ha ha ha
29
0
In Germania nu are tupeul asta de jmecher , garantat ! Acolo se aplica legea... pe bani multi !
62
2
Are de lamborghini, cine n-are, ramane cu handicapul si balutza in coltul gurii
7
65

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272