REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aviz amatorilor! Terenuri de milioane de euro, în stațiunea Mamaia!

Aviz amatorilor! Terenuri de milioane de euro, în stațiunea Mamaia!

Replica API 1 ianuarie 2019 | 02:36 765

Stațiunea Mamaia continuă să se vândă, bucată cu bucată. Cele câteva petice de teren existente în cea mai căutată stațiune de pe litoral își așteaptă noi proprietari,, dornici de investiții majore. Cele mai scumpe terenuri sunt cele de pe malul lacului Siutghiol, urmate fiind de spațiile din Mamaia Nord.

Amatori să prindă... primul rând la mare? Terenurile în stațiunea Mamaia au ajuns să coste mai mult decât un hotel! Nu mai este o noutate faptul că stațiunea s-a dezvoltat în ultimii ani destul de mult. S-au construit vile, pensiune, hoteluri și ansambluri rezidențiale, atât pe malul lacului Siutghiol, cât și aproape de mare. Iar, puținele petice de pâmânt care mai au mai rămas au fost puse și ele la bătaie, în schimbul a milioane de euro.

De exemplu, un teren situat pe malul lacului Siutghiol se vinde cu peste 2 milioane de euro, adică cu peste 1000 de euro metru pătrat. Terenul este localizat în centrul Stațiuni Mamaia cu suprafața totală de 2292mp, cu o deschidere către bulevardul Mamaia. Se vinde cu proiect și autorizație de construcție în curs de obtinere pentru construirea unui imobil P+8. Un alt teren în stațiunea Mamaia, situat între Lacul Siutghiol și Bulevardul Mamaia, spațiu verde, cu suprafata de 4125 mp, se vinde cu 1.980.000 euro. Cei care vor să prindă ”Primul rând la mare” trebuie să plătească 3.250.000 euro, la care se adaugă TVA, pentru un teren situat la promenadă. ”Primul rând la mare, teren 5.000 mp., deschidere 42 m. la Promenadă, Ideal pentru construcție ansamblu rezidențial-turistic, proprietar persoana juridică, pret +TVA”, se arată într-un alt anunț postat de o agenție imobiliară din Constanța. Un alt teren situat în plină dezvoltare imobiliarpă, în apropiere de cluburile din stațiune, la doar 70 metri de plajă, se vinde cu 2.460.000 euro + TVA.

Dacă ar fi să facem un calcul matematic, mai convenabil ar fi achiziția unui hotel gata făcut, existând pe piața din stațiune unități de cazare la cheie, mobilate. La o singură căutare pe site-urile de specialitate, puteți găsi hoteluri situate în centrul stațiunii Mamaia care se vând cu puțin peste 1 milion de euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt cireasa de pe tort, fara aceste doua, Mamaia Nord n ar exista, e reteta perfecta pentru un succesc nebun, le ai pe astea doua? deti monopolul afacerilor, ia sa plece cluburile din statiune sa vezi cum se duce drek toata zona, ca ai si ce vedea acolo, un rahat, nimic
2
0
Daca tigania aia se numeste staiune... suntem vai de capul nostru cu asa turism de kkt.... navodari o cocina imputita
2
0
Cumperi teren cu niste milioane in cacatcumac Mamaia ca sa ai privilegiul sa-si bata joc prostul ala de architect de tine. Sau mai pui TVA peste pretul terenului si virezi la babuin sa te resolve.
5
0
tb specificat un lucru articolul este publicitar
6
1
cumparati terenuri in mamaia nord unde a fost mlastina si e numai teren de umplutura .bafta la mucegai
9
0
Mai bine zis aviz prostilor, ca mare prost trebuie sa fii sa dai 2 mil pe un teren in mamaia
12
0
fagabou decebalus o vinde si pe masa , la fel ca mazare. huo ti ai dreaq cu natia de hoti koorve si atarnatori asistati. zi rom si trage apa
14
2
escrocii prospera.La multi ani romanilor obisnuiti,celor care muncesc pentru traiul de zi cu zi.
15
3
terenuri umflate la pret,supraevaluate,cum sa coste atatia bani si in jur e mizeria care e?Nu merita 200 mii si aia cu indulgenta maxima.Numai tarani si parveni care stau bot in bot in blocuri made in china!sa ne cacam pe litoralul vostru plin de securisti si pe mentalitatea voastra de gaini!Sa ma cac pe ele de milioane ca nu fac 2 bani din punga cocosului atata timp cat ii cheltui in gropi,in mizerie pe langa caini si santiere intr o tara condusa de fosti KGB isti si altii.Romania este Smecheria!O tara bolnava de figuri si talente pe banii si pe suferinta altor destine!TERMINATI CU MINCIUNA!
18
1
Nu conteaza pretul cand se spala bani din agricultura subterana cipaneza.
16
5
Sa va imabaiere humaru...ghiftilor.
7
7
Doamna Reporter daca urmariti terenurile acelea sunt pe piata de peste 1 an si nu le cumpara nimeni ca toti dezvoltatori fug de constanta catre Mamaia Nord si Ovidiu orase care sau dezvoltat foarte mult
15
0
Pe litoral functioneaza putine locatii care reusesc sa faca un profit bun in 2 luni de vara. Daca faci investitii masive nu vei reusi sa ti recuperezi investitia din tirism in viata asta. Probabil se va incerca vanzarea imobiliara catre naivi.
15
0
Da toti dezvoltatori au fugit pe mamaia nord adica navidari ca ies autorizatile si avizele la timp ca pe constanta domnul arhitect fura curent mult si sa ati dea autorizatie dureaza ani da se pare ca omul e venit cu dedicatie special ca sa se dezvoltere anumite zone un certificat simplu de urbanism dureaza si 4 luni la primaria constanta si dupa aia ne punem intrebarea dec alti afara pot si noi nu
12
0
O rasa care creste oi si construiesc blocuri, si altii le iubesc femeile,!
22
7
machedonii timpiti au stricat totul in constanta
25
8
Nu-i prost cine cere,e fraier cine da!Daca terenul costa atat,mai adaugi si cheltuielile cu constructia si dotarile,unde ajungi?Cu doua luni si jumatate de sezon pe an,de cat timp ai nevoie sa-ti amortizezi investitia?THR Marea Neagra a vandut de curand un complex renovat la un pret foarte bun,vanzare cu dedicatie!
27
0
Noi o futem si pe mama pentru bani
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108