REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AVEŢI GRIJĂ UNDE PARCAŢI! Iată câte maşini au fost ‘săltate’ de Poliţia Locală într-o săptămână!

AVEŢI GRIJĂ UNDE PARCAŢI! Iată câte maşini au fost ‘săltate’ de Poliţia Locală într-o săptămână!

Replica API 26 martie 2019 | 16:32 657

Într-o singură săptămână, polițiștii locali constănțeni au dispus ridicarea de pe domeniul public al municipiului Constanța a unui număr de 19 autovehicule.

De la 15 martie a.c., a intrat în vigoare decizia Consiliului Local Constanța privind ridicarea autoturismelor staționate neregulamentar. În perioada 18 – 24 martie a.c., polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au dispus ridicarea de pe domeniul public a unui număr de 19 autovehicule care au staționat neregulamentar în aproprierea unor unități de învățământ, instituții publice, stații destinate autovehiculelor pentru transport public persoane, intersecții, treceri pentru pietoni, alte locuri publice în care acest lucru este interzis.

Menționăm că mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi - 60 de lei. Mașinile sunt depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1. Programul de restituire este non-stop.

Constănțenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241.484.205 sau la dispececeratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504. Activitatea de ridicare, transport, depozitare și eliberare este realizată de SC Confort Urban, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța.

F.B.

Citește și: Șoferii din Constanța s-au CONVINS: Da, chiar se ridică mașinile!

ATENȚIE: SE RIDICĂ MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Afacerile machedonului Fagadau cu machedonii lui
0
1
Mutati-va ma la Mangalia aici parcati unde vreti, este permis si langa trecerea de pietoni
2
1
Cred ca parcarile promise constantenilor vor fi , pe Caraiman.
2
0
Politia Locala este de rahat. De fiecare data cand am facut sesizare, am pierdut timp si nervi, iar ei au frecat menta, fara sa rezolve problemele. Niste analfabeti in uniforma care se ascund cand e nevoie si apar in ziar pentru reclama, sa zica lumea ca isi fac datoria. Gardienii publici srl...
9
1
Da, dar atunci nu ar mai avea scuza. In conditiile de fata chiar nu ai unde sa parchezi, nici daca vrei.
3
2
Iesiti la vot ...astia ne mananca de vii...valabil si pentru tineret si pentru batranet lasati naibii psd ul si ganditi va la alegeri mai bune..bine ca ridicam si masini si locuri parcare mai deloc ..platiti impozite pentru aia din primarie care nu fac nimic
5
3
Replica perversa,nu pune loc de comentari la a oate articolele,sau sterg unele comentarii
5
0
si daca ar face parcari , tot ca un bou ai sa opresti masina, unde vrea scula ta.
14
5
In loc sa faca parcari ei ridica masinile !!!
9
9
Daca vreti sa vedeti cum arata niste analfabeti si imbecili pe deasupra , uitati-va la maimutoii astia imbracati in haine platite de contribuabili... La accidentul cu judecatoarea venisera vreo 3 masini cu prostanaci si se uitau ca la picturi ale lui Picasso...
15
9
Poate ne miscam si noi mai cu talent !
11
4
au incercat marea cu degetul, au vazut ca se poate, ca nu le da nimeni foc, ca nu-i bate, ca nu le violeaza familiile, ia sa vezi ce se pun pe ridicat in saptamanile urmatoare. De locuri de parcare nu se pune problema. Parcarile si spatiile verzi au fost primele scoase la mezat de mazare si fagadau. Acum avem blocuri langa blocuri, betoane langa betoane. Normal ca nu sunt locuri de parcare. La filicori mazare le-a dat tot trotuarul plus o banda din bulevard sa-si faca parcarea blocului. Daca stam pasivi, asa meritam.
12
4
Huoooo...nu va mai ajung banii, trebuie sa-i luati cu japca de la oamenii care va voteaza! Face-ti parcari nesimtitiilor, nu stati degeaba pe banii oamenilor.
13
12
Bravo politia locala , ca sunt numai tarani la volan
23
11
E putin frate 19. La o norma de 8 ore pe zi...trebuia minim 56 de masini saltate. Fratilor,astia freaca pula pe banii nostri. La munca bai penalilor, lasati vrajeala ca va dam foc, suntem satui de voi.
24
12
Acordati 20-30 de minute din viata voastra la votul de la Locale. Sa terminam odata cu glumele proaste aduse mereu de PSD la Primarie si Consiliu. Rezultatele din ultimii 20 de ani in Constanta sunt mai mult decat clare. Hai la VOT.
38
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218