REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Autoutilitara implicată în ACCIDENTUL cu 3 MORŢI, de la Gălbiori, are asigurarea şi ITP-ul expirate! VIDEO!

Autoutilitara implicată în ACCIDENTUL cu 3 MORŢI, de la Gălbiori, are asigurarea şi ITP-ul expirate! VIDEO!

Replica API 25 decembrie 2018 | 02:04 357

Un accident îngrozitor a avut loc în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, în jurul orei 10.00, pe DN 2A. Un bărbat de 62 de ani a condus un autoturism, dinspre Hârșova (Crucea) către Constanța (Gălbiori) iar, la un moment dat, ajungând într-o curbă periculoasă la dreapta, conducătorul auto nu a adaptat viteză la condițiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani din sens opus (dinspre Constanţa spre Hârşova).

În urmă accidentului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului, în vârstă de 62 de ani, dar și a celor doi pasageri, un bărbat de 67 de ani și o femeie de 64 de ani.

Din fericire, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 45 de ani, a scăpat nevătămat. La fel, şi fiul acestuia, pasager în dreapta autoutilitarei. În schimb, la controlul documentelor, oamenii legii aceştia au descoperit că autoutilitara avea ITP şi asigurare expirate (VEZI VIDEO!), motiv pentru care şoferul va primi o amendă de 2.000 de lei. De asemenea, plăcuţele maşinii au fost reţinute. Subliniem faptul că nu şoferul autoutilitarei a provocat accidentul.

Revenind la cele trei persoane decedate, facem menţiunea că, potrivit informaţiilor noastre, şoferul venea din localitatea Flămânzi (judeţul Botoşani), a făcut o oprire într-o altă localitate pentru a-şi lua o soră şi soţul acesteia, şi se îndreptau cu toţii spre Constanţa, spre o altă soră stabilită la malul mării.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/accident-rutier-teribil-in-constanta-3-persoane-au-murit-376773/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cri-cri-cri
2
0
Pt Ctean si daca te aflai tu cu masina personala in locul lui fix in acel moment ?? Logica ta e 0. Da, nu avea ce sa caute pe sosea aceea autoutilitara, dar putea fi oricare din noi in locul lui.
3
4
Pai nu se intampla. Fara ITP si asigurare nu se circula pe drumurile publice. Deci autoutilitara nu trebuia sa se afla in locul ala in secunda fatidica
9
4
de vina e curba..din cauza unor prosti care habar nu au sa mearga pe drum..mor oameni nevinovati Oricare dintre noi se putea intalni cu kamikaze asta care a produs accidentu
5
1
Si care este legatura cu itp ul si asigurarea,daca le avea nu se intampla?
9
3
... de pe D.N.2A , DE ALTADATA ! Pacat de acei oameni ! Condoleante familiilor !
2
1
Acolo au fost si vor fi accidente ,,urate",cei care trebuie sa le analizeze,n-au timp de ele !nici de noi,soferii corecti 1Mare pacat.
5
0
Pe DN2A in curba respectiva in ultima perioada au avut loc mai multe accidente mortale . Cauza fiind proectul si constructia bandei de circulatie care are inclinatia gresita, In curba respectiva au avut loc multe accidente cu urmari grave de-a lungul anilor. Administratia DN2qA treuie sa intervina pt prevenirea pe viitor a accidentelor de circulatie. Speranta e ultima asteptarew.
10
0
politia circulatie-i trebuie sa intensifice accentuat controale in judet comune pana la granita orasului si a tarii nu in centru-l orasului este exact ca la vanatoare
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212