REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Atac cu armă albă, la o școală privată din Constanța

Atac cu armă albă, la o școală privată din Constanța

Virgil STOIAN 17 decembrie 2022 | 00:00 4381

 Un bărbat de 62 de ani din Constanţa, suspectat că a intrat înarmat cu un briceag într-o şcoală, a furat o sumă de bani şi apoi l-a ameninţat pe directorul instituţiei, care încerca să-l prindă, a fost arestat preventiv. Potrivit informațiilor noastre, este vorba de Viorel Decu, iar școala este Willhelm Moldovan, o instituție de învățământ particulară.

La data de 14.12.2022 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.12.2022 şi până la data de 12.01.2023 inclusiv, a inculpatului D.V., cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhăria calificată, prevăzută şi pedepsită de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. a) C.pen., şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, prevăzută şi pedepsită de art. 372 alin. 3 C.pen., ambele cu aplicarea prevederilor art. 38 alin. 1 C.pen.

La data de 12.12.2022, în jurul orei 11:30, inculpatul D.V., în vârstă de 62 ani, ce avea asupra sa un briceag, a pătruns în incinta unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa. Accesul în interior i-a fost permis după ce a sunat la interfon şi a susţinut că are de înmânat un colet unui cadru didactic.

Ulterior inculpatul a intrat într-o sală de clasă, situată la parter, şi profitând de faptul că în încăpere nu se afla nicio persoană a sustras dintr-o geantă ce aparţine persoanei vătămate C.A., profesoară, suma de 100 lei.

În continuare el a părăsit în fugă incinta şcolii, fiind urmărit de persoana vătămată C.G., director al unităţii de învăţământ, pe care inculpatul, în timp ce se afla pe strada T.B., a ameninţat-o cu briceagul, în scopul de a-şi asigura scăparea.

La data de 14.12.2022 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.12.2022 şi până la data de 12.01.2023 inclusiv, a inculpatului D.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Absolut de acord cu propunerea de mai jos. D-l Ivan impune prin seriozitate și consecvență în tot ceea ce întreprinde, prin larga paletă a preocupărilor sale în cele mai variate domenii: istorie, religie, cercetare, cultivarea în rândul tinerilor a celor mai pure sentimente de dragoste creștină și de venerare a istoriei noastre naționale. Deopotrivă iubit de colegi, părinți și adulat de copii. De un optimism debordant, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pilde mobilizatoare, credem că va sfinți, ca și până acum orice loc de muncă în care va fi promovat!
0
0
Cea mai bună soluție pentru redresarea situației de la ISJ Constanța o constituie aducerea la conducerea sa a domnului Ivan Răzvan Raul. Profesionist desăvârșit, harnic, întreprinzător, impune respect prin competență, corectitudine, exemplu personal. Exemplu personal de modestie, cinste și corectitudine , va reuși în timp record să revitalizeze această instituție!
0
0
Zeci de mii de euro decontati de sorinel pustiu si faliboga de la ISJ. Plus colecta de spagi de la Irinela. Pentru un post de director la gradinita se plateste 10k de euro la Irinela. Din care 3000 aluneca la sefu din mangalia. Loredana care este tot educatoare vrea acum director la Colegiul Mircea si poate o pune iubby adica sorinel.prostanakul. Ca senilul ala de nicoara nu mai are mult. Loredana se pregateste!
2
0
Intrebari lui Sorin Mihai 1. E adevarat ca ptr activitatea de la ISJ, pana la momentul demisiei, Faliboga a primit calificativul FB? 2. Cat a decontat ISJ Constanta pana acum, in total, ptr naveta zilnica Mangalia-Constanta si retur a lui Sorin Mihai si Faliboga? Astept raspuns!
7
0
Ministerul educatiei doarme cum si ziaristii din Constanta dorm linistiti. Sorin Mihai este autorul moral al acestor abuzuri si monstruozitati din educatie. Inspectorii schiloditi in accidente(fara anchete si repercursiuni), mii de euro spagi incasate la ISJ(totul ok), copiii abuzati sexual si abandonati, zeci de dosare penale pe numele celor care conduc educatia din inspectorat si din scolile constantene, unde spaga curge lin in buzunarele directorilor, asa cum a dovedit DNA, nu produce nimanui indignare? Fosta eleva a renumitului spagar batran Nicoara Vasile respectiv DECA LIGIA DOARME (duduia e ministru, dar nu cred ca a aflat inca). Fostul ministru Tampeanu este la gunoi dar a girat dezastrul prin sustinetea pe functia a acestui impostor MIHAI SORIN. Mihai Sorin un hot si un cunoscut slugoi de toti colegii din facultate, se lauda continuu cu averea stransa din spagile de mii de euro. Deh, acum este milionar si are iubita educatoare, starleta de videochat. Nu mai are PNL alte propuneri, sau asta e valoarea echipei COSA-BOURCEANU-LUPU-HUTUCA? Sau fosta sotie, medic, care a facut posibi acest accident istoric prin numirea impostorului Mihai S, este strans conectata la factorii de concucere din PNL? DEZASTRU ESTE IREPARABIL CUM SI VIITORUL MIILOR DE ELEVI DIN RURAL DISTRUS.
10
1
Contează fapta nu prejudiciul
13
0
Cum sa faci puscarie pt 100 lei
0
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212