REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

AUTOTURISM CĂZUT în CANAL, a INTERVENIT ELICOPTERUL SMURD; Un BĂRBAT a MURIT! VIDEO

AUTOTURISM CĂZUT în CANAL, a INTERVENIT ELICOPTERUL SMURD; Un BĂRBAT a MURIT! VIDEO

Replica API 18 septembrie 2021 | 00:17 7830

Prăpăd într-o comună din județul Constanța. Un bărbat a murit, iar un altul a fost transferat la Spitalul Județean Constanța cu un elicopter SMURD. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 18 septembrie a.c., în Topraisar, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un autoturism a căzut într-un canal de irigații, fără apă. Ar fi vorba despre 2 victime, una inconștientă și una conștientă. Potrivit informațiilor noastre, canalul ar avea o adâncime de aproximativ 5 metri.

La fața locului au intervenit elicopterul SMURD, 2 autospeciale ISU, dar și un echipaj SAJ B2.

Update 12:46:

Un bărbat a decedat, iar un altul va fi preluat de elicopterul SMURD. Bărbatul care a supraviețuit se află în stare de inconștiență.

Update 12:54:

La acest moment, elicopterul SMURD a decolat cu victima către Spitalul Județean Constanța.

Ce spune IPJ Constanța:

,,Sâmbătă, în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum de exploatare agricolă din comuna Topraisar.

Conform primelor cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 26 de ani, a condus un autoturism care s-a răsturnat într-un canal de irigații.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager, un tânăr de 20 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.

Ce spune ISU Dobrogea:

,,În jurul orei 12:00, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în comuna Topraisar, pe câmp, unde, într-un canal de irigații era căzut un autoturism.

În urma accidentului, au rezultat două victime, din care una era încarcerată.

La fața locului, au fost alocate două autospeciale ISU, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD. Din păcate, una dintre victime a fost găsită decedată la fața locului, iar una a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.”, a declarat Plt. Adj. Parconie Răzvan Cătălin, purtător de cuvânt în cadrul ISU Dobrogea.

Video:

Video:

(Sursa: Europa Press RO)
A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un cretin mai putin sub soare! La mai multi!
6
2
Putzoi kk-ciosi .
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218