REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Autorul accidentului rutier de la Cobadin FUGISE de la faţa locului!

Autorul accidentului rutier de la Cobadin FUGISE de la faţa locului!

Replica API 30 septembrie 2017 | 00:03 591

Un accident rutier a avut loc la Cobadin, în seara de vineri, 29 septembrie anul curent, trei persoane fiind rănite, între care una rămăsese încarcerată. Numai că şoferul părăsise locul accidentului. A fost depistat ulterior şi s-a stabilit că nu avea permis de conducere. Plus că martorii susţin că toţi consumaseră băuturi alcoolice, însă şoferul a refuzat recoltarea de probe biologice.

Totul s-a petrecut la data de 29 septembrie a.c., în jurul orelor 21, când pe raza localității Cobadin a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei bărbați. Mai exact, o maşină a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Doi bărbaţi au reuşit să iasă din maşină, însă al treilea rămăsese încarcerat.

La faţa locului au fost găsite trei persoane şi asta pentru că a patra, adică şoferul, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost însă identificat ulterior în persoana lui Izet Seladin, în vârstă de 24 de ani, din Cobadin, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal.

Răniții din autoturism au vârstele de 38, 29 și 18 ani şi sunt din Cobadin și Medgidia. Au fost transportați la spital.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi lipsesc comentariile cu Opel de Bulgaria ... Tocmai la articolul asta, unde ar fi fost in plin....Sunt tare dezamagit
5
1
Sa ma pupi in cur de la mai putin de 1 mm daca esti omul lui Costel care va manjit pe toti cu euroi.
3
2
De-ar stii Costel cine esti tu, frustratule care nu ai curaj sa iti dai numele si mananci aiurea, ai da noroc cu cotul. Se umfla placajul pe toti cand sunt smcheri doar la ei in casa.
0
4
EU AM FOST MAI ISTET...AM OMORAT O FEMEIE PE TRECEREA DE PIETONIO IN MAMAIA FIIND MANGA PLUS DROGULETE,IAR ACUM O FAC PE BOLNAVIORUL PRIN SPITALE.DACA AM SPATE LA TELICEANU GABRIEL VIOREL FIINDCA URMEAZA SA I DAU MIOLIARDUL.ASTA ESTE VIATA IN ROMANIA ,ESTI SMECHER ESTI PROTEJAT.
4
5
Capatana de porc !
4
6
Capatana de oaie.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468