REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

AUTOSTRADA A4, BLOCATĂ de un GRUP de bărbați care FĂCEAU LINIUȚE cu MAȘINILE! Video

AUTOSTRADA A4, BLOCATĂ de un GRUP de bărbați care FĂCEAU LINIUȚE cu MAȘINILE! Video

Replica API 20 ianuarie 2022 | 00:10 14264

Autostrada A 4 a fost blocată de un grup de bărbați care au făcut liniuțe cu mașinile din dotare. Evenimentul a avut loc în seara de miercuri, 19 ianuarie.

După cum se poate observa și pe imagini, bărbații s-au strâns în număr mare, cu mașinile din dotare, și s-au filmat în timp ce-și demonstrau ”calitățile” de șoferi, pe A4, pe sensul de mers Ovidiu – Constanța.

”Câți km ați făcut?”, sunt cuvintele care se disting, întrucât cei prezenți vorbeau și în altă limbă. ”3 kilometri”, se aude răspunsul.

După ce prima cursă a avut loc, cei prezenți s-au adunat pentru a discuta rezultatele. ”200 de euro, faci tu schimb?”, se aude pe fundal. ”Colchi a făcut cu Bache din Hârșova. S-a făcut întrecerea, gata! Bache, băi Bache… dai și tu o masă…”, spune cel care filmează. ”Nu vreau să se audă că am făcut pentru bani…”, răspunde cineva din grup.

Discuțiile au continuat și cu privirile la dotările vehiculelor, cei prezenți spunând că este vorba și de 360 de cai. Din câte se pare, de la fața locului s-a făcut și live, iar cel care filma le răspundea celor care se uitau, vreo 80 la număr. Tot pe fundal se aude că Bițu ar fi câștigat. ”Campionuuul Bițuuu, aaa!”, au strigat bărbații.

”Băieți, dați distribuire puternică să se mai facă o dată (întrecerea – n.r.). Pe autostradă, aicea”, a spus cel care filma.

Video cu întrecerea:

Pe final, persoana care a filmat a precizat: ”Cine vrea să vadă cum au plecat mașinile, cum a fost întrecerea, să se uite de la început pe live. Îl las, nu-l șterg”.

Însă, în cursul dimineții de joi, 20 ianuarie, live-ul a fost șters de pe rețelele de socializare.

Biroul de Poliţie Autostrada A2 s-a sesizat din oficiu

,,În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care doi conducători auto participă la o întrecere neautorizată, vă comunicăm următoarele:

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit legislației în vigoare.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video integral:

L.I.

Citește și: BĂRBAȚII care FĂCEAU LINIUȚE cu MAȘINILE pe Autostrada A4, REȚINUȚI de polițiști

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politia dece nu se autosesizeaza ??
0
0
Cum de sau nascut asemenea grozavii ..numai ptr. cum arata trebuiesc condamnati pe viata ..
3
0
Si bagati 10-20 de ani la racoare daca sunt prinsi conducand fara permis. E exact tentativa de omucidere. E simplu! Nu stiu de ce nu s-a gandit nimeni la asta. Cred ca ar fi o solutie buna.
10
0
UE are nevoie de o lege prin care astia sa nu mai poata lua carnetul in nicio tara membra UE, in urmatorii 10-15 ani de la comiterea faptei. Sa vedeti ce-i potolim.
9
0
Generatia Las Fierbinti
8
0
am pe o roata cat au astia cu masinile
2
1
Ce specimene! Cu de toate! Putina parnaie pentru mizeriile astea! Asa ar fi corect! Sa si o ia in rect!
20
0
Hidirii asti nu mai fac coserie cu caii .Au cumparat epave din Germania.La cit creier au....Apropo cum au luat astia carnete,nu au nici clasa 1 terminata.
24
0
Draghia politistul fra masca
2
2
Am dezinfectat telefonul dupa ce am vazut clipul.
25
0
Hadareni-ul fusese un bun inceput. trist ca n-a continuat.
17
0
Astia trebuiesc adunati cu masina de gunoi si dusi la sectie! Hahaha Ati descoperit pana la urma unde se agata calul la bemveu bulibasilor? Hahaha
42
0
Ami pare rau la domni politisti! Hahaha. Aruncati pe ei cu apa si sapun, sa vedeti ce urat fac, negroteii! hahaha
34
1
AG 94 TOX, la fel, nu are asigurarea platita. Voi va dati seama ca stim deja din video ce urat va miros carpele alea de pe voi, made in Turkey? Si refugiatii din Siria sunt imbracati mai bine decat voi. HA HA HA!
40
3
Sunteti bengosi mancamia-ti lindicu.Acum puneti banu deoparte ca vine cavaleria dupa cascaval
12
2
Ba dar ce limba urata aveti, intelegem doar KRA KRA KRA! Intrebati-va bulibasa, strabunicii vostri mancau caini in perioda interbelica. Mi-ar fi rusine cu asa carute obosite! Stim ca v-ati dus surorile afara la PL, pentru carutele astea. Va dau fum cu 400 la ora pe autobahn, cu Kawasaki Ninja H2R Supercharged, nemancatilor! Poate incep sa va adun de pe strada. Sunt de ani buni in Kommando Spezialkrafte KSK. Daca ma intorc, nu mai iesiti din case. Va bag ca pe sardine in cartierul Henri Coanda!
41
3
Confiscati-le carutele! Si lasati-ne cu minciuni ca nu stiti sigur daca erau proprietarii la volan. Permisul anulat pe viata! CJ 84 WNW. Am verificat, nu are nici asigurarea platita! Politia, careva?
54
0
.... .... ... ... va e frica sa ziceti ceva.... .... ....
4
10
Sase cai frumosi
20
0
Tziganii nu stie sa vorbeste dar are permis.Tara TALIBANILOR.Rusine politia.
51
0
pe multi dintre tziganii astia o sa-i vedem la accidente mortale in cadrul stirilor de la ora 5 cand
37
0
vai ce fapte de bravura, barbati adevarati.
36
1
daca mai traia mustachosu mult sapun facea
66
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614