REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Aston Villa, forțată să folosească echipa U23 la meciul cu Liverpool, din Cupa Angliei

Aston Villa, forțată să folosească echipa U23 la meciul cu Liverpool, din Cupa Angliei

Replica API 9 ianuarie 2021 | 22:32 1463

Aston Villa se luptă cu un focar de COVID-19, înaintea meciului cu Liverpool din turul 3 al Cupei Angliei, transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport 1 (astăzi, ora 21:45). Cel mai probabil, trupa lui Dean Smith va fi formată din jucători de la echipa U23 la duelul din această seară, în fața campioanei din Premier League.

Aston Villa a anunțat ieri că a înregistrat "un număr semnificativ de cazuri pozitive cu COVID-19" în cadrul lotului, motiv pentru care a fost nevoită să închidă temporar baza de antrenament. Mai mulți jucători și membri din staff-ul tehnic au intrat de urgență în izolare, iar ultimul antrenament sub comanda lui Dean Smith a fost anulat, cu numai o zi înaintea partidei cu Liverpool, din Cupa Angliei.

Prin urmare, Aston Villa ar urma să folosească o echipă formată din jucători de la formația U23 împotriva campioanei en-titre din Premier League. De asemenea, pe banca tehnică ar urma să stea Mark Delaney, managerul lui Aston Villa U23.

Aston Villa, forțată să folosească echipa U23 la meciul cu Liverpool, din Cupa Angliei

Inițial au existat temeri că meciul de la Birmingham va fi anulat, iar Liverpool va câștiga la "masa verde". Totuși, presa din Anglia susține că Aston Villa nu va renunța așa ușor și va urma modelul utilizat chiar de trupa lui Jurgen Klopp în 2019, într-un meci din Cupa Ligii.

La vremea respectivă, Liverpool a fost nevoită să acopere în aceeași zi două meciuri - unul la Campionatul Mondial al Cluburilor și altul în Cupa Ligii - motiv pentru care Klopp a fost forțat să "sacrifice" duelul cu Aston Villa. La acea confruntare din sferturile Cupei Ligii, "cormoranii" au aliniat o echipă de juniori și au fost învinși categoric, scor 0-5.

Istoria se va inversa la meciul de diseară, când Villa va trebui să dea piept cu Liverpool fără starurile lui Dean Smith.

"Aston Villa poate confirma că clubul și-a închis terenul de antrenament Bodymoor Heath după descoperirea unui focar semnificativ de Coronavirus. Un număr mare de jucători și angajați ai primei echipe au avut teste pozitive după ce au fost testați de rutină luni. Aceștia au intrat imediat în izolare.

O a doua rundă de testare a fost efectuată imediat și a dat aceleași pozitive astăzi. Antrenamentul primei echipe înainte de meciul din FA Cup cu Liverpool a fost anulat. Momentan se poartă discuții în curs între reprezentanții medicali ai clubului, ai Asociației de Fotbal și ai Premier League.", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al celor de la Aston Villa.

Aston Villa-Liverpool este cel de-al 3-lea meci din turul 3 al Cupei Angliei care ridică probleme din cauza cazurilor de Covid-19. Derby va fi nevoită să se prezinte cu echipa a 2-a la meciul cu Chorley (Liga a 6-a din Anglia), în timp ce partida Shrewsbury Town - Southampton este pusă și ea sub semnul întrebării din cauza mai multor cazuri pozitive de Covid-19 la formația din League One, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272