REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Avocat din Constanța, UMILIT pentru că a stat câteva minute într-un magazin de electrocasnice! Angajata a apăsat BUTONUL de PANICĂ

Avocat din Constanța, UMILIT pentru că a stat câteva minute într-un magazin de electrocasnice! Angajata a apăsat BUTONUL de PANICĂ

Replica API 9 aprilie 2019 | 15:24 652

Anchetă internă

Anchetă internă

A apăsat butonul de panică și imediat și-au făcut apariția 5 – 6 agenți de pază. Este vorba de un consultant vânzări, căruia i s-a părut ciudat faptul că un client a stat în magazin circa 10 minute, uitându-se, insistent, la produse. ”Este inacceptabil să fii tratat în asemenea mod!”, a spus respectivul client, care este avocat. Acesta a făcut mai multe reclamații, iar reprezentanții firmei au precizat că vor lua măsurile ce se impun. Contactați de către reporterii cotidianului Replica, aceiași reprezentanți au spus că vor reveni cu un punct de vedere, ceea ce, până la închiderea ediției, nu s-a întâmplat.

Totul s-a petrecut în data de 6 aprilie, în jurul orei 11.00, când un constănțean s-a deplasat la reprezentanța Miele din municipiul Constanța, din zona centrului vechi, în vederea achiziționării unei mașini de spălat și a unui uscător de rufe. După ce s-a interesat despre ofertele care vizau produsele din vârful gamei, bărbatul i-a spus reprezentantului de vânzări că așteaptă să sosească și soția cu copilul, pentru a se consulta în privința achiziției. Zis și făcut, numai că, după câteva minute, în magazin au intrat circa 5 – 6 agenți de pază, care s-au îndreptat către client, cerându-i să se legitimeze. În acel moment, angajata ar fi arătat cu degetul spre el, spunând: "El este! E suspect pentru că stă de mai multe minute aici". În acel moment, în magazin au intrat soția și copilul celui ce era legitimat. Se pare că agenții de pază și-au dat seama că este vorba despre o eroare și și-au cerut scuze, menționând că ei îşi fac doar daoria. Tot în acel moment, clienții care se mai aflau acolo au plecat val-vârtej.

”Este inacceptabil ca un client să fie umilit într-un asemenea fel, prin acționarea butonului de panică și prezența în magazin a cca 5-6 bodyguarzi, pentru că mi-am permis să petrec în magazin circa 10 minute, timp în care am obținut informații (eronate se pare, întrucât promoția este în vigoare deja, iar colega dvs. de la Constanța a spus că abia de Paște) și mi-am așteptat soția și copilul să hotărâm împreună asupra tipurilor de produse pe care urmă să le achiziționăm. La apariția bodyguarzilor, vânzătoarea din magazin și-a schimbat brusc atitudinea și m-a arătat cu degetul agenților de pază (persoane cu înălțime de circa 1,90m și 120 kg), spunându-le că sunt suspect pentru că am stat circa 10 minute în magazin. Subliniez că la o asemenea umilință au asistat atât soția și copilul (care au intrat în magazin la circa 10 secunde după apariția bodyguarzilor), cât și alți doi clienți care se aflau în magazin și care au rămas, de asemenea, siderati (bineînțeles, părăsind magazinul și aceștia imediat, fără să îi mai intereseze să mai cumpere ceva, urmare a evenimentelor incredibile la care au fost martori)”, a relatat clientul în reclamația trimisă către reprezentanții Miele. Mai mult decât atât, acesta i-a cerut angajatei să se prezinte, răspunsul fiind: "Căutați-mă pe internet".

Reprezentanții Miele au reacționat imediat la reclamația depusă de respectivul client: ”Ne cerem scuze pentru situația neplăcută prin care ați trecut, este regretabil ceea ce s-a întâmplat la magazinul nostru din Constanța, vă asigurăm că vor fi luate măsurile ce se impun acestei situații. Urmare celor discutate telefonic și scopul vizitei dvs la magazinul nostru, permiteți-mi să vă trimit 2 variante pentru mașina de spălat rufe, ambele sunt într-o promoție până la finalul acestei luni..”. Contactați de către reporterii cotidianului Replica de Constanța, reprezentanții companiei au precizat că vor reveni cu un punct de vedere, ceea ce nu s-a întâmplat până la închiderea ediției.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cea mai ieftina masina de spalat pe care am gasit.o la aceasta firma este 4500 ? si cea mai scumpa vreo 12000 lei.
0
0
Saracul avocat, el nu a facut nimic si mai ramanea sa spuna ca a fost batut si de vanzatoare inainte sa vina agentii de paza!
3
0
In mod sigur a fost o altercatie verbala intre angajata si avocat. Avocatul la tarifele pe care le percepe de la reclamanti sau parati are tupeul sa ii considere pe toti celilalti simpli plebei, si sa-i trateze ca atare .
8
5
Hai lasa ca nu cred ca e chiar asa. Si eu lucrez intr un magazin de telefonie mobila. Vin fel de fel de idioti si chestia e ca numai astia scoliti si educati sunt cei mai mizerabili. Ce mi-au auzit mie urechile in 2 ani... Eram insarcinata in 7 luni si stateam pe scaun pt ca mi se umflasera picioarele si a venit un bou angajat in primarie si l-a deranjat ca ii incasez factura stand jos desi se vedea ca sunt gravida. A inceput sa ma faca in toate felurile. Eu cred ca si avocatul are vina. Ca doar nu a apasat butonul asa de plictiseala si fata aia.
5
6
Avocatul a agresat sexual angajata pe motiv ca arata bine si i-a pus mana pe cur. Av si-a dat jos pantalonii si a inceput sa se masturbeze, in timp ce angajata, cu manuta ei delicata, ce credeti? A apasat butonul de panica! Pai voi ce credeati?
5
12
... avea banii de la ma-ta, fraiere coclit cu ochii in sacosa altuia! Tocmai venise de la produs. Stii proverbul, cainele moare de drum lung, iar tu de grija altuia ...
3
3
Dar de cand te legitimeaza agentii de paza?
8
1
Indiferent daca iti place saunnu avocatul in cauza nu e o scuza pt ceea ce a facut acel comerciant cretin! Sa jignesti clientii doar pt ca se uita la specificatii tehnice nu este deloc in regula! Dupa cum folosirea limbajului suburban in comentarii vadeste lipsa crasa de educatie si bun simt minimal! Specific cocalarilor..
7
3
Asta de avocat, un neica nimeni, bani sa-si ia electrocasnice de mii si zeci de mii de euro cum sunt astea de le miele.
8
4
Dl. Av. Ion , cunoscut drept Avion minte foarte mult. Daca te duce putin capul iti dai seama ca nu o sa apese nimeni, niciodata butonul de panica pt ce a declarat el. Omul este foarte dubios in general si nevastasa care a aparut dupa 20 minute in magazin , trebuie sa isi puna un semn de intrebare legat de comportamentul avionului In magazin .
8
5
Eu nu inteleg ce relevanta are ca era avocat. Daca ziceati un cetatean ce se intampla?
5
3
nu apasa aia butonul degeaba. Kktul ala de avocat a facut scandal. Trebuia scos de urechi afara si trimis sa cumpere Albalux.
8
9
Avocatul a vrut ceva moca sa ii lasam din pret mi a facut avansuri ca arat bine si el are acasa o scorpie rea si urata. Pe urma m a atins pe sani asa ca din intamplare si tot cauta sa se bage libidinos in seama a scos fisicul de euro. Cand a vazut ca nu merge ca i am zis ca am prieten a dat o cotita si si achemat nevasta a zis ca a vrut sa il violez
12
12
am citit faptul ca ati luat legatura cu reprezentantii firmei, dar de ce nu ati mers in acel magazin?acel magazin in mod sigur are camere de luat vederi pe interior, luati-le verificati-le si sa vedem daca povestea avocatului coincide cu imaginile, si daca nu coincide cu ce v-a spus avocatul ce faceti? va apucati sa scrieti un articol fara sa faceti sapaturi, doar ascultand o singura parte
9
6
esti avocat daca ai fata de hot.
7
8
Nu stiu daca e asa in cazul asta, dar pot sa spun ca e foarte probabil sa fie adevarat. Eu de exemplu sunt un om foarte atent la detalii, cand cumpar un produs stau si ma holbez la el si cate 2-3 minute. Ma plimb nehaotic prin magazine, o raritate avand in vedere ca un om normal se plimba haotic, nu scaneaza fiecare produs in parte pentru o comparare justa, comportamentul meu seamana mult cu cel al unui hot doar ca nu am furat nimic niciodata. Asa ca sunt 100% sigur ca macar 80% din poveste e adevarata, ma simt stingherit de vanzatoare paranoice in majoritatea magazinelor in care intru.
10
1
Eu unul nu merg la Miele...sunt alte magazine care stiu sa atraga si nu inseala cumparatorii.
16
3
Asa , si...?!? Acest individ care este unul din cei mai prosti avocati din oras este urat in draci cu o fatza de de infractor care te face sa-ti ascunzi portofelul cand il vezi... A procedat corect vanzatoarea.
8
10
Daca citeai articolul cap-coada, observai ca s-a luat legatura cu reprezentantii firmei, care au dat-o cotita.
12
1
eu as chema pe vanzatoare putin in instanta sa raspunda pentru ce a facut
11
15
Sigur era hotu ala tuciuriu ... avram
3
1
In acest articol se minte .eu sunt clientul care a intrat impreuna cu sotia la momentul in care cei De la Zip erau acolo.va las datele daca doriti sa ma contactati si va arat si bonul primit de la domnisoara.noi nu am parasit siderati magazinul,noi am cumparat.va pot dovedi asta,era o domnisoara foarte speriata,in timp de stimabilul avocat tipa la ea ca este o domnisoara cu figuri.Furia domnului ca ea a chemat paza sigur reiese din aspectul fizic al domnisoarei care era mult peste pentru acel domn suspect.cum fac sa va las datele mele in privat?sa va arat ca am cumparat si ca ma ac
20
5
Badiguarzi....e prea mult spus. Macar a furat un aspirator?
3
6
Pai si ce,avocatii astia nu sunt si ei niste hoti?Stiu cel mai bine sa dribleze legile!
20
9
domnul avocat trebuie sa fie mai ingaduitor ca si el face erori foarte grave si sforarii cat cuprinde .nu cred ca ar fi trebuit sa se sifoneze chiar asa ca pe el nu l a dat nimeni inca la ziar pt magariile care le face
21
9
futuvamnortiingat de zdrente, auzi badiguarzi!!! la munca, ba cefosilor semianalfabeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
12
Numai analfabeti,de ce nu mergeti la gimnazila "scola cu 4 clase primare',acolo se invata scrierea corecta.
13
13
cred ca e mai mult decat spune acel avocat, ca in nici un magazin nu se procedeaza asa, acea vanzatoare a avut cel putin un motiv sa apese pe butonul de panica, si de ce nu-i dati si ei un drept la replica si prezentati lucrurile numai dintr-un singur punct de vedere, nu e corect
35
17
Situatia nu a fost chiar asa ! Avocatul s-a ratoit la angajata si a tipat la ea ca el este mare Scula si ca vrea nu stiu ce promotie ! Avocatul , expre a indus o situatie de fapt tensionata ca sa obtina masina de spalat la pret redus !
42
22

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102