REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Au început să se deschidă marile magazine din Constanța

Au început să se deschidă marile magazine din Constanța

Replica API 13 mai 2020 | 07:59 16193

O nouă veste bună vine și din partea lanțului de magazine Pepco, care a anunțat redeschiderea a două magazine din Constanța începând cu data de 15 mai. Mai exact, se va deschide punctul de lucru din Centrul Comercial Tom și cel din Șoseaua Mangaliei, numărul 74. De asemenea, se redeschid și punctele de lucru din Cernavodă, Mangalia și Medgidia.

„Mulțumim că ați fost alături de noi în această perioadă, știm că erați nerăbdători să reveniți la PEPCO pentru produsele voastre preferate. Pe această cale, vă anunțăm că o parte din magazinele PEPCO se vor redeschide începând cu 15 mai. Siguranța angajaților și clienților noștri rămâne prioritatea noastră numărul 1, motiv pentru doar o parte din magazine vor fi deschise, în conformitate cu recomandările autorităților și vor fi dotate cu dezinfectant și panouri de protecție. Fiecare dintre noi are responsabilitatea de a preveni răspândirea virusului, așa că vă recomandăm să vă planificați atent cumpărăturile, să păstrați distanța de siguranță de 2 m în magazine și să efectuați, pe cât posibil, plata cu cardul” este mesajul reprezentanților Pepco România.

Unele încă sunt închise

O parte din magazine încă sunt închise cum este și cazul magazinelor Jysk care au decis să suspende activitatea pentru a-și proteja angajații. „Ca urmare a deciziei autorităților cu privire la funcționarea magazinelor de retail și pentru a reduce riscul răspândirii virusului COVID-19, magazinele JYSK din România sunt închise temporar, începând cu data de 23 martie 2020” este mesajul celor de la Jysk România.

Magazinele de bricolaje au fost deschise, dar cu program redus

În afara acestora, mai trebuie menționat faptul că în toată această perioadă marile magazinele precum Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot, Selgros, Metro, Auchan, Lidl, Cora și Jumbo au rămas deschise pentru constănțeni însă și-au luat măsuri stricte pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Deocamdată, ce nu este cert și cu siguranță o mare parte din constănțeni așteaptă cu nerăbdare, este redeschiderea mall-urilor.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baietii destepti nu tre sa faca si ei un ban normal ca au pus presiune sa iasa prostimea din casa sa inceapa umblatura prin magazine sa le faca buzunarele mari
6
3
Daa la bordel cand se deschide.
5
6
s-a deschis locul de joaca Decathlon unde parintii isi lasa copiii sa faca ce vor in timp ce acestia isi beau cafeaua la carrefour
7
3
f bine asteptam terasele, carciumile
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212